- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.661
kız cannoooo naber.hiç selam sabah yok.Geçmiş olsun.Taş fena olur ya.bende bir ara kum dökmüştüm.Bolbol zıpla.ciddi sölüyorum.
selam bacılar napıonuz bakiim
hadi yeni kampanya başlatalım
herkes bi kitap önersin hepimiz bu hafta sonu yeni bi kitaba başlayalım
bitiren beğenen diğerine önersin
en güzel kafa dağıtma şekli değil mi :)
ben mesela
beni benden alan hayatta başka boyut almama yardımcı olan AŞK'ı öneririm ısrarla okumayana
İyiyim çok şükür canım :) Nasıl gidiyor hayat ? Umutlu muyuz bu ay ?
Ben değilim , bugün yumurtlama günüm , benim uyuzla kavga ettik oturuyorum öle((
Çok da inatçıyım , fikfik mikmik yapmam daha
bende 25 yasındayımyas gecıoooooooo canoooooooooo bız bırıncı cocugu yapcasda buyutces de ıkıncıyııyapcas
craftyyyy canıminşallah herşey gönlünce olur .Dualarımız seninle....
ben artık dini kitaplar okuyorumm bana bısı katan kıtaplarr sıze onları tavsıye ederım mesela suan elımde hz. fatıma var onun hayatını anlatan bı kıtap onu okuyorum ve tabıkıne tavsıye ederım ama onun oncesınde kesınlıkle h.z hatıce nın hayatını okumanızı tavsıye ederımselam bacılar napıonuz bakiim
hadi yeni kampanya başlatalım
herkes bi kitap önersin hepimiz bu hafta sonu yeni bi kitaba başlayalım
bitiren beğenen diğerine önersin
en güzel kafa dağıtma şekli değil mi :)
ben mesela
beni benden alan hayatta başka boyut almama yardımcı olan AŞK'ı öneririm ısrarla okumayana
hoşgeldinn ben en son 3 aylık evliyken almıştım 160. sayfaya kadar okudum sıkıldım adı alacakaranlık roman diye aldım beni sürükler sandımmmm oldugum yerde saydım accaaaap bişi çıktııı
pardınnnnpot kırdımm diimii seınyasın kac ılk cocuk mu senın de
eferım hep ınat ol emıı delüüüü bu gunlerı degerlendır yoksa sende benım gıbı fırca yersınn doktordann bosver 3 gunluk dunyada neyın kavgası bu
benim yaş 32 .Evetttttt tam tamına 32 yaşındayım.çoooook geç kaldım çooook.Kariyer b..ku derdine.ahh kafam ahhhhh
canlar bişi dicemmmm şimdi biz 21 23 25 ocakta çalışma yaptık bu kadarcık çalışmadan olurmu bişiiii yoksa bi ekleme yapayımmıhani spermenler 2 gün yaşıyomuş yaa 1 gün ara verip çalıştık ben istemiyorum başkaa
hem cocuk hem karıyer modunu deneseydın senndee tek basına karıyer yetermı bız kadınlara olsunn rabbım verecekkk
bende ıstemedım ve yapmadım ve doktor dedı kı keske yapsaydım bu ay olmazsa kendı derdıne yan dedı o kadar yum yum catlamıs dedıı bence adetıne 5 gunkalay kadar yappp
canım pazar günü evim kalabalık olcak sonra 1 hafta köydeyim yapma şansım olmicakk
zaten itiraf etmeliyim kii hoşlanarak yapmıyorum son çalışmaları nerdeyseee bebek yüzünden cinsel hayatım başlamadan sona ercek galiba
kız hayırdır neden kavga ettiniz bakam ösel değilsee
hayko sen iğneden sonra çalışma yapmadınmı.Ben sürekli zorluyom kendimi çalışalım diye.
canım pazar günü evim kalabalık olcak sonra 1 hafta köydeyim yapma şansım olmicakk
zaten itiraf etmeliyim kii hoşlanarak yapmıyorum son çalışmaları nerdeyseee bebek yüzünden cinsel hayatım başlamadan sona ercek galiba
bendede aynen ano ya.doktor iğneden sonra 4 gün dedi.ara vermeden delimi ne.Kafayı yiyecem.ama biraz sonra yatcem.yiter ya yiterrr
ya ben ilk gebeliğime tam 8günde 1 gün ara vererek yapmıştım
şimdiyse olsada bitse diyorum ahhhh ahhh ilk gecenin heyecanını hala unutamıyorum
keske hep öyle olsaydıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?