2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

zeynep poti irem bu kadar dı sanırsammm

günaydın dadlum nasıl oldum bakim sen gittinmi doktoraaa

yok gitmedim cnm yaaa üşeniyorum akşamları eve gidiyorum hemen yatış zaten... ama dün kocam talhot mudur nedir odan almış zorla içirdi gece adam akıllı uyku uyuyamadım kocamı da uyutmadım çok kötü oldum yaa buz gibi ter döktüm sonra kalktım tv odasında yattım uyuyamıyorum die kocamı yanlız bıraktım kıyamam oda daha kötü oldu ben yanından gidince sürekli gitti geldi kontrol etti beni... ama daha iyiyim işe yaradı sanırım...

darısı bizim başımıza

aminnnnnnnnnnnn.bide dua ederken hamile kalayım diye dua etmeyin ben hep öyle dua ederdim.bu ay sadece allahım hakkımızda en hayırlısını versin diye dua ettim allahım dualarımı kabu etti.şimdi sizler için aynı duayı edicem.inşşallah inşallahhhh

ben 2 bebegimi kaybettim girmicem çok üzülüyorum dedim ama bak burdayım gene yinede sen bilirsin biraz ara ver başka seylerle ugraş ama biliyorum ki tekrar geleceksin

haklısın burası terapi gibi geliyor kimseyle konuşamıyorum bu konuları sizden başka ama bi değişiklik yapayım iyi gelir inşallah
çok moralim bozuk...hamile kalmaktan geçtim kırmızılar gelseydi sorun yoktu ama kırmızı bile gelmedi 5 gün geçti

ahhh kıyamam annemmmmmmmmmmmm
ben hep hamile kalayım diye dua ediyodum iki bebek kaybedinceeallahım bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diye dua ediyorum artık

geçmiş olsun cnm hayırdır soğuk algınlığımı

ama sen kasıyosn kendinii oluruna bırakk bu ayda olurmu diye düşünme çalışmaları yaparken bile bebegi değil başka bişi düşün hayal kurma olurmu diye o zaman olmayınca daha büyük üzüntü yaşıyosun canım

günaydın mediiiiiiiii

ya rüyamdaaa muhteşem yüzyılda yaşıyodummmm parsalı mı sarsalımı o varyaaa onu gördümmmm bana keman çalıyoduuu decoderi acık unuttum galibaa bide uyanınca geri yattım devam edeyimm diyeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm hayırdır soğuk algınlığımı

sağolo cnm bnm... sanırım grip cnm millette salgın geldi benide buldu..... aman sen dikkat et ilk aylar bebik hissedilmediği için normal hayatındaki gibi davranılıyo aman sen yora kalın giyin üşütme c viamini al onuda fazla abartma haa...

görende kaç tane doğurdun diyecek..

kızz yımırtlama günün bugun pas mı geçcen :26:

sağol cnm dikkat ederim

kızz yımırtlama günün bugun pas mı geçcen :26:

dün çalışma vardı cnm bugün resmi tatil....
ben artık onuda öyle çok ciddiye alıp takip etmiyorum... valla bu ay saldım çayıra mevlam kayıra... allahım nasibimde varsa zaten verir umurumda değil valla...

Son düzenleme:
kızlar bişey daha sorucam.kan testi yaptırmaya gideyimmi yoksa haftayamı gideyim.haftaya gidersem hem bebişide görürüm diyorum nasılsa idrar testinde pozitifi gördüm.ne dersiniz?

bende sıkıldım valla dün sondu

Son düzenleme:
Günaydı kızlarrrrr bugünün müjdeli haberi benden gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm sonunda ikinci çizgi biraz silik çıktı. yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnm hayırlı olsun..

günaydın kızlar...işe daha yeni gelebildim..çok fena yollar karlı..dondum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…