2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Günaydı kızlarrrrr bugünün müjdeli haberi benden gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm sonunda ikinci çizgi biraz silik çıktı. yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız sen zati test yapıp dün sölemedinmii
bende hamileyimmmmmmm
demeyi çok istiyom

öffff 10 gün nasıl geçecekkk

Son düzenleme:
akillıbıdıkkk su_su nasılsınız bakemmmm

ben çok da iyi değilim canım
adet olamadım, test sonucu hamile de değilim
sanırım çok şartlanıyorum kafamı takıyorumki düzenimi bile bozdum

sanırım girmicem artık topice
sıyrılmaya çalışıcam bu düşünceden
farkında olmadan çok yıpranıyoruz

kızlar osman osman dediniz valla ilk kez oturayımda seyredeyim dedim diziyi hiç beğenmedim.

''öyle bir geçer zaman ki''

ne salak bir adam o ya çocuk düşüyo anlamıyo... iki saat başka yerde arıyo... balıkçı geliyo kurtarıyo görmüyo...

cnm ben bu ay hiç düşünmedim topiğede 1 kere falan girdim takmayınca oluyo.ilişkimde bu ay düzensizdi ama oldu.yani takmamak gerekiyo.birde şu oldu bu oldu diyoruz ya belirtiler alakası yok gebelik belirtileriyle regli belirtileri aynı ne kadar düşünürsen düşün bişey değişmiyo kendini yıprattığınla kalıyosun şahsen benim dengem son zamanlar çok bozulmuştu.biraz kafanı dinle ve başka uğraşacak düşündürtmeyecek bi işler bul kendine.allahım sanada nasip eder inşallah

ben 2 bebegimi kaybettim girmicem çok üzülüyorum dedim ama bak burdayım gene yinede sen bilirsin biraz ara ver başka seylerle ugraş ama biliyorum ki tekrar geleceksin

günaydın kızlar nasılsınız su_su'cum çok tebrik ederim allah eli ayağı düzgün hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli aranıza katılmayı nasip eder...

canom başka kimler hamile canım ya ben geçmişi okuyamadım???
zeynep poti irem bu kadar dı sanırsammm
günaydın kızlar nasılsınız su_su'cum çok tebrik ederim allah eli ayağı düzgün hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli aranıza katılmayı nasip eder...

günaydın dadlum nasıl oldum bakim sen gittinmi doktoraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…