- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.321
herkes nereye gitti yaaaa..:44::44::44: Bu saattemi çıkıyorsunuz iştennnnnn
bende öyle iş istiyoooom
aaaaa aynı ben anlatsana canım yaş kaç ne zamandır deniyosun
32 olcam martta canım doğum kontrol hapı kullanıyordum. 6 ay olacak bırakalı ama tık yok
kızım var 8 yaşında
ayni şeyi bende istiyorum..
Topiki en son ben kapatıyorum her gün
ayni şeyi bende istiyorum..
Topiki en son ben kapatıyorum her gün
bende 33 olcam eylülde benimde 15 yaşında kızıv var bende 4 ay oldu bendede tık yok ama olcak hepimizin allahın izniyle tüm kalbimle inanıyorum artık
hayırlı olsun bebişin ben korkmuyorum doğumdan allahın izniyle seninde kolay olur bol bol dua et rabbim kolaylığını verir canımya bu bir kolaylık sağlıyor.tabikide doğumun tüm acısını almaz fakat muhtemelen bu jel araştırmalarıma göre rahmi kayganlaştırıyo sancıları azaltıyor ve bebeğin çıkış anını kolaylatırıyo.ben ingilizce sayfalarada girdim ve aratırdım ve türkiye sayfasınada baktım telinide aldım ordan bilgi veriyolar 02123242190.eczanelere gelmiş 216 ytl :) ama tam benlik ben sırf doğumdan korktuğum için hamile kalamıyordum ama şimdi hamileyim ve bu jel beni rahatlattı en azından.jelin adıda dianatal jel
ne iş yapıyorlarcanım ya burdan ayrılırsam o işlere cv göndereyim
vallahi gına geldi
hemde herkes şakır şakır yazıyo ben yazılanları okumaya zor yetişiyorum
cumarteside açıyon ya canım unuttun sölemeyi
bilmiyorum cnm..ama bende çok yoğun çalışıyorum.bakma bu hafta bende çok takıldım buraya..hem patron yurtdışına gitti.hemde çok işimiz yok bu aralar o yüzden.
evet cumartesi nöbetçiside benim
sağolun ama ben acayip korkak ve cesarretsiz biriyim.anneme çekmemişim annem 3 tanemizide evde doğurdu ve bağırmadı bile ya bana bakınnn daha 2 aylık hamileyim hergün gece rüyalarıma giriyo doğum ve çok korkuyorum.hatta aniden gece uyanıp hayırrr ben hamilemiyim ben doğuramammmmm diyorum kabus olmuş yane.bana en kolay doğum lazımm en acısızhayırlı olsun bebişin ben korkmuyorum doğumdan allahın izniyle seninde kolay olur bol bol dua et rabbim kolaylığını verir canım
arada bende geliyom ya bi sen bi ben bide topik
arada bende geliyom ya bi sen bi ben bide topik
bak kimse kalmadı zaten forumda..anlatsana eltinin durumunun detaylarını..
Hamilemi değilmi ben anlamadım :26:
Birde üzüldümü sevindi ne yaptı?
bende varım artık cumartesileri 3 e kadar
kan tahlili 881 çıkmış ama keseyi görememiş pazartesi tekrar gitcek acaba dış gebelikmi diye şüpelenmş ayrıca bebek varsa aldırcak ya çok üzgünüz hepimiz
cnm ya..benimde öyle olmuştu.kanım yüksekti kese görünmüyordu.dr dış gebelik dedi.kan takibi yapalım dedi ama nasıl olduysa ben ertesi günü düşük yaptım :26: Dr şaştı kaldı.. Umarım onunda düşer de bari aldırıp günahına girmez..ama nasıl hamile kalmış anlamıyorum
inş bizimkide öle olur bide vicdan azabı çekmesin ya dr daha yerleşememiş demiş bakacak işte normal gebelikmi diye offf pazartesiyede çok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?