- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.201
keşke bende sevinebilseydim şuan çok şaşkınım 5 - 6 ay boyunca olmadı olmadı bi ton ilaç iğne kullanınca hamile kaldım
erayyy aleyküm selam canım nasılsınnn
pardon eray atlamışım seni..
selam nasılsın? eltiden haber varmı?
saol canımcım toparladım kendimi ohhh dün bitti çok şükür tekrardan dünyaya döndümkız okadar portakalı nasıl yedin
Potiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:84: :84: :84: :84:
Ayyyyyy çok sevindim sende sevin
Hemen bilgilendireyim seni heçbişeycik olmaz
Çok ünlü bir doktordan duydum regli gecikmesinden önce yapılan heçbirşey bebişi etkilemezmiş
iyiyim canım sen nasısıneltidem malesef kötü haber var ama yazmıyım ne güzel hamileler var onlara sevinelim bugün sonra anlatırım canım
Yarin sabaha randevum var doktorda,bugün cok doluymus,dr
evet kanda baktılar halsizlik ve vücudumda ağrı şikayetiyle hastaneye gittim bir de bhgc yaptırdık sonuç 199 çıktı
Hadi hayirlisi olsun insallah.2011 ugurlu geldi
elmam inşallah dediğin gibi olur bak beni ümitlendirdin ama benim adetim 4 gün geçti o 4 gün süre içinde ben iğnelerimi vuruldum ve gecikmenin ilaçlardan olduğunu düşündüm eşimde zaten yumurtlama dönemimde şehir dışındaydı dolayısıyla benim de umudum yoktu
allahın işine bak.
eyvahhhh ben nasıl ögrencemmmm kız kaçta randevun benim kociş yarın izinliii gelemezsemm ölürüm meraktan
Ay noldu kiz,aldirdimi yoksa
Canim cok tebrik ederim,allah tamamina erdirsin,hic kafani takma,bizim bi arkadasta hamileligini 14.haftada ögrenmisti bir sürüde ilac kullanmisti,nur topu gibi oglu var su anda,hamileliginin tadini cikar,
Yarin sabaha randevum var doktorda,bugün cok doluymus,dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?