2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

gelsin kuzu gelsinnnn
gelsin ki tüp yeğen yapayım sana en lpg sinden

inşallahh teyzesi yesinn onuu doğduktan sonra gaz maz kaçırırsa çıkın odadan tüp buu zehirlemesin sonraaaa
amin canım allahım sanada nasip etsin anneliği isyan etmedim canım sadece şoookkkk oldum nasıl olur bu kadar korunurken diye malum bizim yapmadığımız kalmıyo ya bebik için

aminnn bebişşş inşallahh herkese nasip etsin bu güzel olayıııı ...Benimm bir ablam var tüplerini bağlattıı artık hamile kalmaktan.Etrafımm karnı büyüklerlee doluu amaa benim umrumda değil geçen gün bir akrabam aradıı hani bebek yokmu diye bende yok dedim ee yapsana dedii bendee olmuyorsa nasıl yapayım dedimm benim elimdemi dedim.Oda birazda senin elindee dedii...içimden yuhh dedim artık bu kadar cahillikte olamaz herhalde benim elimde olsa çoktan yapmıştım herhaldeee

Rahatlamana çok sevindim canım :) Eltinin hakkında da hayırlısı olur inşaallah , amiiiiiinnn ...

Durmak yok yola dewam , hiçbir şey bizi yıldıramaaazz

pek hayırlı olmucak malesef çünki aldırcak bi saat doğmamış babake ağladım bugün eşimde çok üzüldü bana koruncam bebek falan istemiyorum artık çok yıpratıyosun kendini dedi bende sustum :18:

cabucak cock sahıbı olanlar bunu anlayamazz asla anlayamaz rabbımın sınavı hakıkatten gun gectıkce daha ı anlıorum bunu

teyze az gelir be sizeeeeeee
cici anne olabilir
teyzeanne olabilir
ama teyze az :)

sinir oluyporum böle düşüncesiz insanlara sanane yaaa dimi olursa bebiş görcen zatan töbe töbe benim kuzenin 7 sene bebiki olmadı üzülmesin diye soramadım hiç o kadar yakınız yani anlayışsız bu insanlar

ya şey gibi bişey heralde bu
ne biliim açık ayakkabı görsek şimdi bi insanda bu havada neden bot giymiosun demek gibi
e be gerzek
olsa giyer, istese giyer
sanane
belki deli hoşlanıo o durumdan
belki de parası yok
derdi tasası sana mı

bebiklerrrrrr
ben kaçar öperim cemil cümlenizi
var mı bana demek istediğiniz bişi
kendine iyi bak canımm Allaha emanet ol öpüldünnn
aynen öyle bende kimseye sormuyorum böyle birşeyi amaa bazen oluyor böyle şeyler neler nelerr vallaaa
cabucak cock sahıbı olanlar bunu anlayamazz asla anlayamaz rabbımın sınavı hakıkatten gun gectıkce daha ı anlıorum bunu

gerçekten öyle bu bir sınav çocuk sahibi olmayan bunu daha iyi anlar erken sahip olan anlayamaz

iyiki varsın ya bugün beni güldürdün ya allah da seni güldürsün amiiiiinnnn:

pek hayırlı olmucak malesef çünki aldırcak bi saat doğmamış babake ağladım bugün eşimde çok üzüldü bana koruncam bebek falan istemiyorum artık çok yıpratıyosun kendini dedi bende sustum :18:

Mucize bir bebek o aslında , hayırlısı olsun inşaallah . Ama böyle bir mucize olduysa o bebek dünyaya
gelir bence ...

Eşinde seni düşünüyor ne yapsın işte , ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inşaallah . Bütün insalığın , amiiiiiiinnn

iyiki varsın ya bugün beni güldürdün ya allah da seni güldürsün amiiiiinnnn:

bak arkadaşım
düşün ki ne kadar özeliz. En ii en kıymetli şeyler uğraşılarak ortaya var edilen şeyler.
Bizim sınavımız da bu demekki bu dünyada
ALLAHIM DERMANSIZ DERT VERMESİN kuzum
Allah korusun ya burda hastalık konuşsaydık
ya kemoterapi seansının verdiği psikolojik durumlar olsaydı bizi yıkan !
Ne dertli insanlar var hayatta. Daha 20 yaşında rahmi alınan
yanlış iğneden aids olan bebek sahibi hiç olamayacak olan
unutmalayım
BİZİM DERDİMİZİ NİMET SAYANLAR VAR
sevdiğimiz adamlar yanımızda, ailemiz var
biz varız bizi en iyi anlayan
ŞÜKÜR değil mi

ben daha önce 2 arkadaşımın allahın izniyle tabi bebişlerini aldırmasını engelledim birisi yaşıyo birisi düştü ama eltime hiçbişey diyemiyorum gerçekten 4 çocuğa bakcak maddi ve manevi gücü yok malesef daha önce depresyon geçirmiştim eşim tekrarlamasından korkuyo galiba canım ya duaların için çok saol bende aynısı senin ve herkes için diliyorum

pozitif arkadaşım benim olayı çok güzel açıkladın helal olsun sanaaa aynen öyle Allaha şükretmek lazım ne hastalıklar var neler neler biz yine bir umutla yaşıyoruz amaa umudu olmayan o kadar çok hastalık var ki Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

ama tuğbam ya
Allah'a inanmayan kafir derler ya
bak işte
Allah'ın işi kuzum OL demesi yetio
Tüpü bağlanmış kadın bebek sahibi oluyo
MUCİZE işte
keşke durumu ii olsa
keşke yanındaki ADAM olsa da
doğsa mucizesi

haklısın canım bugün hepsini bende kendime defalarca söledim ağlayarak ama isyan etmedim hiç hep şükrettim okadar çok hastalık çektim ki ben ameliyat falan iflas ettik kaç kere çok çalkantılı günlerim oldu ama atlattım allahın izniyle şimdi dimdik duruyorum hayata karşı bugün sadece birazcık tökezladim sizler benim elimden tutup kaldırdınız saolun canlarım bu yazıda şahane oldu üstüne

biz hep elini tutarız
Ama sen SAKIN DÜŞME
Seviyorum hepinizi
biliorum ki hepimiz en içten dualar edioruz birbirimize
elmam, potim
umut oldular bize :)
2011 güzel olcak

öyle bitanem çok haklısınn ...Onun sınavıda belki çocuğu aldırıp aldırmayacağıyla ilgili aldırırsa sınavı kaybetmiş olucak belkide bu kadar olmaması için uğraş var ortada bu uğraşa rağmen Rabbim verdiyse vardır bişey.Hayret ettim açıkçası erayın anlattığına eşime söyledim vee oda şok oldu bu duruma...Mucize olucaksa olur öyle çok mucizeler var ki ortadaa.Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamandaa inşallahh .5yasinin kaldı okunacak 2 tanede ben okudum inşallah kabul olur okunan dualar yolundada ışığın olur.Canım arkadaşım benim...

biz hep elini tutarız
Ama sen SAKIN DÜŞME
Seviyorum hepinizi
biliorum ki hepimiz en içten dualar edioruz birbirimize
elmam, potim
umut oldular bize :)
2011 güzel olcak

bende inanıyorum 2011 şahane bi yıl olcak inş hepimiz için hadi git yat artık yarın sabah iş seni bekliyo dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…