• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

haklısın canım bugün hepsini bende kendime defalarca söledim ağlayarak ama isyan etmedim hiç hep şükrettim okadar çok hastalık çektim ki ben ameliyat falan iflas ettik kaç kere çok çalkantılı günlerim oldu ama atlattım allahın izniyle şimdi dimdik duruyorum hayata karşı bugün sadece birazcık tökezladim sizler benim elimden tutup kaldırdınız saolun canlarım bu yazıda şahane oldu üstüne
Bu topiğin kızları hep dimdik olmak zorundaaaa ...Kim düşersee bir el uzanır allahın izniyle genelde adet zamanlarında tökezliyoruz hepimiz :))) ama geçiyorr işte herşeyy hayat çok garipp neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyoırrr:70::70::70:

öyle bitanem çok haklısınn ...Onun sınavıda belki çocuğu aldırıp aldırmayacağıyla ilgili aldırırsa sınavı kaybetmiş olucak belkide bu kadar olmaması için uğraş var ortada bu uğraşa rağmen Rabbim verdiyse vardır bişey.Hayret ettim açıkçası erayın anlattığına eşime söyledim vee oda şok oldu bu duruma...Mucize olucaksa olur öyle çok mucizeler var ki ortadaa.Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamandaa inşallahh .5yasinin kaldı okunacak 2 tanede ben okudum inşallah kabul olur okunan dualar yolundada ışığın olur.Canım arkadaşım benim...:70::70::70:

kuzu
sen bi bak yarın duruma ben benim kuzenlere tamamlatayım bari kalanı :)
annemi fln seferber ettim meryem okusunlar bol bol die :)
ne dr ne ilaç
Allah neticede
dua en etkii silah :)
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
ALLAH ım bütün insalığın hakkında hayırlısını versin inşaallah ...

Şöyle bir düşündüm de , birçok insanın bir bebeği yok . Kısmet ne zamansa , o zaman ya olacak yada hiç olmayacak , biz bilemiyoruz .

Diğer yanda da başka birileri , bir mucize nasip oluyor ; ama mecburiyetlerden mucizesine sahip çıkamıyor :(

Hangi durum daha zor :S

ALLAH ım , bizleri kaldıramayacağımız sınavlarla sınama . Amiiiiiiiiinnn

kuzu
sen bi bak yarın duruma ben benim kuzenlere tamamlatayım bari kalanı :)
annemi fln seferber ettim meryem okusunlar bol bol die :)
ne dr ne ilaç
Allah neticede
dua en etkii silah :)
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNNNNNNNNNN

Okuyacaklar var topikte biter merak etmee sen öbür duaları okutursunnn:70::70:

öyle bitanem çok haklısınn ...Onun sınavıda belki çocuğu aldırıp aldırmayacağıyla ilgili aldırırsa sınavı kaybetmiş olucak belkide bu kadar olmaması için uğraş var ortada bu uğraşa rağmen Rabbim verdiyse vardır bişey.Hayret ettim açıkçası erayın anlattığına eşime söyledim vee oda şok oldu bu duruma...Mucize olucaksa olur öyle çok mucizeler var ki ortadaa.Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamandaa inşallahh .5yasinin kaldı okunacak 2 tanede ben okudum inşallah kabul olur okunan dualar yolundada ışığın olur.Canım arkadaşım benim...:70::70::70:

ben okurum kalanları canım

muhabbetten kovacak kadar da sever beni kuzularımmmmmmmmmmmmm
öperim çok
ii geceler
yedi cüceler
yarın görüşürük

ben okurum kalanları canım

aaa eraycığım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun son 5 tane kaldı kaç tane okursan bana özelden msj at olur mu? Yüreğine sağlık canımmm..

Crafty aynen öylee muhabbetten kovacak kadar seviyorum seni uykusuz kalmaa çok iyi bilirim uykusuz kalmayı çalışmıyorum amaaaa çok gittim okula sabaha kadar ders çalışıp okula gidipp okuldan gelip yine sınava çalışırdım ertesi sabaha kadar ve yine okul gelincede 2 gün uyanamazdım.Bu dönem böyle geçti darısı bidahaki döneme:70::70::70::66::66::66:

ALLAH ım bütün insalığın hakkında hayırlısını versin inşaallah ...

Şöyle bir düşündüm de , birçok insanın bir bebeği yok . Kısmet ne zamansa , o zaman ya olacak yada hiç olmayacak , biz bilemiyoruz .

Diğer yanda da başka birileri , bir mucize nasip oluyor ; ama mecburiyetlerden mucizesine sahip çıkamıyor :(

Hangi durum daha zor :S

ALLAH ım , bizleri kaldıramayacağımız sınavlarla sınama . Amiiiiiiiiinnn

aminnn bugün o test benim olsaydı bizim evde bayram olurdu annem sevinçten ağlardı bütün arkadaşlar kutlama yapardık kocam bütün nazımı çekerdi 9 ay boyunca hiç usanmadan ama eltimin içi yanıyo şimdi allahım ona güç kuvvet ver nolur test yanlış göstermiş olsun vicdan azabı çekmesin

Arkidişler ;
Benim okuyacağım 5 tane yasini şerifi kime okuyayım o zaman ? Ona göre niyet edip okuyacağım :S

o zaman paylaşım yapalım Erayda okumak istiyor amaa kim kaç tane okuyacak ona göree yazın belli olsun.Crafty için okunacak jasmenim tüp bebek tedavisinin hayırlı bir şekilde sonuçlanması için okunuyor

o zaman paylaşım yapalım Erayda okumak istiyor amaa kim kaç tane okuyacak ona göree yazın belli olsun.Crafty için okunacak jasmenim tüp bebek tedavisinin hayırlı bir şekilde sonuçlanması için okunuyor

Tamam tatlım , ben 5 inide okuyabilirim . Dediğim gibi en geç çarşamba olur . Haber veririm sana :)

Sesim çıkamıyor pek ; çünkü bir yandan ütü yapmaya , bir yandan sizlerin yazdıklarını okumaya çalışıyorum :)

sen oku canım crafty için seninde duan geçsin arkadaşımıza ben okudum daha önce

Anlaştık eraycım :34:

ayyy olagan sorulardan birini soam bacılar bu ay bende çok değişiklikler oldu
yumurtlamada gögüslerim agrımadı
akıntım plastik gibi geldi sümüksü değildi
ula aşırı gaz varr sıkıştırıyo namıssızz
benim neden memişlerim acımıyo yaaaaaaaaaaaaaaa:9::9:
ula en büyük derdim bu olsun biri acıklama yapabilümüü:1:

Tamam tatlım , ben 5 inide okuyabilirim . Dediğim gibi en geç çarşamba olur . Haber veririm sana :)

Sesim çıkamıyor pek ; çünkü bir yandan ütü yapmaya , bir yandan sizlerin yazdıklarını okumaya çalışıyorum :)

kıyamammm olsunn canımm hayırlısıyla okursun elbett:70::70:

Anlaştık eraycım :34:

kIZLAR GEÇEN GÜN KARNIMA YASTIK KOYDUMM çok güzel bişeyyy.Yastık olmasına rağmen dönerken karnımı tuttum hamile kalsamm ne olur bilmiyorum.Halbuki karnını tutanlarada sinir olurdum demekki gerçekten bu çok farklı bişeyy:9::9::9::9:

Back