- Konu Sahibi medicalsecreter
-
PÖTİİİİİİİ çok sevindim canım ya. Hah şöle.Eskilere bir hareketlik getirin öncülük edinönce elmam,sonra sen.Arkanızdanda inşallah bizler geliriz.Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhh
Eraycım ne gelirse Cenabı Allahtan canım.Hayrda şerde.Rabbim hepimize hayırlısını versin.Sıkma tatlı canını.Eltin içinde hayırlısı olsun.Herkesin sınanma şekli farklı işte.
saol canım eltim çok ağlıyo allahım beni evlat katili yapma diye bende onunla beraber bütün gün ağladık farklı sebeplerden ama şimdi daha iyiyim sadece allahıma sığındım neylerse güzel eyler rabbim
bende senin gibiydim canım hep sinirlenip ağlıyordum ama kendimi üzmekten başka hiç birşey yapmıyormuşum gerek yok bu kadar üzülmeye...Herşeyin hayırlısını versin Rabbim.Vardır bir sebebi .Rabbim veriyorsa yada vermiyorsa vardır sebebi eminim ben buna...Benim 4.yılım 3 yıl boyunca çoook gözyaşı döktüm ama 3 aydır kendi haline bıraktım olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değilya kocamla mutluyum Allaha şükür bebek neşemiz olur olursa olmazsada yola ikimiz başladık ikimiz devam ederiz.Napalım böyle olması gerekiyor.Lütfen üzme tatlı canını dünyanı kendine zehir etme uğraşacak birşeyler bul.Herşey çoluk çocuk değil.Benim çocuğum olmuyor diiye çocuk gelişimi okuluna başladım çocuğum olmazsada mesleğim çocuklarla ilgili 1 değil birsürü çocuklarım olucak.Çocuğuma veremeyeceğim şefkati öğrencilerime vereceğim.Herşeyin hayırlısııı
Haykolik canım sen iğneyi ne zaman oldun
Sevgili poti , hayırlı ve uğurlu olsun inşaallah , tebrik ederim sizi
Eraycım , seni o kadar iyi anlıyorum ki , tekrar yaşadım sanki o anı
Ama sonradan düşündüm ( tabi o şokla hemen düşünemedim ) , ALLAH öyle nasip etmiş ,
ne kadar üzülsen de ( üzüldüğün için de kendine kızıyorsun o da bir başka durum ) kısmette ne varsa
o oluyor . Tabi bu süreçte umutsuzluğun artıyor , nedenler niçinler kafanda patinaj yapıyor
Kimseye de birşey söyleyemezsin , farklı değerlendirebilirler vs vs ....
Salavat çek canım , bol bol salavat . Umudunu yitirme
amin canım hayırlısı olsun hepimize ben artık takmıcam inş rabbim isterse her şeye rağmen veriyo bütün doğum kontrol yolları yalan oluyobencede canım rabbim gönlüne ferahlık versin.Hepimize ,herkese hayırlısını versin.
hadi hayırlısı canım inşallah bebişin en yakın zamanda göbüşüne düşerrr :)))bugün bende oldum.geçen hafta klomen kullandım.doktor muayene etti yumurtan gelişmiş dedi.İlk defa kullanıyorum bu ay.Hayırlısı olsun artık.
bi anda çift çizgiyi görünce dağıldım şimdi şükrediyorum sağlığımız var kızım var onun bana ihtiyacı var çökemem rabbim inş sanada isyeyen herkese nasip etsin amiiiiiinnnnn
bugün bende oldum.geçen hafta klomen kullandım.doktor muayene etti yumurtan gelişmiş dedi.İlk defa kullanıyorum bu ay.Hayırlısı olsun artık.
peki doktor sana ilişki konusunda bişey dedimi.Çok ilginç geldi bana ama 4 gün süreyle ilişkiye girin dedi.Herkes bişey diyo ya..Kafam karıştı.
bu arada gündüz kaçırmışım potimmm çok sevindim canım allahım kucağınada nasip etsin inş hayırlı evlat olsun size
aaaaaa Poti hamilemii poticimmm hayırlı olsunnnn canım çok sevindimm.Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhh
bütün kızlar çok ilgilendi hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız evet şu an daha mantıklı düşünüyorum bugün noldu bana anlamadım ama şimdi çok iyiyim ayrıca bütün gün selavat ve la havle çektim çok rahatladığımı farkettim saol canım
selamın helloooo
benim kırmızı minik minik başladı sinyal vermeyeeee
çarşamba giderim ben kesin dr a :)
amannn ben o kırmızılarına ne deyim emiii gelmese olmaz zaten hep sinyal hep sinyall mağdurumda mağdurum mağdurumda mağdurummmmm
amin canım allahım sanada nasip etsin anneliği isyan etmedim canım sadece şoookkkk oldum nasıl olur bu kadar korunurken diye malum bizim yapmadığımız kalmıyo ya bebik içinhadi hayırlısı canım inşallah bebişin en yakın zamanda göbüşüne düşerrr :)))
aa ne güzel işte bak bir evladın varmış sen o tadı tatmışsın.Olmasa bile evladm yok demiyceksin sonuçta.Doğumu yaşamak dişlerinin çıktığını görmek emeklemesini izlemek yürümesini görmek düğün yapıcaksın en sonunda yaşlandığında belkide torunların olucak elini öpmeye gelen.Hiç çocuğunun olmamasından iyidir yinede ...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.İsyana girer Allah krusun.Canım benimm Rabbim kızına sağlıklı hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah
gelsin kuzu gelsinnnn
gelsin ki tüp yeğen yapayım sana en lpg sinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?