2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınz
ben çok yorgunum bugün hastane çok yoğundur
benim de yemeğim hazır dünden yapmıştım

ayyyyyy fox ta deniz yıldızı varyaaa mert denize pasta yapmışşş
kız tadına baktı dudagının kenarında pasta kaldıı veeee mert öperek temizlediii
içim bi hoş oldu beeeeeeeeeeee

hosgeldın cerenmımocum
nasılsın şekerim
yegenım nasıl
canım benim hoşbulduk
iyiyim çok şükür bazı vatandaşlar canımı sıkıyor ama bebekim için takmıyorum kafama..
testere olasım geliyor valla
yegenin gayet iyi bu hafta 7 cm teyzesi Allah sizlere de nasip etsin inşallah
inan hep dua ediyorum.
hoşgeldin bebikin nasıl kaç haftalık olduuuu
ayyy bana bak hemen bebegi sordum terbiyesiz önce kıza bi nasılsın de dimiibu tokat kendime gelmem için
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

canom iyiym saolasın güzelim bebikimiz iyi 11+1 deyiz büyüyoruz..çok garip bişey..
en kısa zamanda sizlere de inşallah..accıkın ay farkı olacak aramızda hissediyorum

nihahhaha benim kocacım akşam geç gelece bende sölee 3 lahmacun sölimde onu yiyim

ohh valla canom aşk olsun amaa sanaa :)) benimki hasta sabahtan beri evdee onu getir bunu yap şimdide yemek yiyeceğizz ...sen ye lahmacunlarını löp löp birde hava at aşk olsun aşkk amaa ben bilirim lahmacunu yiyeceğim günüüüü

kızzzz daha yiyemedim vallaa şimdi almaya gidiyom

slm arkidişler benim bebiş bu ayda yok piyasada pazar günü patladım ben neyse önümüzdeki maçlara bakicezzzz artıkın

kız gözünmü kaldııı kalmamış lahmacun

cerenim canım benimmm bebişine ve kendine dikkat et.Kimi taktın kafaya şimdi sende yoğun duygularda gelişiyor hassas bir dönemdesin ama dediğin gibi bebikin için sakın kafana takma bişeyi:)göbüşündeki bebişi seveyim bennn emiii :))
slm arkidişler benim bebiş bu ayda yok piyasada pazar günü patladım ben neyse önümüzdeki maçlara bakicezzzz artıkın
Canım hayırlsıı kırmızı kartı yedin demek amaann olsun napalım yaniii dediğin gibi önündeki maçlara bakıcan artık azimle gayretlee çalışmakk lazımm
kız gözünmü kaldııı kalmamış lahmacun

yaaa tühh görüyonmuu nispet yaparsan öyle olur iştee.İstersen yemeklerimden gönderebilirim sanadaa

PÖTİİİİİİİ çok sevindim canım ya.Hah şöle.Eskilere bir hareketlik getirin öncülük edinönce elmam,sonra sen.Arkanızdanda inşallah bizler geliriz.Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhh

Eraycım ne gelirse Cenabı Allahtan canım.Hayrda şerde.Rabbim hepimize hayırlısını versin.Sıkma tatlı canını.Eltin içinde hayırlısı olsun.Herkesin sınanma şekli farklı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…