2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Ah be cnm ne gerek var hamiş hamiş maçlara gitmeye...İnşallah çabuk iyileşirsin cnm geçmiş olsunnn...

bebek cinsiyeti için erken değil mi o kadar oldu mu ya ne çabuk maşallahhh...

erkek olduğu maça gitmek istemenden belli zaten o da içerden tezahürat yapmıştır herhalde

slm kızlar, ben aksam doktora gidecm yine, bakalım bugün yada yarın çatlatma iğnesi yapılacak inşallah herşey yolundaysa
bu arada crafty çok merak ediyorum seni ama sanırım bi haber yok bize henüz

ayyy ne kadar güzeeellll tabi hasta olman değil güzel olan bebişin erkek olması inşallah sağlıkla doğar alırsın kucağına

ee süperrrr ne küselllll maşallah bakalım ne olacak
sen ii misin genel durumun ne

slm kızlar, ben aksam doktora gidecm yine, bakalım bugün yada yarın çatlatma iğnesi yapılacak inşallah herşey yolundaysa
bu arada crafty çok merak ediyorum seni ama sanırım bi haber yok bize henüz

ohh maşallah yumurtaların bebek olsun inşallah
saatli aşk verecekler sana şimcik kocana söleme de stres yapmasın
stres spermleri etkilio
ayrıcaaa aşk yapmadan önce sert bir türk kahvesi ver

geçmiş olsun cnm..unutma bir daha hamile olduğunu
Erkek olur inşallah.kızın vardı zaten oh ne iyi iki melekden de bir tane

ayyy ne kadar güzeeellll tabi hasta olman değil güzel olan bebişin erkek olması inşallah sağlıkla doğar alırsın kucağına

Çok sağolun kızlar...Evet cinsiyet belirlemesi eskiden 5-6 ayda anca olurdu sonra 4,5 aya düştü
şimdi 12.haftada büyük ölçüde belli oluyor.Cinsiyeti kızımdada bundada tahmin ettim sanırım annelerin içine doğuyor.Rabbim önce sağlık versin.Dualarım sizlerle...

ohh maşallah yumurtaların bebek olsun inşallah
saatli aşk verecekler sana şimcik kocana söleme de stres yapmasın
stres spermleri etkilio
ayrıcaaa aşk yapmadan önce sert bir türk kahvesi ver

yaa zaten bıktı benden valla işi riske atmayalım diye gün aşırı yapalım dedim şu saati versede doktor yapsak kurtulsak artık 15gün birbirimizin yüzüne bile bakmayız heralde

kızlar mart topiği açmıyormuyuz şubat bitti bitiyor
ben isim bile buldum 'martı kedilere bırakmayalım'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…