- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.861
Kızlar merhaba;
Geçen hafta cumartesi günü bir çılgınlık yapıp hamile olduğumu görmezden gelip maça gittim
Tabi felaket üşütmüşüm 3 gündür sürünüyorum.:2:
Bu ayın 26 sında cumartesi günü doktorumla randevum vardı fakat hasta olunca salı günü evime yakın bir hastaneye gittim,kadın doğuma randevu aldım hamileyim ya onlar daha iyi bilir gibi düşündüm.Doktor ilaç yazamayacağını söyledi bol,bol C vitamini al ıhlamur iç dedi.Birde minoset verdi.
Bu arada ultrasondan bebeğime baktı sata göre 1.hafta öndeymişiz.
Cinsiyeti % 60 tahminde bulundu 1-2 haftaya netleşir dedi.
Ben cumartesi günü kendi doktorumada gidicem bakalım o ne söyleyecek bu arada ERKEK olabülür...
Kızlar merhaba;
Geçen hafta cumartesi günü bir çılgınlık yapıp hamile olduğumu görmezden gelip maça gittim
Bu ayın 26 sında cumartesi günü doktorumla randevum vardı fakat hasta olunca salı günü evime yakın bir hastaneye gittim,kadın doğuma randevu aldım hamileyim ya onlar daha iyi bilir gibi düşündüm.Doktor ilaç yazamayacağını söyledi bol,bol C vitamini al ıhlamur iç dedi.Birde minoset verdi.
Ben cumartesi günü kendi doktorumada gidicem bakalım o ne söyleyecek bu arada ERKEK olabülür...
ayyyy midem bulanıyo yaaaaaaaaaa
Kızlar merhaba;
slm kızlar, ben aksam doktora gidecm yine, bakalım bugün yada yarın çatlatma iğnesi yapılacak inşallah herşey yolundaysa
bu arada crafty çok merak ediyorum seni ama sanırım bi haber yok bize henüz
slm kızlar, ben aksam doktora gidecm yine, bakalım bugün yada yarın çatlatma iğnesi yapılacak inşallah herşey yolundaysa
bu arada crafty çok merak ediyorum seni ama sanırım bi haber yok bize henüz
geçmiş olsun cnm..unutma bir daha hamile olduğunu
Erkek olur inşallah.kızın vardı zaten oh ne iyi iki melekden de bir tane
Ah be cnm ne gerek var hamiş hamiş maçlara gitmeye...İnşallah çabuk iyileşirsin cnm geçmiş olsunnn...
bebek cinsiyeti için erken değil mi o kadar oldu mu ya ne çabuk maşallahhh...
erkek olduğu maça gitmek istemenden belli zaten o da içerden tezahürat yapmıştır herhalde
ayyy ne kadar güzeeellll tabi hasta olman değil güzel olan bebişin erkek olması inşallah sağlıkla doğar alırsın kucağına
ee süperrrr ne küselllll maşallah bakalım ne olacak
sen ii misin genel durumun ne
ohh maşallah yumurtaların bebek olsun inşallah
saatli aşk verecekler sana şimcik kocana söleme de stres yapmasın
stres spermleri etkilio
ayrıcaaa aşk yapmadan önce sert bir türk kahvesi ver
Genel olarak iyiyim canım işte üşütmüşüm baya toparlamaya çalışıyorum.
Hayırlısı olsunda koruk bamyalı olcak galiba :)
yaa zaten bıktı benden valla işi riske atmayalım diye gün aşırı yapalım dedimşu saati versede doktor yapsak kurtulsak artık 15gün birbirimizin yüzüne bile bakmayız heralde
türk kahvesini unutma
sert kahve spermleri harekete geçiriomuşşşş
hiç denememiştim, hiç kahve yapmadım şimdiye kadar eşime:26: oda şaşıracak ama kesinlikle yapıcam kahvemi
kızlar mart topiği açmıyormuyuz şubat bitti bitiyor
ben isim bile buldum 'martı kedilere bırakmayalım'
Süper bir isim bulmuşsun cnm tebrik ederim seni.
çok güzelmiişş
ben açarım medi yoğun bu ara
ama liste yapmam he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?