2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

çok şükür hadi gözün aydın

Sağol cnm ..

Kızlar siz bişey anlatayım da gülün..

Dün oruca başladım ya bebek için suya dua okuyup iftarı onla yapıyorum demiştim.
Benım fanusta 2 japonum var kociş sevgililer gününde iş yerime göndermişti.Baktım suları çok kirlenmiş,benım okuduğum suyla değiştirdim,
ya dua onlara etki ederse bi küçük japoncuklar oluyomuşşşş

fanustan taşıyolarmış..
allah kabul etsin cnm.

ya çok halsizim test yap hamileysen kesin çıkar dediler yaptım ben de çok umutluydum yaparken ama kısmet... aslında adetime de çok kalmadı yani 3 veya 4 gün içinde olmam gerekiyo ...hamile olsam silikte olsa çıkardı herhalde

cnm hcg değeri henüz düşükse idrar testi göstermiyor olabilir.2 günde 2 kat artıyor bu hormon .Eğer gösterseydi adet geciktikten sonra bakın demezlerdi kesin olsun diyesen adetin gecikmesi bekle bence.umutsuzluğa kapılma.

kızlar selam
Sat 24 ocak dün kan testi yaptırdım 39.00 çıktı . Değer düşük mü sizce : batık inanılmaz yüsek değerler var

2 günde bir yinele
biraz düşük ama 2 günde bir katlanması ii giderse geç tutunma diyebiliriz ona. içini ferah tut evham yapmaa

Kızlar tansel den bi haber var mı ??çok merak ediyorummm..

iyi o. iş nedeni ile şehir dışına çıkma durumu vardı onun.

Kızlar merhaba;
Geçen hafta cumartesi günü bir çılgınlık yapıp hamile olduğumu görmezden gelip maça gittim
Tabi felaket üşütmüşüm 3 gündür sürünüyorum.:2:
Bu ayın 26 sında cumartesi günü doktorumla randevum vardı fakat hasta olunca salı günü evime yakın bir hastaneye gittim,kadın doğuma randevu aldım hamileyim ya onlar daha iyi bilir gibi düşündüm.Doktor ilaç yazamayacağını söyledi bol,bol C vitamini al ıhlamur iç dedi.Birde minoset verdi.
Bu arada ultrasondan bebeğime baktı sata göre 1.hafta öndeymişiz.
Cinsiyeti % 60 tahminde bulundu 1-2 haftaya netleşir dedi.
Ben cumartesi günü kendi doktorumada gidicem bakalım o ne söyleyecek bu arada ERKEK olabülür...

geçmiş olsun cnm..unutma bir daha hamile olduğunu
Erkek olur inşallah.kızın vardı zaten oh ne iyi iki melekden de bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…