- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.661
günaydın mistrall
kaç günde bi eleman geldi onu da kaçırdın ya ne diyim
günaydın dedik selam dedikgüllerin içindeeeen canım koşarak koşarak gel bana gellllll:)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
günaydın..ankaraya haftasonu geliyomusun benmi dün yoğunluk arasında yanlış okudum.
güllerin içindeeeen canım koşarak koşarak gel bana gellllll:)
günaydın kızlarrr
dün doktora gittim yumoşlar büyümüş 2 tanesi 18mm olmuş bi tane 14mm. yarın tekrar kontrole gidecem, 22 olunca çatlatma iğnesi yapılacam. çok mutlu oldum çok sevindim serophene cevap verdi yumoşlar. ama doktor uyardı ikiz riski çok yüksek istersen bu ay bırakalım dedi, yok dedim olsun
günaydın kızlarrr
dün doktora gittim yumoşlar büyümüş 2 tanesi 18mm olmuş bi tane 14mm. yarın tekrar kontrole gidecem, 22 olunca çatlatma iğnesi yapılacam. çok mutlu oldum çok sevindim serophene cevap verdi yumoşlar. ama doktor uyardı ikiz riski çok yüksek istersen bu ay bırakalım dedi, yok dedim olsun
valla kızı kaçırdım herhal
Nasılsın ne var ne yok? Senin kırmızılar bittimi?
Dün akşam aklıma ne geldi.benim kırmızılar gelecekte bitecekte ben çalışıcamda tutacakda ooo ben mart ayınıda geçerim bu gidişleEn yakın nisana benim şansım.
günaydın canım
ayy ne iyi olur ikiz bebek... olsun tabi iyi yapmışsın... devamm
günaydın..
inşallah hayırlısı olur cnm..
günaydın kızlarrr
dün doktora gittim yumoşlar büyümüş 2 tanesi 18mm olmuş bi tane 14mm. Yarın tekrar kontrole gidecem, 22 olunca çatlatma iğnesi yapılacam. çok mutlu oldum çok sevindim serophene cevap verdi yumoşlar. Ama doktor uyardı ikiz riski çok yüksek istersen bu ay bırakalım dedi, yok dedim olsun
güsel güsell maşallah
Darısı benimkilere
kızlar benim 21.gün sonuçlarım beta hcg 0,1progestoron 38,20 prolaktin ise 16,00 malesef sonuç buuuuuu
gayet güzel sonuçların.. 21.günde betahcg yüksek çıkmasını beklemiyorsun herhalde?
koprina bu tahliller adetin 21.günümü yapılıyo.Bu testlerin anlamı ne peki.ben bilmiyomda
sende kullanacaksın demi bu ay, inşallah canım büyürler, öyle güzel moral oluyorki, günlerdir ilk defa bu kadar mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?