2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydın mistrall
kaç günde bi eleman geldi onu da kaçırdın ya ne diyim

valla kızı kaçırdım herhal
nasılsın ne var ne yok? senin kırmızılar bittimi?
dün akşam aklıma ne geldi.benim kırmızılar gelecekte bitecekte ben çalışıcamda tutacakda ooo ben mart ayınıda geçerim bu gidişle en yakın nisana benim şansım.

Bugün 09:23seb_bosh
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...

Bugün 09:22medicalsecreter
hepinize gunaydın dedık hop dedıııık!!!!!!!!!!!!! :)

güllerin içindeeeen canım koşarak koşarak gel bana gellllll:)

mistrall
günaydın kızlar..

günaydın kızlar hepinize

günaydın kızlarrr
dün doktora gittim yumoşlar büyümüş 2 tanesi 18mm olmuş bi tane 14mm. yarın tekrar kontrole gidecem, 22 olunca çatlatma iğnesi yapılacam. çok mutlu oldum çok sevindim serophene cevap verdi yumoşlar. ama doktor uyardı ikiz riski çok yüksek istersen bu ay bırakalım dedi, yok dedim olsun

günaydın..
inşallah hayırlısı olur cnm..

günaydın canım

ayy ne iyi olur ikiz bebek... olsun tabi iyi yapmışsın... devamm

iiyim güselim dün bitti benim kırmızılar
ben de ocak sonu-şubat başını boş geçtim
Malesef öyle oluyo canım

Günaydın kızlar .. nasılsınız :)
kendi kendime gülüyorum yarım saattir.. sizinle de paylaşayım.. akşam arkadaşlara gittik.. eşim de anahtarını çantama koymuş.. yani ceplerini boşaltmış :) dükkana geldim çantamda bişiy aradım, baktım anahtarı bende.. koca nerde? evde kilitli kapıda uyuyor saat 10,30'a kurdum alarmını.. bakalım ne tepki verecek :) ama isteyerek olmadı ki.. sahip çıksaymış anahtarına Allahtan ki ev yakın yoksa gebertir herhalde

hım.. bir de sanırım crafty konusu ile ilgili yazmamaya kararlı... çatladım vallahi meraktan.. neyse canım :) yeğenimiz gelsin de biz geç öğrenmiş olalım.. sorun deeel

Son düzenleme:
günaydın canım

ayy ne iyi olur ikiz bebek... olsun tabi iyi yapmışsın... devamm

günaydın..
inşallah hayırlısı olur cnm..

sağolun kızlar, valla umutlandım yumoşlar büyüyünce, ama tabi kesin olacak diye bişey yok, hayırlısı inşallah olur bu ay. ama olmasada en azından klomenle yumpşlar büyüyor bunu öğrenmiş oldum. güzel bi gelişme kendi adıma

güsel güsell maşallah
Darısı benimkilere

koprina bu tahliller adetin 21.günümü yapılıyo.Bu testlerin anlamı ne peki.ben bilmiyomda

canım bildiğim kadarıyla adetin 21.günü progesteron tahlili yapılır.. tugba da sanırım onun için gitmişti, gerçi her hastanenin referans aralıkları değişiyor.. en iyi yorumu yine de doktordan duymak daha sağlıklı akıl karıştırmasın benim cevabım :)) ama betahcg için üzüldü sanırım, 21.günde çıkması 1000de1 .. allah hayırlısını versin

sende kullanacaksın demi bu ay, inşallah canım büyürler, öyle güzel moral oluyorki, günlerdir ilk defa bu kadar mutlu oldum

evet yarın gidicem doktora bakacaz durumlara inşallah iyidir..
ben günde 1 doz aldım normalde 2 doz veriyorlar
ama kasıklarımda falan hiç ağrı olmadı o kadar dikkat ediyorum var mı diye dinliyorum kendimi ama cıkkk
bişey yok:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…