2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

alışverişten geliyorum allahım salam sucuk reyonundan çıkamadım hiç farketmemiştim orası ne güzel kokuyooooooooooooosu 8 ay bitsin bebegimi kucagıma alayım 1 kangal sucuk bide salam ekmek yicempisbogaz canooooooooooooo kokladım geldim resmen

bir bucuk yıldırr ugrastın pekı bu surecte catlatma ıgnesı klomen kullandın mı sorun varmıydı hangı sureclerden gectın

aynen herkese bısı yok dıorum bole bakıolar bana ee yoksa nıye gıdıon doktora dıolarr asılama yapmadın mı sen rahım fılmın de ıyı mı cıktı pekı

yok canım hiç bişey kullanmadım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ben ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldım..

kızlar ben geldim.. craftyden hala haber yok sanırım .. inşallah güzel haberlerle gelir..
haykocum canını sıkma güzelim.. madem ikinizde de herşey yolunda demek Rabbim uygun zamanında verecektir..
mistik gülüm.. bacım sana da geçmiş olsun.. belki bebek vardır diye okadar bekledin.. keşke ilk geciktiği haftada gitseydin doktora.. kist'ten çok korkarım ben.. bilmiyorum nedenini..

fıstıklar sizler nasılsınız.. isim yazmıyorum.. çünkü ben mesaj yazrken birileri oluyor diğerleri sonra geliyor :) ayrımcılık olmuş olmasın. .hepinüzü çok sviyorum

ii ki varsınız..
biz de eşimle birkaç gündür limoniyiz kardeşinden dolayı.. eşim kayınımın yapılacak evine kombisini taktirmaya söz vermiş bana danışmadan.. çıldırasım geliyor.. sanki biz paralatı kazıyoruz, adamın kendi evi olacak biz kiralarda sürünüyoruz.. kombisini bize yıktı resmen.. salaklık eşimde.. kıyamıyor kardeşine.. öf sıkmayım sizi de.. çok doluyum çok.. okadar olan biten herşeyden sonra bu kombi meselesi bardağı taşıran damla sanırım.. huzursuz günler başladı.. Rabbim akıl fikir versin de anlık hırsımla sinirimle bir aptallık yapıp gitmeyim ...

aman koprinaa benimde eltim olucak kızz bole sorunlar illa olyoo işte bosver yapma bi aptallık dogru dıosun onlar kardes sen kötu olursun

tmm canım bişey sorcam ya sende gebelikten sonra akıntında artış oldu mu bende oldu..

bende neredeyse yok denecek kadar az ayaklarım üşüdüğü zaman az geliyor ama yogun değil her gebelik farklıymış ilkinde çok akıntım olmuştu sürekli şamasır değiştir ve pamuklu giyinmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…