- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.561
rica ederim
canom bişey rica ediem onu nasıl ekliyosun?beceremedim de
önce kontrol paneline gel sonra çıkan sayfanın sol tarafında profil bilgilerini düzelt var oraya tıkla çizelge yazan yere yapıştır
canım sen bebeğin kalp atışlarını dinlemeye ne zaman gidicen?
doktorum cuma günü yolk sacını gördüğü için 1 hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi gitcem garanti olsuninşallah kalbi atarrr
inş canım banada 2 hafta dedi bu arada gönderdim özelden geldimi?
bir bucuk yıldırr ugrastın pekı bu surecte catlatma ıgnesı klomen kullandın mı sorun varmıydı hangı sureclerden gectın
hay allah canım ya üzüldüm şimdi biliyorum zor ama bencede pek stres yapma bende 1 buçuk yıldır bebek için uğraşıyordum çok stres yapıyordum olmuyordu bu hamile kaldığım ayda bir şeylerle uğraştım örgü örmeyi falan öğrendim oyalandım yani çok şükür bu ay oldu..
Cnm ben de aynı senın gibiyim.Hiçbir sorunumuz yokken 1,5 yıldır bekliyoruz.3ay klomen iğne kullandım.Sonra rahim filmi çektirdim.Doktor aşılama dedi..2 aydır bıraktım doktoru falan..Senın yaşadığın depresyonu yaşadım.Sorun yok deyince inanmıyo kimse sanki saklıyomusuz bi sorunumuz varmış gibi.
En güzeli kimseye söylememek daha düşünmüyoruz demek.Üzme kendini ,fazla takıyoruz fazla düşünüyoruz ondan olmuyo.Hem bi hayır vardır olmamasında da.İsyan etmeden sabırla bekleyeceğiz cnm.
Ben yarın 7 gün oruca başlıcam.İftarı dua okuduğun suyla açıyosun.hiçbir sorunumuz yoksa Allah a dua etmekten başka yapacak bişey yok cnm.
bir bucuk yıldırr ugrastın pekı bu surecte catlatma ıgnesı klomen kullandın mı sorun varmıydı hangı sureclerden gectın
aynen herkese bısı yok dıorum bole bakıolar bana ee yoksa nıye gıdıon doktora dıolarr asılama yapmadın mı sen rahım fılmın de ıyı mı cıktı pekı
rica ederim şifrenide sildim
kızlar ben geldim.. craftyden hala haber yok sanırım .. inşallah güzel haberlerle gelir..
haykocum canını sıkma güzelim.. madem ikinizde de herşey yolunda demek Rabbim uygun zamanında verecektir..
mistik gülüm.. bacım sana da geçmiş olsun.. belki bebek vardır diye okadar bekledin.. keşke ilk geciktiği haftada gitseydin doktora.. kist'ten çok korkarım ben.. bilmiyorum nedenini..
fıstıklar sizler nasılsınız.. isim yazmıyorum.. çünkü ben mesaj yazrken birileri oluyor diğerleri sonra geliyor :) ayrımcılık olmuş olmasın. .hepinüzü çok sviyorum
ii ki varsınız..
biz de eşimle birkaç gündür limoniyiz kardeşinden dolayı.. eşim kayınımın yapılacak evine kombisini taktirmaya söz vermiş bana danışmadan.. çıldırasım geliyor.. sanki biz paralatı kazıyoruz, adamın kendi evi olacak biz kiralarda sürünüyoruz.. kombisini bize yıktı resmen.. salaklık eşimde.. kıyamıyor kardeşine.. öf sıkmayım sizi de.. çok doluyum çok.. okadar olan biten herşeyden sonra bu kombi meselesi bardağı taşıran damla sanırım.. huzursuz günler başladı.. Rabbim akıl fikir versin de anlık hırsımla sinirimle bir aptallık yapıp gitmeyim ...
tmm canımbişey sorcam ya sende gebelikten sonra akıntında artış oldu mu bende oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?