- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.481
günaydın canım nasılsınızToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. seb_bosh+
3. gida_pinar
4. canom_14+
5. SEVSENA
6. crafty+
Günaydın kızlar,hepinizi öptüm.
CRAFTY canım son durum nedir?
Kızlar ben çıkıyorum ,müşteriler ziyarete gelecek yoğun bugün.
Ama mart topici başlatma zamanı gelmiştir bana göre..
Hee bi de yarın 7 gün orucuma başlıyorum.Hepimiz için dua edecem.
Öptüm şekerler...:13::13:
yegen maşallah iyi anasına kök söktürüyooo
iyilik canım ne olsun bulantılarıma alışmaya çalışıyorum
günaydın nasılsın bakalımyegenimiz nasılll
görüyorum dıkkatr edıyorum ıkıdır optuklerın lıstesınde ben yokum elma hanım cadısı kankası
Elmacım biz de seni öptük göbüşünden..Valla siz cano ,poti ve sen girince topice eski ama hamiş arkadaşlar çok mutlu oluyorum.Umudum artıyo.Bizi ihmal etmeyin kızlar
günaydın canım nasılsınız
ayy heyecanlandım valla 3 haftaya kadar cinsiyeti öğrenirsiniz artık hayırlısıyla.... arkadaşım var 14. haftasında yarın doktora gidecek onun doktoru söyleyecekmiş hemen kız mı erkek mi
kız mediiii sen elmaya kızıyon bende sana niye cevap vermiyon bakimmmm sen bana .hımmm
bu gidişle onlar yapacak bende hal yok valla babama diyorum ki babaaa ben hamileyim cevap genemi kızzzzzzzz kuluçkaya yatan tavuk gibiyim
günaydıınnn bugün inşallah çok güzel bi gün olsuncanom babana nasıl söledin hamile olduğunu ben çok utanıyorum hamile olsam nasıl sölerim acaba annem söler babama ayy ben diyemem hamileyim diye
evet bende çok merak ediyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberler alcaz dua ediyorum çokCrafty naptın cnm merakla seni bekliyoruz...
mutlaka sonucunu yaz canım akşam kutlama yaparken unutma bize yazmayıselam kızlar
iş çok yaaa
açık kalmış görmedim
anca akşama belli olur gibi kızlar
öperim sizi çok
Kızlar ben çıkıyorum ,müşteriler ziyarete gelecek yoğun bugün.
Ama mart topici başlatma zamanı gelmiştir bana göre..
Hee bi de yarın 7 gün orucuma başlıyorum.Hepimiz için dua edecem.
allah kabul etsin
Öptüm şekerler...:13::13:
valla haziranda gitcektik ç.kaleye söylemicektim süprüz olcaktı mecbur kaldım zaten annem söyleyemez ayrılar çünkü
cnım ya ne denir ki böle bi durumda kusuruma bakma bilmiyodum hatırlatmış gibi oldu
ay bana dua edin inşallah hamileyimdirr.. 4 gün kaldı adetime çok sabrsızlanıyormmm :103:
özüre gerek yok bacım 21 sene olmuş alıştım ben
ay bana dua edin inşallah hamileyimdirr.. 4 gün kaldı adetime çok sabrsızlanıyormmm :103:
slm kızlarr bugün 8.günüm hala regl olmadım((( neyapıcam ben yaaa
slm kızlarr bugün 8.günüm hala regl olmadım((( neyapıcam ben yaaa
valla mihrace doktoru erteleme
inşallah güzel bir haber için gecikmiştir ne diyim gızzzzzzzz
inş. inş. çok çok istiyorum içimde hala ufacıkta olsa bir umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?