- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
hayırdır cnm nerden bu keyif?
Bizede söyle bizde keyiflenelim
2011 ŞUBAT AYI AZİMLİ ANNE ADAY ADAYLARININ MEKANI...
1 ŞUBAT ....... EsLem(Akışına bıraktı öyle deniyor)
2 ŞUBAT
3 ŞUBAT ......Kekula
4 ŞUBAT ......Medicalsecreter (Preseedle deniyor).........Tuğba 87 (aradığı bebeğe henüz ulaşamadı tekrar deniyor)
5 ŞUBAT ......Akıllıbıdık (Ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek)....Haykolik ( çatlatma iğnesi kullanıyor) ... Beklemede
6 ŞUBAT ...... Canom_14(cano sana ne yaziiim aklıma gelmedi)
7 ŞUBAT ...... Taf(kendilerini deniyorlar)
8 ŞUBAT ..... Mistrall ( Hala istifa edemedi stres altında deniyor ).... Gıda_pınar (Umarsızca deniyor) ......Seb_bosh ( Kafasını vurduğundan şuursuzca deniyor ) ..... Minicik
9 ŞUBAT
10 ŞUBAT ........ Sevsena......askmesk ........funda89 (sayın meslektaşım:)) .... dosthane (klomene başladı)
11 ŞUBAT ........ Nurun(klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyor)
12 ŞUBAT ....... Şekerportakalı
13 ŞUBAT .......Jasmeen
14 ŞUBAT ....... Mihracee(kısa bır aradan sonra denemelere devam ) .... Eray (ikinci bebiş için çalışıyor)
15 ŞUBAT
16 ŞUBAT
17 ŞUBAT
18 ŞUBAT
19 ŞUBAT
20 ŞUBAT
21 ŞUBAT
22 ŞUBAT
23 ŞUBAT
24 ŞUBAT
25 ŞUBAT
26 ŞUBAT
27 ŞUBAT
28 ŞUBAT ........ Crafty (şuursuzca yazdırdı adını listeye narsist kişilik sadece adı görünsün istiyor) (tüp bebeğe başlıyor)
Tannsel ; Tansel de tüp bebeğe başladı - iğnelerini oluyor
crafty elisaist drgks mihracee gida_pinar seb_bosh+ mistrall+ irm83+ SEVSENA
hey heyyy
boş kalabalık bu :)
öğleden sonra eltime test yapcam allahım noooolllllluuuuuurrrrrr tek çizgi olsun of noluyo bana ya çok mu bencilleştim
Günaydın herkese... Vajiyi yeni yenmiş biri olarak ben de bebiş istiyorum rabbin nasip ederse tabi..
1.sayfadaki olayı anlamadım beklenmeyen adet tarihleri mi?
öğleden sonra eltime test yapcam allahım noooolllllluuuuuurrrrrr tek çizgi olsun of noluyo bana ya çok mu bencilleştim
sen nden yapıyorsun boşver kendi yapsınn şekerrr üzme kendiniii görmek istemediğin sonuçlardan uzat tut kendini
sen nden yapıyorsun boşver kendi yapsınn şekerrr üzme kendiniii görmek istemediğin sonuçlardan uzat tut kendini
hoşgeldin.. evet herkesin beklemedikleri adet tarihleri...
bence de sen niye yapıyorsun testi kendi yapsın
ben kınamıyorum valla kusura bakmayın !
kız yıllardır uğraşıyor!
kadının 3 çocuğu var ve tüpü bağlanmış (Merak etme Eray %99 negatif bebek olmaz ki o halde)
bu halde hamile kalmışsa insan BENCİLLİĞİN dibine vurur
Bizimde etraf tarafından devamlı kıyaslandığımız bir çift arkadaşımız var.Aynı dönemlerde evlendik birbirmize benzer durumlarımız çok.
bİr düğüne gitsek biz dansa kalksak diğerleri sizde kalkın diye tezahürat yapar o derece yani..
Biz ev aldık onlara siz de ev alın bak onlar akıllı davrandı dediler.
Şimdi onların bebişi var bize de sizde sıra hadi bakalım diyorlar..
Şimdi bizim olmayınca dedikodu olacak biliyorum..Kıza tebriğe gitmeye cesaretim yok.
Bebek istediğimi belli etsem mi etmesem mi ?Yok ben istemiyorum desem sonra pat diye hamile kalırsam ?
Eray cım kusura bakma ama seni kınıyorum cnm
Başkasının mutlulşuğunla mutlu olmayı bilmemiz gerek...
Bazen bana da gelir ler soldan kulağıma üfler kötü düşünceler ama hep Allah herkesin gönlüne göre versin der kendimi yatıştırırım..
Canım ister istemez kıskanır insan ama bu yine de iyi dileklerde bulunmaya engel olmamalı.
Bizimde etraf tarafından devamlı kıyaslandığımız bir çift arkadaşımız var.Aynı dönemlerde evlendik birbirmize benzer durumlarımız çok.
bİr düğüne gitsek biz dansa kalksak diğerleri sizde kalkın diye tezahürat yapar o derece yani..
Biz ev aldık onlara siz de ev alın bak onlar akıllı davrandı dediler.
Şimdi onların bebişi var bize de sizde sıra hadi bakalım diyorlar..
Şimdi bizim olmayınca dedikodu olacak biliyorum..Kıza tebriğe gitmeye cesaretim yok.
Bebek istediğimi belli etsem mi etmesem mi ?Yok ben istemiyorum desem sonra pat diye hamile kalırsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?