2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Ya kizlar bende hasta olmadim daha,persembe leke gelmisti,ondan sonra bir ßey gelmedi,test yapicam bugün:44:
hadi sevinçli bi haber alalım inş
bencede zor bir ihtimal...ama test yapıp netleştirsin.
takılma sende boşver..hamileyse allah bağışlasın..değilse oh oh

tabiki allah bağışlasın hayırlı olsun dua da ederim onun için ama varsa çok kıskanırım hayatımda ilk defa eltimi kıskanırım valla zaten onda 3 tanevar tabi allah verdikten sonra her şey boş

çok geçmiş olsun :2:

günaydın nasılsın canım moralin düzeldimi biraz

Gecmis olsun canim

günaydın nasılsın canım moralin düzeldimi biraz

malesef cnm.zor bir haftasonu geçirdim. neyse geçecek umarım bugünlerde..

seb_bosh geçmiş olsun cnm..[/QUOTE]

teşekkürler kızlar..

Ya kizlar bende hasta olmadim daha,persembe leke gelmisti,ondan sonra bir ßey gelmedi,test yapicam bugün:44:

yap hemen bize haber ver... haftaya güzel başlayalım... bu arada bu ay da bnm umudum tükendi serum yedim bide şimdi antibiyotik ağrı kesicileri saymıyorm bu kadar ilaca bebik gelirse allah hayırlısını versin derim nediyim...

Eminmisin baglattiginaBir sey varsa cikar testte

eminim 3 çocuk ta sezaryende bağlattı hatta imza falanda attılar neysebugün bi test yapalım valla ondan çok ben merak ediyorum eltimin diğer hamilelik testini ben yapmıştım bunuda yapmak bana nasip olcak

malesef cnm.zor bir haftasonu geçirdim. neyse geçecek umarım bugünlerde..

seb_bosh geçmiş olsun cnm..

teşekkürler kızlar..

yap hemen bize haber ver... haftaya güzel başlayalım... bu arada bu ay da bnm umudum tükendi serum yedim bide şimdi antibiyotik ağrı kesicileri saymıyorm bu kadar ilaca bebik gelirse allah hayırlısını versin derim nediyim...[/QUOTE]

Hic öyle deme,ben bu ay kocisle bir kere fik fik yaptim,yumurtlama gununde,küstük cünkü,olursa benimki mucize olur,olacaksa hic bisey etkilemez inan

Hic öyle deme,ben bu ay kocisle bir kere fik fik yaptim,yumurtlama gununde,küstük cünkü,olursa benimki mucize olur,olacaksa hic bisey etkilemez inan

görcez fik fiklede alakamız yok ya bu kadar hastalıkla neysee görecez beklenmeyen gün geldiğinde...

craftyim kuzum sessizsin bugün noldu yavrum sana ...

aaaaaa
yeni topik açılmış dünyadan haberim yok
benide alın aranıza noluuurrr

Günaydın Yeni haftanın güzel kadınları,:80::80::80:

Listemiz dolmuş taşmış ne güzel....

POticim hiç belli olmaz bakarsın o 1 güne denk gelmiştir.
Ama olmazsa üzülmek yok,umutla beklemeye devam,

Hayırlı zamanda gelsin:)))

Aslinda ben test yapmistim,cumaydi zannedersem,ikinci cizgi silik cikmisti,progesteron fitil kullaniyorum ben,onun etkisi olabilirmi bu pozitife:44:

hiç bilmiyorum ki ilacın etkisi olurmu..umarım yokturda gerçekten ikinci çizgidir o.

aaaaaa
yeni topik açılmış dünyadan haberim yok
benide alın aranıza noluuurrr

hoşgeldin..nasılsın?varmı bir değişiklik?

POTİMMMM
Hayırlı haberlerle inşallah

Beyaz akıntıdan bahseden arkadaşlarım !!!
Süt kesiği şeklinde akıntıdır kendisi ve ENFEKSİYON belirtisidir.
Yumurtlama akıntısı ile karıştırmamanızı önemle rica ederim çünkü o süt kesiği akıntı hemen tedavi edilmelidir.
Yumurtlama akıntısı şeffaf, yumurta akı kıvamında ele alındığında sümük şeklinde uzayan bir akıntıdır.

hoşgeldin..nasılsın?varmı bir değişiklik?[/QUOTE]

hoşbulduk
şekildede görüldüğü gibi hiç bi değişiklik yok
hala beklemedeyim aylardırrrr

medi benide eklermisin listeye, 5şubat
ayy çok kızdım kendime ben ne zamandır girmiyorum internete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…