- Konu Sahibi medicalsecreter
-
hadi sevinçli bi haber alalım inşYa kizlar bende hasta olmadim daha,persembe leke gelmisti,ondan sonra bir ßey gelmedi,test yapicam bugün:44:
bencede zor bir ihtimal...ama test yapıp netleştirsin.
takılma sende boşver..hamileyse allah bağışlasın..değilse oh oh
kaç gün geçti cnm?
çok geçmiş olsun :2:
günaydın nasılsın canım moralin düzeldimi biraz
Gecmis olsun canim
günaydın nasılsın canım moralin düzeldimi biraz
Ya kizlar bende hasta olmadim daha,persembe leke gelmisti,ondan sonra bir ßey gelmedi,test yapicam bugün:44:
seni anlayabiliyorum
benim annemin geçen ay 1 hafta boyunca midesi bulanmıştı kafasını yataktan kaldıramadı da ben kafayı yiicektim
tabi bişey çıkmadı üşütmüş
Eminmisin baglattiginaBir sey varsa cikar testte
Gecen ayin 26 sinda oldum,ama ben her ay 5gün asa düserim,lekenin geldigi gun hasta olmam lazimdi,hatta sizede yazmistim,adet oldum diye,bi test yapiyim bakiyim ne cikcak
seni anlayabiliyorum
benim annemin geçen ay 1 hafta boyunca midesi bulanmıştı kafasını yataktan kaldıramadı da ben kafayı yiicektim
tabi bişey çıkmadı üşütmüş
malesef cnm.zor bir haftasonu geçirdim. neyse geçecek umarım bugünlerde..
seb_bosh geçmiş olsun cnm..
Hic öyle deme,ben bu ay kocisle bir kere fik fik yaptim,yumurtlama gununde,küstük cünkü,olursa benimki mucize olur,olacaksa hic bisey etkilemez inan
oo geç bile kalmışsın test yapmada.hadi yap testinide bize güzel bir haber ver
Aslinda ben test yapmistim,cumaydi zannedersem,ikinci cizgi silik cikmisti,progesteron fitil kullaniyorum ben,onun etkisi olabilirmi bu pozitife:44:
kız sen ne meraksız bi insansın..
poti hemen gidiyorsun testide yapıp geliyorsun...
Aslinda ben test yapmistim,cumaydi zannedersem,ikinci cizgi silik cikmisti,progesteron fitil kullaniyorum ben,onun etkisi olabilirmi bu pozitife:44:
aaaaaa
yeni topik açılmış dünyadan haberim yok
benide alın aranıza noluuurrr
hoşgeldin..nasılsın?varmı bir değişiklik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?