2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

dosthane+
senden naber canim

Bismillahirrahmanirrahim diyerekten yeni topiğimize ilk yazımı yazayım istedim.İnşallah hayırlısı ile hepimize bu topik uğurlu gelir kızlar.

Poticim benim iyiyim çok şükür.Sen nasılsın.Ben bu ay klomene başladım.pazartesi doktora gidecem bakalım.

ben ocak ayında kalmışıımm... nerde bu hatunlar diyorduum, meğerseem şubat topiği açmışlardaa 47. sayfaya gelmişleer alacağınız olsuun kızlaar insan bir haber eder şubata geliin deer. neysee buldum siziii

hayirlisi olsun canim,bende iyiyim cok sükür,persembe günü adet oldum diye ilan etmistim kizlara,kahverengi akinti gelmisti,dünde biraz geldi ,bugün akintimin rengi beyaz,bir kere daha böyle olmustu,bekliyorum o yüzden,bakalim ,hayirlisi insallah

bende dün ögrendim sekerim,senin gibi sok oldum,bu hatunlarin hizina yetisilmiyo,hemen aciveriyolar bi topik

günaydın kızlar
ben iuileştim ateşim düştü bu sefer eşimin ateşi yükseldi salgın varmış yaaa

sadece ateş opluyo bırazda oksuruk kendınıze dıkkat edın

tamda yumurtlama gunlerımdeyım
yhaaaaaaaaa
kocamın atesı dussün nnooollurrr

günaydın bacılarr bu pazada burada nöbetçiyim galiba

çok geçmiş olsun canımmmm:94:

günaydın hatta tünaydın kızlar
ama kimsecikler yok ki
tabi bugün pazara herkesin kocişi yanındadır , benim kociş işe gitti yine

yaşasın yımırtlama sıvım geldiii
hiç agrım olmadı yawww ilk kez böle olduuu
kasıklarıma iğnele battı ama mamoşlarda tık yok
seb_bosh kızzz nasılsınnnnn

yaşasın yımırtlama sıvım geldiii
hiç agrım olmadı yawww ilk kez böle olduuu
kasıklarıma iğnele battı ama mamoşlarda tık yok
seb_bosh kızzz nasılsınnnnn

iyi olmaya çalışıyorum datlum bu seferde faranjitim azdı valla yarın işe gidecem ama inşallah kovulmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…