2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

tüh ya naeyse inşallah bir daha ki aya sıkı çalışırsınız canım.benim bayaa verimliydi :78: :78: gün aşırı çalışıldı.inşallaaah tutarrr..göğüslerr acıyoo şimdiden acaba diyorum :18:

jasmeen tickerini anlamadım benn niden ölee :26:

Avatar resmim ikiz bebek yaptım değişiklik olsun diye . Sonra da tickeride ona uygun olsun diye uğraştım , yapamadım :84: Öle bıraktım :)

Birini bulamadık daha , ikiye talibim , uçtum uçtum , uçtuuu uçtuuuu , aklımı tutamadım kafatasımdaaaaa

Bulutsuzluk Özlemi nide andım bu aradav:)

kıız belkide bu bir işarettiiirrr inşallaahh.hadi yine iyisiinn

iyiyim cnm saol..
kolay gelsin sana tezinde..
bende de var sol tarafımda batma ama malum ankara çok soğuk ben üşüttüm diye düşünüyorum.
bakalım ne olacak? çok merak ediyorum günüm gelene kadar adet olduktan sonrada ay bitiyo zaten benim için :)

kızlar ben bu ay hayıt tohumu suyu içtiim vee yumurtlamamı çok net anlamamı sağladı.hormonları düzenlyomuş ya inşallah tutmasına da yardımcı olur

dosthanemen canıcım nasılsın? özledim senle sohbeti..sende tedaviye başalmıştın nasıl giidyor?bende tüp bebek tedavimde ilerliyorum bakalım ne olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…