2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Canım , bence senin sorunun çözülebilir . Sanırım eşin , bebek olunca alacağı sorumluluğundan korkuyor . Bu da çok normal . Bak biz ikimizde istediğimiz halde , bazen bu sorumluluğu düşününce korkmuyoruz desek yalan olur :26:

Aklıma bir olay geldi , müsaadenle anlatmak isterim .

Ofisteki bir arkadaşın görümcesi ; eşi evlenmeden önce : Çocuk istemiyorum o şartla evlenirim demesine rağmen , nasıl yaptıysa hamile kalmış . Eşi hiç umursamıyormuş eşinin hamileliğini .
Görümcesi ; bebek doğunca sever diyormuş ama şu an hamileliğinin 7. ayındaymış . Şimdi bu bebeğin suçu ne ? Bunun sorumlusu kim ?

Eşinin gönül rızaysıyla kabul etmesini sağla canım , inanıyorum ki o korkusunu yenecektir

merhaba eraycım nasıl gidiyor ne yaptın? bende geri döndüm yine

meraba canım hoşgeldin bende değişiklik yok çalışıyoruz işte bakalım bu ay nolcak :18::18:laf aramızda bende bazen senin eşin gibi vazgeçiyorum bebek işinden sonra toparlanıyorum bence eşinde istiyo ama kendine güvenemiyo bebek olunca hayatınız değişcek ya ondan

doğru diyorsun canım bende işte hep konuşuyorum dinliyo ve haklısın diyor ve istyor sonra birden değişiyo bende anlamıyorum ya.ben bebek isterim severim diyor ama korkuyor heralde ve bende olunca bunu aşacağını düşünüyorum.o önce herşeye hayır der sonra olunca mutlu olur genelde bunu bildiğim için problem olacağını sanmıyorum.inşallah

Herşey gönlünce olsun inşaallah canım :)

işte olana kadar endişeler olcak ben bunu bildiğimden önemsemiyorum onun endişesini bendede var yok değil ama bebiş gelince hepsikaybolcak canım bunu hissediyorum ben.inşallah bebişlerimiz bütün dertlerimizi alıp götürecek olumluyum ben hep

Mistralcim nasılsın?Bu aralar ben hiç giremiyorum.işler çoook yoğun bir de tez teslim telaşım var..

Bebek hiç aklıma gelmiyor.Ama az zamanımız kaldı.Sen de var mı bişeyler?
Bugün solda batmalar başladı bende hayırdır inş.

Selam kızlar ...
İşlerin yoğunluğundan giremiyorum bu sıra bir de tez teslim telaşım var.

Mistralcim az kaldı gündaşım.Ne var ne yok?
Benim pek aklıma gelmiyor yoğunluktan ama bugün solda batmalar oluyo hayırdır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…