2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bir mumdur iki mumdur üç mumdur 14 mumdur
bana bi bebik kondur bu ne güzel haberdirrr
narinnaaaaaa narinnaaaaaaaaaaaa narinnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

crafty haklı eray bizdeki sadece zaman geçirmek için kafa dagıtmak için yaptıgımız eglence ama aslında hepimiz içten içe üzülüyoruz

anlat kuzum
kaçacak keyif mi var bizde
içimizdeki neşe sahte bakma sen :)

dün dr gitti dış gebelik eray gelirmisin yanıma öğleden sonra öperasyon var dedi gittim şok bebekmiş evede dönemiyorum her aşamaya şahit oldum 2 saatte 5 tane aldılar nasıl duygusuzlar bi tek ben hıçkırarak ağlıyorum millet bana bakıyo noluyo diye ordakiler beni teselli ediyo ağlama diye sanki ben aldırmışım gibi hissettim bikaç defa aldırmayın nolur diye yalvardım olmadı melek oldu bebiş :2:doktorda da nasıl duygusuz bi ifade vardı anlatamam size ya sinir oldum :2:dün çok kötü bi gündü allah kimseye yaşatmasın

ah canım ya çok zor bişey biliyorum ama anlamadım dış gebelikmiydi yoksa sağlıklımı:44::44::44::44:

ah arkadaşım ne diim
Allah yardımcıları olsun
napsın o da çaresiz ....

sağlıklıydı canocum beni ve milleti kandırmak için sölemiş çünki bebek olsa ben gitmezdim ki biliyodu tavrımı

ay inanmıyorummmmmmmmmm ya işte böyle insanlara çok kızıyorum bebek rızkıyla gelirmiş günah yaa biz k.çımızı yırtıyoruz doguralım diye kadına bak kusura bakma ama çok bencilmiş eltin yazık esmen içim titredi şuanda ya dogur işte ne olcakkk allah onun rızkını verir allah günahını affetsin ne diyeyim ama içim kalbim tanımadıgım halde çok kızgınım eltinee
belki şimdi bazı arkadaşlar diyecek ya durumu yok kocası istemiyor mecburr ama korunmasına ragmen hamile kalması allhın mucizesi diye düşünüyorum kürtaj olmak bebeginin vucudundan canından ayrılması ne kadar zor biliyomuymuş varya sinirimden şuan aglıyorum çok kızgınım çokkk kaynanam derdiki ben 7 kere hamile kaldımüçünü dogurdum 3 tanesini düşürdüm 1 tanesinide mecburen aldırdım ama aldırdıgımın günahını öteki tarafta çekicem demiştii

YAPMA CANOM
durum farklı kim ister bu şekli
o bebeğe de günah ! yoksulluk şiddet sevgisizlik

dün eve gelince kürtaj görüntülerini izledim inanamadım keşke onlara da izletseydim belki aldırmazlardı dün beni görseydin ağlamaktan gözlerim şişti halada şiş çokk etkilendim oraya gitttiğime pişman oldum valla şimdi diyorumki keşke o testi hiç yapmasaydım karışmasaydım bazen hiçbişey bilmemek en iyisi

kızlar size bi müjdem varr

benım kahverengiler geldi allah davul etsın bu kahverengılerı davul olup bebek olsun ıncallah bu bebek gelınce 3 yasında dilendircem ben bu bebişi

mediii bişey sorcam sen bilirsin heralde benim geçen ay yumurtladığım zaman göğüslerim şişmeye başladı adet olana kadar şiştiler ama bu ay hiç öle diil hatta yumurtladığımı falan anlamadım ban neden dir sence hormonlar mı yapıyoki biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…