2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ne güzel bir huy, kaybetmemek lazım bu güzellikleri az sakadaçok belayı defedermiş bşaımıza gelen nusubetlerin derecesi belki çok şiddetli olacak ama yaptığımız ufacık güzellikler böyle Allah razı olsun şeklinde yapılan dualar sayesinde yırtıyoruzz

hakikaten Allah razı olsun.

cano sen yeni evlisin çok bellii hehe dikkat et kilo olarak geri dönüyor hepsi
evlendiğim sene her sofram bir şölendii çorbası yemeği pilavı salatası tatlısı mutlka oluyordu çayın yanına değişik kurabiyeler pastalar çörekler ama maalesefki şuanda aldığım kilolar ilk yılımdan kalma ben çoğunu verdim ama kocişin göbeini hala eritemedik hehe hoş benim yerime büyütor:)
ama dikkat et

Cano sende kıdemlı olmusun topikte şaka maka
4 kalbin olmuş benım daha kalbım cıkmasın mumkunse
5 tane olmuş eski k------ oldum burda cok bellı oluyo fosil oldugum
eee tabi canımmm 4 tene kalbim oldu bi bebem olmadıısenin kalbin çok apla dimmiiiiii
bacım ben anneme çekmişim evleneli ayın 9unda 10 ay olcak ibre 57yi geçmedi tıkınıyom ammaaa kurtmu var nee alamıyom dün komsu ayy fizigin ne güzel keske bende aynı olsam dedi valla büyük konişmim ama kilo alamıyorum alsamda geri veriyorum annem bana hamileyken dal gibiymiş ebru şallı gibi

evet canım ben de hünkar beğendi bilem yapmıştım ilk yılımda, sonuç:10 ar kilo aldık
gerçi mutluluk hormonu da kilo yapıyomuş,
yeni evlilerin kilo almasının sebebi aslında oymuş

kızlarrr perşembe günü eltim yemege gelecek ilk kez ne yapayım da şok olsunbana o güzel tariflerinizden verirmisinizzzzzzzzzzzzzzzzz

selam kızlarrrr

nasılsınız iyisiniz inşallah

elmacık geçecek üzülme sakın..temiz hava al elini yüzünü yıka iyi gelir canım

iiyiz çok şükür uğraşıyoruz,
Allah sağlık sıhhat versin canım, inşallah 3. aydan sonra rahatlıcaksın
kızında da öyle mi oluyodu yoksa farklı mı etkileri

selam kızlarrrr

nasılsınız iyisiniz inşallah

elmacık geçecek üzülme sakın..temiz hava al elini yüzünü yıka iyi gelir canım

İnşallah canım,bu haftalarda azalır diye biliyordum ama benimki arttı.

canım izin alsanaa bilmiyomu kimse hamiş oldugunuuu

Biliyorlar,duymayan kalmadı sağolsun bir arkadaşım anons yapcaktı neredeyse

iiyiz çok şükür uğraşıyoruz,
Allah sağlık sıhhat versin canım, inşallah 3. aydan sonra rahatlıcaksın
kızında da öyle mi oluyodu yoksa farklı mı etkileri

Kızımın ilk aylarını çok net hatırlayamıyorum fakat,bu denli bulantım olmamıştı üstelik
2.ayımda 800 km seyahat etmiştim banamısın demedi şimdi işe gelene kadar arabada canım çıkıyor.Aş ermem de yok aklıma yemek gelince miğdem kalkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…