2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

hakkaten mi
idrar sanıyodum da gerçek sonuç değildir diyodum
o zaman ben de üzüldüm bak:59:
gızz son ilişkiden sonra hesapladım 4 gün sonra kan vemişim oha dedim kendimeee ben yanlış hesaplamamın kurbanı oldum :9::9:eeee müstahak bana vallaa
ammmmaaaaaa velakinnn geç döllenme diye bişi varmışşş konu açtım valla olan varmış araştırdım daa belkicemmm:54:

ya fare gizli düşman hırsız çıkıyooo gız yeni evliyim evimde ziynet eşyası varr yanıma alcam vallaa korktum yeminlen bide not bırakcam bi b.k yok boşa bu evde bişi aramayın evimin düzenini bozmayın diye:9::9::9::9::9::9::9::9:

he kız bi de o var bişey bulamayınca
mutfaktan yağ tenekelerini döküyolarmış evin içine
saksıları halıya yayıyolarmış
bi de çiş yapıyolarmış:25:

ya fare gizli düşman hırsız çıkıyooo gız yeni evliyim evimde ziynet eşyası varr yanıma alcam vallaa korktum yeminlen bide not bırakcam bi b.k yok boşa bu evde bişi aramayın evimin düzenini bozmayın diye:9::9::9::9::9::9::9::9:

kuzucum takılarını evde tutma kasa kirala Allah korusun çok tehlilkekli insanlara belli olmaz

senin bi yerlerin ceyran almış ayazda kalmış cnm özellikle ıstakozun sana saldırdığı bölüm kasırgada kalmış bi yerlerin...:60::60::60::60:

valla benim bi yerlerim kocacım sayesinde açık kalmıyoo:9::9:gece kontrol eder mutlakaa:9:işe giderkende yorgana dolar beni öle gider:9::9::9::9::9::9:hele fareler varyaa o kadar komiktiki ahat rahat dolaşıyolardıı kafeste tutmuyodum özgür fareler:9::9::9::9:

gızz son ilişkiden sonra hesapladım 4 gün sonra kan vemişim oha dedim kendimeee ben yanlış hesaplamamın kurbanı oldum :9::9:eeee müstahak bana vallaa
ammmmaaaaaa velakinnn geç döllenme diye bişi varmışşş konu açtım valla olan varmış araştırdım daa belkicemmm:54:

biz de bekliyoz o zaman beybim

geçen aklıma geldi bi beste yapıyorum daha olgunaşmadı
bakalım bilecekmisin hangi şarkıdan

cano gelin hergece yapar
fik fik

:60::60:

valla benim bi yerlerim kocacım sayesinde açık kalmıyoo:9::9:gece kontrol eder mutlakaa:9:işe giderkende yorgana dolar beni öle gider:9::9::9::9::9::9:hele fareler varyaa o kadar komiktiki ahat rahat dolaşıyolardıı kafeste tutmuyodum özgür fareler:9::9::9::9:

ahh ahh ne bu bizim kocalardan çektiğimiz bnmde full açık her yerim adam yorganla kundak yapıo resmen bende çözümü battaniye almakda buldum ama tek kişilik yorgan alıcam yorganları ayırcam.. kocamada dedim zorlanma ayrı yatalım dedi dedim olur sen oda da yat dedim diyo ne merkalıymışsın yatağı ayırmak yok yorganları ayırmak hiç yok diyo... :60::60::60::60::60:

Offfffffffffffff sensiz yasamak nekadan zzor
ayrılık acısını gel bana sor
nasıl kıydın kendıne gul bebegım..
Geceler cok soguk gecler sessız
nasıl yasarım sımdı ben sensız
derın derın soluyorum senı
ıcıme hapsedıyorum senı alısamadım bir türlü yokluguna gül bebeğim..

ahh ahh ne bu bizim kocalardan çektiğimiz bnmde full açık her yerim adam yorganla kundak yapıo resmen bende çözümü battaniye almakda buldum ama tek kişilik yorgan alıcam yorganları ayırcam.. kocamada dedim zorlanma ayrı yatalım dedi dedim olur sen oda da yat dedim diyo ne merkalıymışsın yatağı ayırmak yok yorganları ayırmak hiç yok diyo... :60::60::60::60::60:
ayy ben haftanın 3 günü salonda uyuklarım sabaha karşı kalkarrr beni sürüye sürüyee yataga götürür sonrada sarılırr kaçmim diye:60::60::60::60::60:

cano gelin hergece yapar
fik fik

leyyy leyyy lübü lübü yeahhh
olsun sonu:60::60:

medimmmm efkara baglamışın geneeeeeeeeeeeee:70::70::70::70::70:

cano gelin hergece yapar
fik fik

odasında her gün fikfikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ince ayar çeker gelin fik fiiiiiiik
yavru ceylan gıbı seker
seke seke odaya gider
cano gelin çalışMA yapar dıt dıtt:60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:

dün ölüm yıldönümüydü di mi
ben ölünce çok üzülmütüm
hep 31 ocakta tüm yüzüklerimi parmaklarıma takıcam barış mançoyu yad edicem demiştim ama unutuyorum yapamıyorum

Back