2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

he:( artık işi deliliğe vurdum diyorsun pehhhsağlık olsun canımm inş. birdahaki ayyy

Gıcııııkkk :63:

Hadi bakalım , gelecek aya yaa kısmet :66:

inşallahh canım kaderdaşlarım benimm Rabbimmm hepimize eli ayağı düzgün bebikler nasip etsin inşallah...Çok moralim bozuktaa deliliğe vuryorum işte ne yapayım elimden başka hiç birşey gelmiyor.Kollarıma acıyor ikidebir kan alıp duruyorlar.Ortadada hiç birşey yokk...Çok canım acıyorda bakmayın işteee:5::5::5::5::5::5:

inşallahh canım kaderdaşlarım benimm Rabbimmm hepimize eli ayağı düzgün bebikler nasip etsin inşallah...Çok moralim bozuktaa deliliğe vuryorum işte ne yapayım elimden başka hiç birşey gelmiyor.Kollarıma acıyor ikidebir kan alıp duruyorlar.Ortadada hiç birşey yokk...Çok canım acıyorda bakmayın işteee:5::5::5::5::5::5:

canıım dualarım hepiniz için inş. en kısa zamandaaaa bebişlerimizzz olur

Canımmm , vardır bunda da bir hayır . Moralini bozup stress yapma sakın . Salavat çek bol bol .
Bak bugün dua kapıları açıkmış , dua edelim hep beraber , hayırlısıyla umduklarımıza kavuşalım inşaallah .

Amiiiiiiiiiiiinnnn

canıım dualarım hepiniz için inş. en kısa zamandaaaa bebişlerimizzz olur

Canımmm , vardır bunda da bir hayır . Moralini bozup stress yapma sakın . Salavat çek bol bol .
Bak bugün dua kapıları açıkmış , dua edelim hep beraber , hayırlısıyla umduklarımıza kavuşalım inşaallah .

Amiiiiiiiiiiiinnnn

inşaalllllaaahhh Rabbimm kucaklarımızı boş bırakmasın ben inanıyorum Rabbim verecek birgün hayırlısı olsun kızlar ben bişey buldum ve çok şaşırdımm bakın şimdi
Cebrail
Azrail
Mikail
İsrafil 4 büyük meleklerin baş harflerine baksanıza ne çıkıyorr .....:96::96::96:

yok yaww kırmızıyı yicem galibaa ondan diyom:1::1::1::1:

canım benim hayırlısı olsun bize kırmızı çok yakışıyoooorrr :9::9::9::9:

herkese selamlar nıye kımse yok ya ben gelıırım kımse kalmazz mısafırım vardı kacgundur gıremedım kızlar hala kırmızı yemedım ama boşluklarıma agrılar gırıo beklemek cok zormuss hee

Back