- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.841
Merhaba ben de adet bekleyenlerdenim.. gelmez olası:)Mantar tekrarladı ben de yine acaip oldum.herkese selamlar nıye kımse yok ya ben gelıırım kımse kalmazz mısafırım vardı kacgundur gıremedım kızlar hala kırmızı yemedım ama boşluklarıma agrılar gırıo beklemek cok zormuss hee
günaydın kızlarrr sabah kalktım camdan bakayım dedim ayyyyy burda karrr yagıyorrrrrrr babasından şeker alan çocuk gibiyim vallaaaaaaaaaaaaaaa
seb_bosh sevsena kızlar günaydın nasılsınızzzzzzzzz
günaydııın kızlar nassınız bakim
seb_bosh sevsena kızlar günaydın nasılsınızzzzzzzzz
sana çok kızdım canom ne diye gününü beklemeden test yapıyoon kendini de bizi de üzüyon
sana çok kızdım canom ne diye gününü beklemeden test yapıyoon kendini de bizi de üzüyon
kızlar bir rüya gördüm ki sormayın
rüyamda sahilde yaşıyorum ve 3 tane farem varr
sonra ıstakoz gördüm ıstakoza çekiçle vuruyorum ama oda bana vurmaya çalışıyoo
sonra ben suya düşüyorum yanımda bir kız var kurtarmıyo beni sanki su beni bırakmıyoo sonra kız kurtarıyo beni denizin içinde deniz kabukları falan gördüm bir rüya bu kadar karışık olurmu beeeeeeee
hayır bi de kan testi yapsa hadi bir ihtimal doğru sonuç verir
bizimki gidip idrar testi yapmış
bile bile lades
sonra ben suya düşüyorum yanımda bir kız var kurtarmıyo beni sanki su beni bırakmıyoo sonra kız kurtarıyo beni denizin içinde deniz kabukları falan gördüm bir rüya bu kadar karışık olurmu beeeeeeee
yaptı aldı cezasını ablası akıllancak inşallah...
bacıııı kan testi yaptırdımsonuç negatif çıktı
hayırdır inşallah da
valla canom sen bi uyku tulumuyla yatsan iyi olacak
dekoderin açılmaya gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?