2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydın kızlarrr sabah kalktım camdan bakayım dedim ayyyyy burda karrr yagıyorrrrrrr babasından şeker alan çocuk gibiyim vallaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlarrr sabah kalktım camdan bakayım dedim ayyyyy burda karrr yagıyorrrrrrr babasından şeker alan çocuk gibiyim vallaaaaaaaaaaaaaaa

aynen bende öyleyim gözüm sürekli dışarda allahım bu nasıl bi güzelliktir. ofis üst katlarda karı izlemesi daha zevkli oluyo resmen havada dans ediyolar.. allahım bunun soğuğu bi ayrı güzel.. sen bizi tabiatının güzelliklerinden mahrum etme yarabbiimmm... AMİİİNNN::..

seb_bosh sevsena kızlar günaydın nasılsınızzzzzzzzz

günaydııın kızlar nassınız bakim

günaydın kızlar nasılsınız bakalım... bugün şubat bir bakalım kimler dökülecek kimler müjdeyi verecek heyecan başlasın..

kızlar bir rüya gördüm ki sormayın
rüyamda sahilde yaşıyorum ve 3 tane farem varr
sonra ıstakoz gördüm ıstakoza çekiçle vuruyorum ama oda bana vurmaya çalışıyoo
sonra ben suya düşüyorum yanımda bir kız var kurtarmıyo beni sanki su beni bırakmıyoo sonra kız kurtarıyo beni denizin içinde deniz kabukları falan gördüm bir rüya bu kadar karışık olurmu beeeeeeee

deniz görmek iyidir feraha çıkıcan

hayırdır inşallah da
valla canom sen bi uyku tulumuyla yatsan iyi olacak
dekoderin açılmaya gelmiyo

hayırdır inşallah da
valla canom sen bi uyku tulumuyla yatsan iyi olacak
dekoderin açılmaya gelmiyo

ya fare gizli düşman hırsız çıkıyooo gız yeni evliyim evimde ziynet eşyası varr yanıma alcam vallaa korktum yeminlen bide not bırakcam bi b.k yok boşa bu evde bişi aramayın evimin düzenini bozmayın diye

senin bi yerlerin ceyran almış ayazda kalmış cnm özellikle ıstakozun sana saldırdığı bölüm kasırgada kalmış bi yerlerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…