- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.821
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...enme-yasayip-hamile-kalanlar-bakabilir-3.html
bunları okudukça rahatlıyorum varyaaaaaaaaaa
kızlaaarrrr ne oldu biliyormusunuzzzzsöyleyimmi???
kızlaaarrrr ne oldu biliyormusunuzzzzsöyleyimmi???
Yok yaaa ben okumuyorum öyle şeyleri , habire umutlanıp sonrada stress yapıyorum
her ay olduğu gibi adeeet oldumm maleseff kırmızı kartı yedim nasıl haber amaa
heartık işi deliliğe vurdum diyorsun pehhhsağlık olsun canımm inş. birdahaki ayyy
Gıcııııkkk
Hadi bakalım , gelecek aya yaa kısmet
aboooo gızzzzzz beni alll yanınaaaaaaaa boyanalım kırmızıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aboooo gızzzzzz beni alll yanınaaaaaaaa boyanalım kırmızıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sendemi yedin kırmızı kartı canommm
inşallahh canım kaderdaşlarım benimm Rabbimmm hepimize eli ayağı düzgün bebikler nasip etsin inşallah...Çok moralim bozuktaa deliliğe vuryorum işte ne yapayım elimden başka hiç birşey gelmiyor.Kollarıma acıyor ikidebir kan alıp duruyorlar.Ortadada hiç birşey yokk...Çok canım acıyorda bakmayın işteee
inşallahh canım kaderdaşlarım benimm Rabbimmm hepimize eli ayağı düzgün bebikler nasip etsin inşallah...Çok moralim bozuktaa deliliğe vuryorum işte ne yapayım elimden başka hiç birşey gelmiyor.Kollarıma acıyor ikidebir kan alıp duruyorlar.Ortadada hiç birşey yokk...Çok canım acıyorda bakmayın işteee
canıım dualarım hepiniz için inş. en kısa zamandaaaa bebişlerimizzz olur
Canımmm , vardır bunda da bir hayır . Moralini bozup stress yapma sakın . Salavat çek bol bol .
Bak bugün dua kapıları açıkmış , dua edelim hep beraber , hayırlısıyla umduklarımıza kavuşalım inşaallah .
Amiiiiiiiiiiiinnnn
yok yaww kırmızıyı yicem galibaa ondan diyom
Bende mi kırmızı kart görecem nedir , bir yerlerim ağrımaya başladı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?