- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.301
çarsamba günü gittim çok güzeldiiii başta sıkıldım ama begendimhele çocuga ayakkabı verdiği sahnede gözüm bile dolduuuu
ßu arada herKese merhaba..
ßen yiNe ağLamakLıyım..
Ne zaMan sOhbete gitsem böyLe oLuorum hepsi hamiLe biri doğurdu doLayısıyLe hep bebek,hamiLeLik ve doğum konuşuLuo kendimi çOk yaLnız ve kötü hissettm ewe geLdim bOşaLdım..
Taßi baNada sOrup duruoLar sen ne düŞünüon haLa die ay dedim oLmuo heraLde keyfimden mi yapMiom die
aaaaaaa aralıkta sonduuu hala devam ediyomuuuu
Ewt cNm ßedüüzZaman haz.nin davası uğruNa yaşadıkLarına baKın ..
ßizde güya MüsLümanız diOs borCumuz oLan naMazLarımızı biLe doğru dürüst kıLMıos ALLah affetsin biZi..
ama sen hep aglarsan üzülürsen o vücut kabul etmezkiiiiiönce psikolojini düzelt canım bu böyle olmaz bişeylerle ugraş kafandan at soranada aşkımızı yaşıyoruz bebege daha var dee üzülme lütfennnnn vücut psikolojisi çok önemli stres üzüntü çok etkiliyorrr
edio canommm
git mutlaka
marta kadan uzamış
Ya asLında çOk kafaya taKan karaMsar bi insan değiLim ama baZen doLuOrum böLe geLioLar işte
SaoL cNm
Ya asLında çOk kafaya taKan karaMsar bi insan değiLim ama baZen doLuOrum böLe geLioLar işte
SaoL cNm
SaoL cNm
mistralcin nbr gündaşım?
Ben kocişle problemler yüzünden pek değerlendiremedim bu ayı.Senin nasıl geçti?
Daha çok vaktimiz var ama ben gece tuvalete çıkmaya başladım nedense.
bende çok üzülüyorum iki tane kaybettim ama metanetli olmak lazım mutlaka olacak bak crafty tansel dogal yolla olmadı tüp bebek yapıyolarrr umutlarını hiç kaybetmedilerr şükretmek lazım allah korusun kısır değilsin sadece zaman biraz daha zaman allah büyükk mutlaka bigün topige gelip kızlarr bebegimi nasıl yıkıcam yada tırnaklarını nasıl kesicem diye bize soracaksınben inanıyorum sende inan
bu durum hepimizde var cnm.
farkında olmasakda psikolojimizi bozuyoruz.
bende öyle ne kadar takmıyorum desemde kendimi her adet olduğumda mutsuz hissediyorum.
sende ve eşinde bir sorun yoksa psikolojini düzeltmeye bak cnm.
Eslem cim moral bozmak yok.Burası azimli anne adaylarının topiği karamsar anne adayları değil.
Lütfen kendini üzme ve Rabbim in hayırlı zamanda vermesi için sabırla bekle cnm.
havuçları yağda çeviriyorum biraz salça biraz pirinç koyuyorum üstüne çıkana kadar da su kapağını kapa tamamdır
bende baktım bende beğendim
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Ayyy yerim ben seni yanındaki eşinmi?
Allah mutlulığunu daim etsin ailenizi kalabalıklaştırsın...
maşallah taş gibi hatunsunnn
bu arada pazarıma gittim alışverişimi yaptım geldim
çok hoşsun maşallah sana ve eşine
maşallah canım ya çok tatlı çıkmışınız
sefan olsun şekerimm her türlü bahane makbüldür[/QUOT
sefası kısa sürüyo kart ekstreleri gelince
haklısın ne diyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?