2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar bir mide bulantısı var bende suan inanamazsınız resmen midem agzımdaaaaaaaa başımda agrıyoooooo :95::95::95::95::95::95:

mistikim.. hiiç kimseyi düşünme canım.. sen dilekçeni veriyorsun nasılsa .. işçi bulup bulmaması patronuna kalmış.. ben de muhasebeye bakıyordum bie medikal firmada.. normalde ay çıkmadan o ayı işlemezdim.. ama sırf benden sonra gelen arkadaş zorlanmasın diye temmuzun 28de ayrıldım.. o akşama kadar gelen giden ne evrak varsa hepsini işledim ki müşavirliktekiler de sıkıntıya girmesin diye.. arkamdan yine konuşuldu... yine konuşuldu.. işimi düzgün yapmıyomuşum falan fişman.. boşver.. onlar düşünsün..

bende kendıme 85 sutyen alıyom 85 b ama sıgmıyolar yaaaaaaa
firar edıyolar 90 alsam cokmu buyuk gorunur acep?

aboow.. memiş kardeşim çıktı :)
bende 85B kullanıyorum şu silikon olanlardan (abartısız 3 yıldır kullanıyorum 1 ilmeği bile kaçmadı.. hani 5liralık olanların lastikleri tuhaf olur ya.. olmadı işte).. ama pahalı geldi... bir daha alabilecekmiyim bilmiyorum.. 40 lira
90'a kaydı bir gün elim.. sonracıma vazgeçtim.. psikolojik olarak büyürler diye.. :)

ne meme vvarmış bizim topikte beaaa :)

ben pırasayı düdüklüde pişiriyorum 15 dakkada pişiyo nefis oluyo

anam düdüklüde nasıl yapıyosun bacım.. hiç denemedim.. sulu falan mı yapıyosun?
(bu arada bağışla beni :) birazcık güldüm... geçmiş olsun.. dikkat et kendine )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…