- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.241
tombul tombul m.m.lerrr
gecen akşam söylerken eşime yakalanmıştım yaa aklıma geldiiiiii
selam kızlar :92:bugün arkadaşla markete gidiyoduk ben küüüttt diya düştüm marketin kapısında rezil oldumarkadaşımda diyokı üzülme kimse yokti kisecikler görmedi tepemde 4 tane kamera vardı nasıl kimse görmedi artık facede izlerim heralde sakarlıkta kendimi aştım artık yani ama dizim fena ağrıyo
hemen bakayım eklemişlermiiii
geçmiş olsun kuzum
hehe aynen öyle:) hoş kociş bu durumdan pek menun şikayetçi değil amakiki bazen beni bozyur:d
selam kızlar :92:bugün arkadaşla markete gidiyoduk ben küüüttt diya düştüm marketin kapısında rezil oldumarkadaşımda diyokı üzülme kimse yokti kisecikler görmedi tepemde 4 tane kamera vardı nasıl kimse görmedi artık facede izlerim heralde sakarlıkta kendimi aştım artık yani ama dizim fena ağrıyo
benimkide memnun
kaynanam ilk gebeliğimde kızım kilo al cocugu nasıl beslicen demişti bende anne merak etme hele bi dışarı çıksın burda atomlar var onlarla beslerim diye içimden geçirmiştim
kuzummmmm
geçmiş olsun :)
helal et hakkını güldüm okurken
düşene çok gülerim ben o yüzden de çok düşerim :)
ay ben hertürlü alıp giyebilenlerdenim ama benimde belim kalın.hiç sevmiyorum o yüzden.ya ben çok özeniyom küçük göğüslere pazardan sütyen alıp giyiyorlar en az 40-50 lira veriyom bennn
bir de hiçbişeyi denemeden alamıyom üzerime uymuyo
Erotik canooooooo hahayyyyyyyyyyyyyyyy
ay ben hertürlü alıp giyebilenlerdenim ama benimde belim kalın.hiç sevmiyorum o yüzden.
gemiş olsun eray..
siyah kurdela neden anlayamadım cnm?
kız nerem erotik leynnnnErotik canooooooo hahayyyyyyyyyyyyyyyy
bide kocamdan utanıyom diyo utanmasa nolcak acep
Hop hop hop hop cano koşuyo
kız nerem erotik leynnnn
utanıyom valla demi utanmasam nolcek acepp
kızlar başıma ne geldiii makinamı boşaltmaya gittim heryer köpük olmuşşşşşdeterjan yerinden kopükler fışkırmışşşş neden acepp
deterjanı cok koymuşsun makinede tüller mi vardı bikere benim de başıma geldi
geçmiş olsun canım ya o kameraları kimse izlemiyo merak etme sen
yamek yapmam lazım canım istemiyo böle saf saf oturayım nolur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?