2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

selam kızlar :92:bugün arkadaşla markete gidiyoduk ben küüüttt diya düştüm marketin kapısında rezil oldum arkadaşımda diyokı üzülme kimse yokti kisecikler görmeditepemde 4 tane kamera vardı nasıl kimse görmedi artık facede izlerim heralde sakarlıkta kendimi aştım artık yani ama dizim fena ağrıyo

hemen bakayım eklemişlermiiii
geçmiş olsun kuzum

hehe aynen öyle:) hoş kociş bu durumdan pek menun şikayetçi değil ama kiki bazen beni bozyur:d

benimkide memnun
kaynanam ilk gebeliğimde kızım kilo al cocugu nasıl beslicen demişti bende anne merak etme hele bi dışarı çıksın burda atomlar var onlarla beslerim diye içimden geçirmiştim

kuzummmmm
geçmiş olsun :)
helal et hakkını güldüm okurken
düşene çok gülerim ben o yüzden de çok düşerim :)

kuzummmmm
geçmiş olsun :)
helal et hakkını güldüm okurken
düşene çok gülerim ben o yüzden de çok düşerim :)

kız gül kasma kendini bende güldüm zatan arkadaş gülemedi yazık üzülcem die kalktım üstümü başımı sildik ıslak mendillerle sonra dedeim gül arkadaşım gül die kızcağız patlıcakmıştı gülememekten

ya ben çok özeniyom küçük göğüslere pazardan sütyen alıp giyiyorlar en az 40-50 lira veriyom bennn

bir de hiçbişeyi denemeden alamıyom üzerime uymuyo
ay ben hertürlü alıp giyebilenlerdenim ama benimde belim kalın.hiç sevmiyorum o yüzden.

gemiş olsun eray..
siyah kurdela neden anlayamadım cnm?

geçmiş olsun canım ya o kameraları kimse izlemiyo merak etme sen

deterjanı cok koymuşsun makinede tüller mi vardı bikere benim de başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…