2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

4 aydır da ben deniyorum hakikaten medinin dediği gibi hiç yeni gibi gelmiyorrr sanki yıllardır omuyormuş gibii

Kızlar günaydın,nasılsınız bakalım...
Ay sabah,sabah "Öyle Bir Geçer Zamanki"nin fragmanını izledim koptum ya şu Ali yokmuuuu??gebertesim geliyor onu offff neler olcak ya

sen nasılsın karabatak
gelion yazmıon gidion yada ben görmedim
PKO düzeldi mi
dr a gittin mi

ooofff offf
hiç giremiyorumki yazayım canım valla.
dr a gittim geçen ay sadece glifor kullanıyorum ona devam dedi daha tedavi için erken dedi, eşin sperm versin dedi, bu ayda olmazsa onu sperme gönderecem ama ben gitmeyi düşünmüyorum sıkıldım valla daha başan

Kızlar günaydın,nasılsınız bakalım...
Ay sabah,sabah "Öyle Bir Geçer Zamanki"nin fragmanını izledim koptum ya şu Ali yokmuuuu??gebertesim geliyor onu offff neler olcak ya

günaydın canım, iyiz galiba
seninki gibi bir tickerimiz olunca daha iyi oluruz inşalaah

gönder hemen bencede
bi bak ele her ihtimali hiç değilse

2010 nisanda evlendik 3 ay korunduk sonra bıraktık.ben doktora gittim hormon testi felan yapıldı bişy çıkmadı.eşim sperm testi yaptırtı varikosel varmış bitkisel kürler felan denedi 2 ay sonra gene test yaptıracak bekliyoruz bakalım.beklmek çok zor her ay umutla.bu ay adetim geçikti test yaptım çıkmadı tek çizgi.ilaç kullanıyorum ondan gecikmiş olabilir öyle işte arkadaşlar..

sayı ve morfoloji düşükse yapılacak bişi yok bebek
bizde varikosel yoktu ama sayı, hareket ve morfoloji çok düşüktü
tüpe başladık
EN İÇTEN ŞEKİLDE DUA EDİYORUM Kİ
Varikoselinizi düzeltir en doğalından hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…