2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canım ploikistik over olabilirsin dikkat edilmesi gereken birdurumdur. eğer polikistik over varsa gebelğin kendı kendıne olusmasını beklememelısın doktor gozetımı altında olman g erekır.
fıkrımce gebelık öncesı doktora gıtmeli çiftler..

tüylenmen polikistik overden olmayabılır endokrınolojık bir hastalıgında olabılır Allah korusun mutlaka doktora git cnm.

Son düzenleme:

bunu biliyorum ben çok güzel bir yazı

Son düzenleme:

Çok güzel bi hikaye canım..Dediğin gibi bugün konuştuklarımızla ilgili:)))))))))))Hele bana kapak olsun..:26::26:

Çok güzel bi hikaye canım..Dediğin gibi bugün konuştuklarımızla ilgili:)))))))))))Hele bana kapak olsun..:26::26:

1 yıl önce bi adet gecikmesi yaşamıştım ve doktora gitmiştim. o da polikistik over olabilir diyip smear ve kan testi yapmıştı ayrıca ultrasonlada bakmıştı. kist var demişti ilk kontrolde. sonuçlarla beraber gittiğim 2. kontrolde adet düzeldiği için kistim gitmişti ve bişey yok demişti doktor. gerçi o zaman çocuk düşünmüyordum. sadece doğum kontrol hapı kullan dedi doktor 8-9 ay kadar bende kullandım.
yaşım 24. o yüzden de belkide çok acele etmedim doktora gitmek için. bi 6 - 7 ay geçsin bakalım sonrasında olmazsa gidicem...

kızlarrr acil yardım istiyorummmm dün eşimle çay içmiştik eşim çaydanlıgı deri sehpamın üzerine koymuş şimdi örtüyü kaldırdım gördüm bembeyaz olmuşşş nasıl geçerr bilen varmııı:18::18::18:

ooo hoşgeldin uyarı kardeşimaldık uyarıyı oturduk aşagı

ben bılıyorum kolonya dök biraz ızın üzerine çakmakla yak canım göerceksin pırıl pırıl olacak

ortalıgı yakma ama

selam topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım ben çok yorgunum hormon tahlili yapıldı yine sonuçlar kafamı karıştırdı siz anlıyormuusunuz bu sonuçtan bişey daha doktora gösteremedim meraktan çatlıyorum hadi prolaktin le progestoronu geçtimde neyse tahlil sonuçlarım şöyle
prolaktin:27,22 progestoron51 estradiol:147(bu hormonu anlayamadım) östrojen galiba amaa neden bu kadar yüksek anlayanınız varmı referans aralığı yazmıyor:96::96::96::97::97::97::97::26::26::26:

hoşgeldin canım nasılsın
ben anlamıyorum bunlardan maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…