• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

nuryasemin sweetinde pek şirinmiş yaaaa çok yakışmış maşallahh

Kızlar maşallah ikinizede yaaa çok güzel çıkmış göbişleriniz :))):nazar:

ay ben göbüşleri görünce sevindirik oluyorum:) kocaman oluyo kuzularımız maşallah annelerimiz de çok güzel:)

kocaman kocaman maşşallah hepimizin göbüşlerine,çok tatlıyık yauwolumunekankayizsmile

Tatlım resim açılmıyordu o yüzden göremiyordum :1::1::1:
şimdi gördümmm büyümüş oğluşumuz maşallahhhhh :nazar:

sağolun canlarım çok teşekkür ederim hepinize opuyorumnanaktan

6f964212.jpg

31b10ac1.jpg

874b197c.jpg

koca göbişimi ekledimm

AYYY NESLİCİMMM HARİKAA YAA TAM HAMİLE KARNI OLMUŞ SENİNKİ:nazar:
daha öncede demitim zayıf olupta sadece karnı çıkanlara imreniyorum ya
maallah maşallahh

neslicimmmm çok güzel olmuşşşşş karnın
bayıldımmm :nazar:

nesli çok şeker maşallah cnm:nazar:

AYYY NESLİCİMMM HARİKAA YAA TAM HAMİLE KARNI OLMUŞ SENİNKİ:nazar:
daha öncede demitim zayıf olupta sadece karnı çıkanlara imreniyorum ya
maallah maşallahh

neslii maşallahhh ne güzel öyleee.çok cici yaaaa

teşekkürler kızlar kızımda size tepikle selam yolluyookaydirigubbakcemile3

neslicim cok hoş karnın çıkmış benim halaa büyümedi ya :( kimse inanmıor hamile olduguma geçen eşimin bir arkadaşı şu yorumu yaptı akşam yemek yemişsinde şişkinlik yapmış karın gibi duruyor dedi şimcik ben buuna sevineyim mi üzüleyim mi

ahahaha gülşah ne güldüm yaaa

üzülme banada aynı şeyi söylüyorlardı.hatta bana daha acımasızca "fındık yutmuş solucan gibi " demişlerdi ahaha lafa bakkkk....

geçen bir mağazaya girdim hamile taytı sordum.kız baktı aaaa dedi ben hiç anlamadım hiç hamile gibi değilsiniz dedi :)

ahahaha gülşah ne güldüm yaaa

üzülme banada aynı şeyi söylüyorlardı.hatta bana daha acımasızca "fındık yutmuş solucan gibi " demişlerdi ahaha lafa bakkkk....

geçen bir mağazaya girdim hamile taytı sordum.kız baktı aaaa dedi ben hiç anlamadım hiç hamile gibi değilsiniz dedi :)

aynı kaderi paylaşıyoruz desne kaç kg aldın sen

nesli maşallah yaaaa....ben bugün hamile pantolonu almak için girdiğim dükkanda kadın ilk 3 ay vermiyoruz dedisenağlamasenağlamasırnaşık şey

Back