2011 Şubat Anneleri

Selam kızlar nasılsınız bebişim iyi ama ben hiç iyi değilim cumadan beri raporluydum evdeydim ama patronlarım benim yerime eleman arayışına girmişler çok üzgünüm ve moralim sıfır (

Siz nasılsınız bebişleriniz nasıl.Benim cumartesi günü dr.kontrolüm var

merhaba arkadaşlar...aranızda 9 haftalık hamile iken demir ilacı kullanan varmı?doktorlar sanırım takviye olarak magnezyum kalsiyum demir ilaçları veriyorlar. acaba hangi haftadan itibaren kullanmamız gerekir?

merhaba arkadaşlar...aranızda 9 haftalık hamile iken demir ilacı kullanan varmı?doktorlar sanırım takviye olarak magnezyum kalsiyum demir ilaçları veriyorlar. acaba hangi haftadan itibaren kullanmamız gerekir?

Canım ben 9 haftalık hamileyim ama dr.henüz böyle ilaçlar vermedi sadece vitamin verdi onu kullanıyorum.Dr.sana testler yaptıktan sonra bu ilaçları veriyor diye biliyorum ama değerlerin iyiyse eğer vereceğini sanmıyorum bana değerler güzel dedi çünkü

Selam kızlar... nasılsınız? sanırım herkes bir sonraki randevuları beklemede... Bende 16sında tekrar gidicem...

vallaaa benim taaaaaaaaaaa ağustosun 3ünde hastanede yeni doktorumla tanışacağım bakalım. 4ünde de özeline gittiğim (bırakacağım artık) doktora gideceğimm.geçermi yaaaaaa

canım teşekkür ederim cevabın için...ben sadece folik plus kullanıyorum. bi de tiroit hastası olduğum için o ilacım var.vitamin almıyorum.bu aralar bişey yiyemiyorum bulantım oluyor...

bende 13 temmuz da gidicem tekrar kontrole o zaman bebeğim yaklaşık 11 haftalık olucak herhalde 2 li test yapılacak çok heycanlıyım umarım sonucu iyi çıkar çok merak ediyorum

bende 13 temmuz da gidicem tekrar kontrole o zaman bebeğim yaklaşık 11 haftalık olucak herhalde 2 li test yapılacak çok heycanlıyım umarım sonucu iyi çıkar çok merak ediyorum

inşallahh canım hepimiz problemsiz geçiririz gebelik dönemlerimizii :Saruboceq:

selam kızlar ne güzel herkes bebişi görmeye gidecek benim dr 12. hafta gel dedi daha çooooooookk var yani ama merak ediyorum büyüdü mü ne kadar oldu

Kızlar merhabalara.s.
Çok kalamıcam zar zor geldim internete fenalardayım , pzt günü dr a gittim keşanda damla verdi ama bu hafta içi tekirdağ göz hast.ne gidicem ve onların söylediği tedaviyi uygulayacağım, burdaki dr diğer dr için anlaşılan tecrübesiz bir dr muş dedi ama hangisine güveneceğimi şaşırdım

Bu aralar çok kusuyorum kızlar su dahi zor içiyorum ama kustukça yine yine yiyiyorum hem hamişim hem emziriyorum susuz nasıl olacak bilmem...

Kağanda bu aralar çok kudurdu bereket annemlerin yanındayım yoksa çok zor olacaktı...

Geçmişe bakamıyorum inş tüm annişler ve bebişler iyidir öpüldünüz
opuyorumnanaktan

aslında dün gittim doktora ama acil bi ameliyata girmiş..az önce yine doktordan geldim bu kez de şehir dışındaymışş..2 gündür doktor amcamız çok yoğun cebini aradım yarın 3 te gel dedi...kıyamam eşim yine göremicek şehir dışına çıktı...

kızlar bu folik asit beni mahvediyor..midem çokkötü oluyo onu içtimmi..akşam ilacını yatarken içiyorum çok dokunmuyor ama sabah kahvaltıdan sonra içtiğim beni delirtiyor bütün gün..benimle aynı durumda olna varmııı???

canım tekrar geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girecek oğluşunu kocaman öpüyorum kendine iyi bak

Yeniden selam kızlar.Burcum gelmiş ama gitmiş.Yeniden bir dr.gitmene çok sevindim canım inş.bu dr.sağlığına bir an önce kavuşturur seni.kağanda muhtemelen sen huzursuz olduğun için öyle oluyordur canım.Azıcık daha sakin olmaya çalış olur mu kağan'ında sana ihtiyacı var çünkü

Kızlar ben dr.12 haftada gitmiş olmuyorum ama ya.9 haftanın sonu gibi oluyor ama 2 test içinde küçük oluyor dimi.Bakalım gidince neler diyecek bize

evet canım 2li test için erken ama 11-14.haftalar arsı bir daha giersin dr a hem minişi görürsün hemde testini yaptırırsın

evet canım 2li test için erken ama 11-14.haftalar arsı bir daha giersin dr a hem minişi görürsün hemde testini yaptırırsın

evet onu görmeği çok istiyorum zatencanım iyimi kalp atışları atıyormu çok ama çok merak ediyorum.Geçen hafta baya bir sıkıntılı dönem geçirdim inş.iyidir bebişim.

Senin nasıl geçiyor canım hamilelik dönemi.Benim mide bulantılarım sıcak ortamda olmadığım sürece pek olmuyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…