ben perşembe tekrar gidicem görmeyee :)))
merhaba arkadaşlar...aranızda 9 haftalık hamile iken demir ilacı kullanan varmı?doktorlar sanırım takviye olarak magnezyum kalsiyum demir ilaçları veriyorlar. acaba hangi haftadan itibaren kullanmamız gerekir?
Canım ben 9 haftalık hamileyim ama dr.henüz böyle ilaçlar vermedi sadece vitamin verdi onu kullanıyorum.Dr.sana testler yaptıktan sonra bu ilaçları veriyor diye biliyorum ama değerlerin iyiyse eğer vereceğini sanmıyorum bana değerler güzel dedi çünkü
magnezyum kalsiyum falan bunlar 4-5 inci aylardan sonra alınır demir de öyle
ben varım ama sen yoksun sanırım buyrunnnnnnnnn
bende 13 temmuz da gidicem tekrar kontrole o zaman bebeğim yaklaşık 11 haftalık olucak herhalde 2 li test yapılacak çok heycanlıyım umarım sonucu iyi çıkar çok merak ediyorum
Kızlar merhabalara.s.
Çok kalamıcam zar zor geldim internete fenalardayım , pzt günü dr a gittim keşanda damla verdi ama bu hafta içi tekirdağ göz hast.ne gidicem ve onların söylediği tedaviyi uygulayacağım, burdaki dr diğer dr için anlaşılan tecrübesiz bir dr muş dedi ama hangisine güveneceğimi şaşırdım
Bu aralar çok kusuyorum kızlar su dahi zor içiyorum ama kustukça yine yine yiyiyorum hem hamişim hem emziriyorum susuz nasıl olacak bilmem...
Kağanda bu aralar çok kudurdu bereket annemlerin yanındayım yoksa çok zor olacaktı...
Geçmişe bakamıyorum inş tüm annişler ve bebişler iyidir öpüldünüzopuyorumnanaktan
evet canım 2li test için erken ama 11-14.haftalar arsı bir daha giersin dr a hem minişi görürsün hemde testini yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?