2011 Şubat Anneleri

canım hiç korku yapma görecek günü varsa mutlaka yaşayacaktır endişelenip kendini üzme benim bi arkadaşım daha idrar testinde öğrenir öğrenmez herkese yaymıştı bende ne cesaret nazar değecek hemen yayılırmı diye düşünmüştüm ama kızı doğalı 2 yıl oluyor. Nasılsa kaderi yazılmıştır onun sen sadece tadını çıkar:)

katılıyorum canım sana panik yapmayın arkadaşlar oluruna bırakınn ben çok paik olduğumdan drum bana şuan seni ayaklarından yukarı bağlasam düşmesine engel olamayız demişti doğaya bırakmak lazım diyo drlar ama tabiki yiyecek ekmeği varsa doğuyorlar nasip alın yazısı...

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 6+4 haflalık bebişim. kalp atışlarını duyduk.bende aynı karmaşık duygulardayım daha önceden bir bebişim karnımda ölmüştü biride düştü bu üçüncü bebişim.tedirginlik yaşıyorum ve üzülüyorum bu bebeğimdede kötü şeyler yaşıckmışım gib geliyor ve heyecanlanmak istemiyorum doktorum çok karamsarsın diyor farkındayım ama engel olamıyorum

hayırlı olsun bebeğin canım allah kucağına almayı nasip etsinn ...tedirginliğini anlıyorum bende yaşadım o duyguları ama lütfen kötü düşünme kendi kendini motive et bu sefer olucak de allahın izniyle bişey olmaz dilerimm olumlu düşün olumlu olsun inş bol bol dua et ..

merhaba kızlar ikili test yaptıran varmı aranızda ?
sonuçlarınız nasıl ?

:1hug:alsanaalsanasmileklava:
teşekkürler yesimpk35 herhalde bi dönem ve bu dönemden tüm gebeler geçiyor umarım hasarsız atlatıkaydirigubbakcemile3rım

fadime hoşgeldin inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişi

sürmeli ikili test için erken daha benim bildiğim 11. haftadan itibaren
benim dr 6.haftadaki muayenede 6 hafta sonra gel dedi yani 12. haftada o zaman yapar herhalde

evet öyleymiş
bende 11. haftamda gideceğim
haftaya çarşamba inş

canım bilgilerini yaz o listeye göre ben 40. sayfadaki güncel listeye ekleyeyim
sonrada ilk sayfaya ekleniyo

fadime83.........26..........20 mayıs..........63 kilo....

herkes daha bebişelerin olmasına tam alışamadıı.bende de bir durgunlukk.ya kızlar bende geceleri uykusuzluk başladıı uyuyamıyorumm. ve stok yapmam gereken yerde uykusuzlukla boğuşuyorum.sabahta iş saati geldiğindeee gözlerimi açamıyorum.
ha bu arada bu çizelgeyi nereden yapıyoruz.

aynen canım sabah 4 gibi uyanıyorum 6-6 buçuğa kadar uyuyamıyorum sonrada bi uyuyorum 9-10 a kadar.çok sıkıldım bu durumdan hadi ben tatildeyim ama eşim çalışıyor ve gece onuda rahatsız ediyorum
çizelge için google lilypie yaz sayfası geliyor canım

merhaba kızlar.bu duygusal değişiklikler hepimizi etkiliyo galiba :)benimde durduk yere canım ağlamak istiyo ağlıyom rahatlıyom öyle garip bişey işte:)eşime bebişimiz çok gergin ve duygusal olucak galiba diyorum:)
bugün dr gittim kızla.haftasonu be ve kasık ağrım olmuştu.endişelenmiştim ama herhangi bir sorunum yokmuş çook şükür.rahim büyüdüğü için bu ağrıların normal olduğunu ama kendime dikkat etmem gerektiğini söyledi.

gözünaydın canım..ya ben işteyim çok ta yoğunum aslında,ama dayanamıyorum lmaz: ara rar girip bakıyorum ne yazmışsınız ve bu beni çookk yavaşlatıyor size iyi sohbetler

benimkisini de yaparsanız sevinirimm şu anda :)) değişmezse yine :)))) yumurtlama 7 mayıs tahmini doğum 14 şubat.

şubat annişleri kilolar ne durumda göbişler nasıll??ben 2 kilo aldım hafif sanki başladı göbeğim belirleşmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…