canım kusura bakma ben yazmayı unutmuşum benim sat 16 nisan...bizim bebeğimiz geç döllenmeymiş...
nurcum tamam olmuş hiç elleme güle güle kullan:)
teşekkür ederim canım olmuş demi ama sanki haftası görünmüo:)
arkadaşlar bugün bebeğimi görmeye gittim iannılmaz duygusal anlar yaşadım dr ultrason cihazını koyar koymaz sanki kıpırdıyomuş gibi geldi yanılmışımdır diye düşünürken bi baktımki elleri ayaklarını nasıl hareket ettiriyorrr (MAŞALLAH)bide kordonundan geçen kanı gösterdi bununla besleniyor işte dedii çok güzeldiii yaa çok güzel bi duygu allah herkese tattırsın inş.
teşekkür ederim canım olmuş demi ama sanki haftası görünmüo:)
öncelikle gözünaydın,rabbim tamamına erdirsin:Saruboceq:...sen anlaıtrken ben heyecanlandım Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu,keseyi gördük,kalp atışlarını duyduk,ilk hareketi vs.vs......hızla geçecek veeeee bebişlerimizi Allahımın izniyle kucaklarımıza alacağız......
kızlar ya ben niye hala o heyecanlı duygusal moda giremedim anlamıyorum.Sadece biraz şaşkınlık biraz da ürkeklik var bende.Halbuki heyecandan deliricez sanıyodum.Çok olağan karşılıyorum herşeyi bende mi bi sorun var
kızlar ya ben niye hala o heyecanlı duygusal moda giremedim anlamıyorum.Sadece biraz şaşkınlık biraz da ürkeklik var bende.Halbuki heyecandan deliricez sanıyodum.Çok olağan karşılıyorum herşeyi bende mi bi sorun var
canım bende öyleyim birde benimki tüp bebek 6 yıl bekledim onu ama hiç tahmin ettiğim gibi değil duygularım
neden böyleyim anlamıyorum kimseye hatta eşime bile söyleyemiyorum ama tuhafım
hatta geçenlerde eşimde sende bir tuhaflık var hiç yüzün gülmüyor çok istiyordun bu bebeği neden böylesin dedi inanın ne diyeceğimi şaşırdım ama zamanla anlıyorum ki benimki kaybetme korkusu hem hala inanamıyorum hemde onu kaybetmekten korkuyorum o yüzden de biraz temkinli yaklaşıyorum duruma
bir taraftan iyi anne baba olabilecekmiyiz soruları bir taraftan maddi kaygılar,garip duygular ve karamsarlık içindeyim
bir taraftan da ona ciciler almak odasını hazırlamak için planlar yapıyorum kafamda çarşıya çıktığımda gözüm hep bebek eşyalarında hatta bu hafta sonu bebek arabalarına falan baktık eşimle
canım çok haklısın,bendede çok oluyor,bazen diyorumki daha çok sevinmeliyim mutlu olmalıyım,ama en büyük duygu şuanda endişe,şaşkınlık....ama bazende içime acayip bir mutluluk doluyor,sanırım hamileliğin cilveleri...dengesizleştik(kendi adıma):1rolleyes:
ama en önemlisi beklemek bizi endişelendiriyor,kese kalp atımı,11-12 hafta 2 li test sürekli bir merak beklenti içindeyiz,buda bizi endişelendiriyor...
canım sevindim senin adına. seni 10. haftada mı çağırdı kontrole ikili test yaptın mı?
öncelikle gözünaydın,rabbim tamamına erdirsin:Saruboceq:...sen anlaıtrken ben heyecanlandım Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu,keseyi gördük,kalp atışlarını duyduk,ilk hareketi vs.vs......hızla geçecek veeeee bebişlerimizi Allahımın izniyle kucaklarımıza alacağız......
canım cevabını yeni farkettim evet bende aynen senin gibiyim kendime gelmek için bebek odası filan bakıyorum sonrada daha cinsiyeti belli değilki deyip onlardanda çeviriyorum başımı off off ağustosta memlekete gidicem annemlere onlar sevinip benide sevindirirler herhalde artık çünkü arkadaşlarıma ilk söylediğim gün çok mutlu olmuştum onların heyecanları yüzünden
aileler insanı resmen havaya sokuyorlar,o etken kesinlikle,mesela bugün kayınvalidem aradı alışverişe çıkalım mı hamilelik filan bişiler almak istiyormuş bana, hafta sonu kayınpederimle biraz konuştuk,bebeğin hareketlerini hissediyomusun filan diye soruyor,benim annemler aynen bebek nasıl diyorlar:)halbuki çok erken yani söyleyeceğim benim ve eşimin ailesi burda yaşıyor,ve onlar çok etkili oluyor,eşimle bunları hiç konuşmuyoruz henüz çok erken,sende memlekete gittiğinde bunu yaşayacaksın,çok mutlu olacaksınkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?