2011 Şubat Anneleri

öncelikle gözünaydın,rabbim tamamına erdirsin:Saruboceq:...sen anlaıtrken ben heyecanlandım Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu,keseyi gördük,kalp atışlarını duyduk,ilk hareketi vs.vs......hızla geçecek veeeee bebişlerimizi Allahımın izniyle kucaklarımıza alacağız......

teşekkür ederim canım olmuş demi ama sanki haftası görünmüo:)

görünüyo 8 weeks 4 days yazıyo resimdede haftalar hep 5 e r 5 er gittiği için belli olmuyo aradaki sayılar beğenmediysen siteden seç sonra sana verdiğim kısmını yapıştır tekrar içine sinsin

kızlar ya ben niye hala o heyecanlı duygusal moda giremedim anlamıyorum.Sadece biraz şaşkınlık biraz da ürkeklik var bende.Halbuki heyecandan deliricez sanıyodum.Çok olağan karşılıyorum herşeyi bende mi bi sorun var

canım çok haklısın,bendede çok oluyor,bazen diyorumki daha çok sevinmeliyim mutlu olmalıyım,ama en büyük duygu şuanda endişe,şaşkınlık....ama bazende içime acayip bir mutluluk doluyor,sanırım hamileliğin cilveleri...dengesizleştik(kendi adıma):1rolleyes:

ama en önemlisi beklemek bizi endişelendiriyor,kese kalp atımı,11-12 hafta 2 li test sürekli bir merak beklenti içindeyiz,buda bizi endişelendiriyor...

canım bende öyleyim birde benimki tüp bebek 6 yıl bekledim onu ama hiç tahmin ettiğim gibi değil duygularım

neden böyleyim anlamıyorum kimseye hatta eşime bile söyleyemiyorum ama tuhafım

hatta geçenlerde eşimde sende bir tuhaflık var hiç yüzün gülmüyor çok istiyordun bu bebeği neden böylesin dedi inanın ne diyeceğimi şaşırdım ama zamanla anlıyorum ki benimki kaybetme korkusu hem hala inanamıyorum hemde onu kaybetmekten korkuyorum o yüzden de biraz temkinli yaklaşıyorum duruma

bir taraftan iyi anne baba olabilecekmiyiz soruları bir taraftan maddi kaygılar,garip duygular ve karamsarlık içindeyim

bir taraftan da ona ciciler almak odasını hazırlamak için planlar yapıyorum kafamda çarşıya çıktığımda gözüm hep bebek eşyalarında hatta bu hafta sonu bebek arabalarına falan baktık eşimle

ne bileyim burada anne adaylarının duygularını okuyunca kendimi garip hissettim benimde üzerimde bir durgunluk var öğrendiğimden beri.Ben bebek eşyası bile bakmadım hiç daha. Eşimede soruyorum o çocukları daha da sever ama oda çok heyecanlı değil.O da aslında çok mutluyum ama çok heves edersem nazar değer diye korkuyorum dedi.Benimde ondanmı bilmiyorum. Bazende böylesi daha iyi diyorum çünkü hamile kalmadan önce filan hamile kalanların yada çocuk yapanların bunu abatrtmasından buldumcuk olmasından dünyayı kendi çocukları etrafında dönüyor sanmalarından fenalık gelmişti.Aynı duyguyu bende başkalarına yaşatmak istemem açıkcası. Belki bebeğin hareketlerini hissedince değişir duygularımız diyorum ne dersiniz?

canım cevabını yeni farkettim evet bende aynen senin gibiyim kendime gelmek için bebek odası filan bakıyorum sonrada daha cinsiyeti belli değilki deyip onlardanda çeviriyorum başımı off off ağustosta memlekete gidicem annemlere onlar sevinip benide sevindirirler herhalde artık çünkü arkadaşlarıma ilk söylediğim gün çok mutlu olmuştum onların heyecanları yüzünden

merhaba arkadaşlar hepinize ...daha bu tatlı heyecanı yaşayamayanlar için söylüyorum çok normal benimde ilk bebeğimde ne sevinebilmiştik ne heyecanlanmıştık sadece sudan çıkmış balığa dönmüştük malesef onu kaybettik 9 haftalıkken allah kimseye yaşatmasın...
belkide ondandır bu sevincim mutluluğum çok üzülmüştük şimdi bu bebek bizim mucizemiz onu her gördüğümde kalp atışlarının atıtığını duyduğumda ağlıyorumm...allah bu bebeğime ve hepinizin bebeğine sağlık versinn...kucağımıza almayı nasip etsinn..biraz uzun oldu

canım sevindim senin adına. seni 10. haftada mı çağırdı kontrole ikili test yaptın mı?

teşekkürler canım seninde bebişinin iyi haberlerini alırız inş.benim ilk başlarda kanamam olduğundan her hafta çağırıyor doktorum ikili testi daha yapmadık 11_14 haftaları arasında yapılıyomuş daha erken diye bende bişey sormadım drda bişey sölemedii

amin canım amin inşallah hepimiz için ağzından bal damlıyorr

aileler insanı resmen havaya sokuyorlar,o etken kesinlikle,mesela bugün kayınvalidem aradı alışverişe çıkalım mı hamilelik filan bişiler almak istiyormuş bana, hafta sonu kayınpederimle biraz konuştuk,bebeğin hareketlerini hissediyomusun filan diye soruyor,benim annemler aynen bebek nasıl diyorlar:)halbuki çok erken yani söyleyeceğim benim ve eşimin ailesi burda yaşıyor,ve onlar çok etkili oluyor,eşimle bunları hiç konuşmuyoruz henüz çok erken,sende memlekete gittiğinde bunu yaşayacaksın,çok mutlu olacaksınkaydirigubbakcemile5

ayy benim annemde kardeşime falan sakın beişeyler alma diye tembih ediyor
bizim sorunumuz sanırım kaybetme korkusu ailece bunu yaşıyoruz annem dahil
havaya sokmak yerine gebeliğin devamı için çabaları var
ev işi hiç yapamıyorum mesela çoğu zaman yemeğimi de annem yapıp getiriyor ya da onlarda yiyoruz

sanırım bunlarda beni etkiliyor ve heran bebeğime birşey olacak korkusu yaşatıyor

kızlar selam... Sanırım herkes aynı şeyleri hissediyor... Bazen bende unutuyorum hamile olduğumu... Bebek nasıl diye soruyorlar bende "herhalde iyidir" diyorum :)) Bende çok heveslenmek istemiyorum... Kendi kendime nazar değdiririm diye.Hele eşim hiç takmıyor.Ben doğana kadar inanmam heyecan yapmam diyor. Herhalde Allahın izniyle bebek doğduğunda eşim heyecan patlaması yaşayacak kaydirigubbakcemile3
Bebek mağazalarında her zamanki gibi gözümü alamıyorum ama kendimi frenliyorum. 4 aydan önce hiç bişey almayacağım... Hele 4. ayı bir geçireyim cinsiyeti falan da belli olsun ondan sonra yavaş yavaş başlayacağım almaya... Zaten öyle buldumcuk olup herşeyi doldurup taşırmaya da gerek yok... Arkadaşlarımın çocuklarından gördüm hep özendiler bi sürü şey aldılar bir çoğunu giyemeden yada kullanamadan başkalarına verdiler.Bebek zaten çok hızlı büyüyor duğduktan sonra. O dönemler içinde belli başlı kıyafetler var alınabilecek onlardan alacağım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…