2011 Şubat Anneleri

iyi gecelerr tatlı tatlı rüyalar bütün şubat anneleri bebeişlerini görsün rüyasında...

canım bende 9 haftalık hamileyim ama aynı sorun bende de var.ben biraz folik asittende şüpheleniyorum.oda biraz şişkinliği artırıyor sanki.hele akşamları tam 6 aylık gibiyim he he :)
bende folic plus kullanıyorum umarım ondandır yoksa ben son ay kapılardan falan sığmam

canım bende 9 haftalık hamileyim ama aynı sorun bende de var.ben biraz folik asittende şüpheleniyorum.oda biraz şişkinliği artırıyor sanki.hele akşamları tam 6 aylık gibiyim he he :)

aynen öle arkadaşlar...çok sık acıkıyorum ama çok yemiyorum az ve sık yemeye çalışıyorum ne zaman folik asiti içsem karnım ve midem beni delirtiyor...

bide arkadaşlar şu çizelgeleri nasıl yapıyorunuz ? ne olur birisi banada yapsın lütfenn çok güzeller ama bilmiyorum ben

normalde çok yiyen biri asla değilim,zaten kilomdanda belli,53 kiloydum,2 ay doğum kontrol hapı kullandım 56 kilo oldum,acaip bir şişlik vardı,doğum kontrol hapı kilo aldırmıyorda koca bir yalanmış,o bünyeden bünyeye değişiyor bence,ki kilo almaya elverişli bir vücudumda yok.şuan 57 kiloyum,sabah uyandığımda elimde olmayan birşey,karnım açlıktan kazınıyor,ellerim titriyor,sanki günlerdir birşey yememişim gibi,herşeye saldırmıyorum ama acıkıncada yiyorum,yemesem bu sefer çok fena oluyorum,ekmek yemesem yediğimden bişey anlamıyorum,azda olsa ekmeği yiyorum.bakalım ne kadar sürecek bu durum,birde çok şükür mide bulantılarım hiç olmuyor,sanırım anneme çekmişim bu konuda.anne dedikde annemi çekti canım,bende bu gelen hafta gideyim canım anama opuyorumnanaktan

Hayırlı olsuunn. :teytey: adına çok ama çok sevindim,sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum inşallah

Mrb arkadaşlar,6 haftalık hamileyim,2011 Şubat sonu annesi olacağım inşallah.

Hipotiroid hastasıyım bu nedenle sık sık TSH larıma baktırıyorum.

Hamileleliğim şiddetlli sancılarla başladı halen de öyle devam ediyor.Hafta içi lekelenmelerim oldu progestana başladık,dün 1 de iğne yazdı dr düşük önleyici henüz yaptırmadım.

Mide bulantım,kusmam,aşermem yok.

Vitamin olarak Elevit içiyorum,daha önce folic plus kullanıyordum dr um devam et çünkü elevit iştah açar senin iştahının açık olmaması lazım dedi, ama ben elevitin içeriğinin çok daha geniş olduğunu görünce dr dan habersiz elevite başladım :))))))

Ben şimdiden 1 kg ya yakın kg aldım zaten çok kilolu hamile kaldım , stres oluyorum.Dr um 10 kg ile hamileleliği tamamlaman lazım dedi Şu anda 65,5 kiloyum

Benim henüz bebek görünmedi aranızda benim gibi olan var mı acaba?

Son düzenleme:
öncelikle bebeğin hayırlı olsun mısracım...umarım güzel bi hamilelik geçirirsin...ben de tiroit hastasıyım. nodül olduğu için ameliyat oldum.şuan 9 haftalık hamileyim.ben de sık sık tiroit değerlerimi takip ettiriyorum. şuan levotiron kullanıyorum. sen ilaç kullanıyomusun? bi de tsh t3 ve t4 değerlerin kaç merak ettim.hangi doktora gidiyosun? benim de 6 haftalıkken görünmemişti bebğim endişelenme...7+5 te göründü..içini ferah tut...kendine dikkat et...

arkadaşlar bi de şu kaç haftalık olduğunuzu gösteren çizelgeleri nasıl yapıyosunuz?ben de yapmak istiyorum.yardımcı olursanız çoooook sevinicem :)

günaydınn fıstıklar nasılsınız ?

Benim doktorum bana folic asit vermedi, elevit verdi.Kullanan var mı aranızda?

mrb arkadaşlar...ben ankaraya evime döndüm şimdilik 10 gün sonra tekrar gidicez annemleri karşılamaya...benm mide bulantılarım devam ediyor...halsizlik çok oluyor bende...süt hiç içemiyorum onun yerine yoğurt yemeye çalışıyorum...çok sık acıkıyorum bende ama kendimi frenlemeye çalışıyorum(ama her zaman başarılı olduğumu söyleyemem:)) çünkü malesef bende kilolu hamile kalanlardanım...günde 3 defa folikplus kullanıyorum...ve meyve çok tüketiyorum....yaklaşık 3 litre su içmeme rağmen zaman zaman kabızlık problemi çekiyorum malesef...bir de arkadaşlar bir şey sorcam benm yüzüm çok sivilcelendi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?herkese sorunsuz hamilelikler dilerim............
"

hakikaten arkadaşlar bu kilo durumunu nasıl kontrol edicez bende kilolu hamile kaldım...kapıdan sığmıcaz heralde....

kızlar benim iş arkadaşım65 kilo ile hamile kalmıştı ilk 6 ayında 15 kilo alınca doktoru onu hemen di,yetisyene yönlendirdi ve 1 buçuk ay içinde 5 kilosunu geri verdi.Tabi o işi abartnıştı iskerlerler,dürümler filan. Neyse bence diyetisyen yardımı almak en sağlıklısı kilo almıycaz derken bebişe gerekli besinleri almamazlık edebiliriz bence.

canım bende sivilcelenme değilde böyle küçük noktacık şeklinde bi sivilcelenme oldu ve birde dudağımda uçuk çıktı çok lazımmış gibi

ne güzel görmüşsün bebeğini beni de ay sonunda çağırdı daha çok var o zaman ikili testimde yapılacak sanırım ama ben en çok onu hareket ederken görmek istiyorum.

Mrb cnm öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Rahatsızlığım için endokrinoloji bölümüne gidiyorum,TSH ım 13 gün önce 5,45 ti yani yüksek,ilacımız aynı dr dozunu yükseltti yarın tekrar gidip ölçtüreceğim.

İnşallah bebişim benimledir.

mrhb kızalr.yeni gelen arkadaşlar hayırlısı olsun bebişleriniz.mısracım bende hipotiroidim.eutrox kullanıyorum 50mg lık.günde bir taneydi.ama şimdi 1buçuk alıyorum haftaya ölçtürücem ona göre belki 2 ye çıkarıcaz.bu hastalık ilk hamileliğimde yapılan testlerde çıkmıştı.4,30 du tsh.ama bebğimi kabetmiştim kısmet işte.en son 1,15 ti tsh ım ft3 ft4 normal.inşallah 2.5 u üzerine çıkmaz.gebelikte bu çok önmeli.

Shark mrb cmm
Tiroid gebelikte gerçekten çok önemli ben hamileliğimi tsh ölçtürdüğüm anda öğrendim hemen dozu yükseltti dr.Umarım düşmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…