bende folic plus kullanıyorum umarım ondandır yoksa ben son ay kapılardan falan sığmamcanım bende 9 haftalık hamileyim ama aynı sorun bende de var.ben biraz folik asittende şüpheleniyorum.oda biraz şişkinliği artırıyor sanki.hele akşamları tam 6 aylık gibiyim he he :)
canım bende 9 haftalık hamileyim ama aynı sorun bende de var.ben biraz folik asittende şüpheleniyorum.oda biraz şişkinliği artırıyor sanki.hele akşamları tam 6 aylık gibiyim he he :)
ben 7 haftalıgım canım ama duzenlı yemek yemıyordum zaten cok kolay kılo alan bır yapım var oyuzden sureklı dıkkat edıyordum ama şimdi hem duzenlı yıyorum hemde ekmek yemeye başlayınca malesef hemen kılo olarak gerı dondu bırde bende cok kabız oluyorum onunda etkısı var tabı şimdilik ekmeği sadece sabah kahvaltısında yıyorum yada az yıyorum ekmeği boylelıkle bıraz hızını keserım belkı boshayallersmile ayrıca bugun anneme gıdıyorum :sm_cool:bırsurelıgıne yokum kızlar kendınıze dıkkat edın bebışlerınıze ıyı bakın:gitme:
selam arkadaşlarım allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. öncelikle kendimi tanıtıyım yıllardır buraya üyeyim gebe kalamayanlar bölümüne takılıyordum.. gün geldi gebe kaldım haziran 2010 annesi olacaktım oraya takılmaya başladım ama kısmet olmadı allahımdan hayırlısı olsun 4 ay oldu bebeğimi kaybettim ama tekrar hamileyim ve şimdi sizler gibi bende şubat annesi olucam inşallah sizleri öpüyorum..
hakikaten arkadaşlar bu kilo durumunu nasıl kontrol edicez bende kilolu hamile kaldım...kapıdan sığmıcaz heralde....
mrb arkadaşlar...ben ankaraya evime döndüm şimdilik 10 gün sonra tekrar gidicez annemleri karşılamaya...benm mide bulantılarım devam ediyor...halsizlik çok oluyor bende...süt hiç içemiyorum onun yerine yoğurt yemeye çalışıyorum...çok sık acıkıyorum bende ama kendimi frenlemeye çalışıyorum(ama her zaman başarılı olduğumu söyleyemem:)) çünkü malesef bende kilolu hamile kalanlardanım...günde 3 defa folikplus kullanıyorum...ve meyve çok tüketiyorum....yaklaşık 3 litre su içmeme rağmen zaman zaman kabızlık problemi çekiyorum malesef...bir de arkadaşlar bir şey sorcam benm yüzüm çok sivilcelendi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?herkese sorunsuz hamilelikler dilerim............
"
arkadaşlar bugün bebeğimi görmeye gittim iannılmaz duygusal anlar yaşadım dr ultrason cihazını koyar koymaz sanki kıpırdıyomuş gibi geldi yanılmışımdır diye düşünürken bi baktımki elleri ayaklarını nasıl hareket ettiriyorrr (MAŞALLAH)bide kordonundan geçen kanı gösterdi bununla besleniyor işte dedii çok güzeldiii yaa çok güzel bi duygu allah herkese tattırsın inş.
günaydınn fıstıklar nasılsınız ?
Benim doktorum bana folic asit vermedi, elevit verdi.Kullanan var mı aranızda?
öncelikle bebeğin hayırlı olsun mısracım...umarım güzel bi hamilelik geçirirsin...ben de tiroit hastasıyım. nodül olduğu için ameliyat oldum.şuan 9 haftalık hamileyim.ben de sık sık tiroit değerlerimi takip ettiriyorum. şuan levotiron kullanıyorum. sen ilaç kullanıyomusun? bi de tsh t3 ve t4 değerlerin kaç merak ettim.hangi doktora gidiyosun? benim de 6 haftalıkken görünmemişti bebğim endişelenme...7+5 te göründü..içini ferah tut...kendine dikkat et...
yok mu ???:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?