2011 Şubat Anneleri

hadi gözün aydın canım.inş. hep sorunsuz bir hamişlik geçiririz.rabbim kucağımıza almayıda nsip eder inş.

nasılsınız kızlar?bizimde mesai bitti bugün.eylüle kadar tatil ama pek sevinemiyorum ya.hiç değilse okulda vakit geçiyodu.bizim memleketler çoook uzak. memlekete gidebilecek miyiz bakalım!

nasılsınız kızlar?bizimde mesai bitti bugün.eylüle kadar tatil ama pek sevinemiyorum ya.hiç değilse okulda vakit geçiyodu.bizim memleketler çoook uzak. memlekete gidebilecek miyiz bakalım!

Canım boşver uzat ayaklarını koltukta keyfini sür hamişliğin... Bol bol dinlen,uyu sonra bu günleri mumla arayacağız :)) Sıpalar uyutmayacaklar önce tekmeleriyle sonra ınga ınga ağlamalarıyla

kızlar selam ben 2009 nisan annesiydim aslında 15 aylık bir oğluşum var şimdi bir de 2011 şubat annesi olacağımı öğrendim korunmamıza rağmen hamile kaldım. minik sürprizimi bekliyoruz şimdi.

Canım boşver uzat ayaklarını koltukta keyfini sür hamişliğin... Bol bol dinlen,uyu sonra bu günleri mumla arayacağız :)) Sıpalar uyutmayacaklar önce tekmeleriyle sonra ınga ınga ağlamalarıyla

aslında bugünlerimizi mumla arayacağız biliyorum da :) keyfide yapamıyorum ya ailem maraşta istanbula çook uzak.sadece yaz tatillerinde gidebiliyoruz.annemlerde sorun olmasın 3 ayını bile doldurmadın gelme diyolar.bende annemi çoook özledim ya

kızlar selam ben 2009 nisan annesiydim aslında 15 aylık bir oğluşum var şimdi bir de 2011 şubat annesi olacağımı öğrendim korunmamıza rağmen hamile kaldım. minik sürprizimi bekliyoruz şimdi.

hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin.ikisini birden büyütürsün bak sana kolay olur
işte :)

hayırlı olsun canım :)

burcuu: geçmiş olsun inş hakkında hayırlısı ne ise o olur..

geçmiş olsun burcu...kötü şeyleri getirme aklına...inş problem hayırlısıyla hallolur sende mnik bebişini sağlıkla kucağına alırsın....

geçmiş olsun canım benim bir yakınım da buna benzer bir olay yaşamıştı fakat senden farklı olarak çok geç doktora gitmişti.Gözünün bu durumu gerçekten doktorun dediği kadar ciddi olabilir. Tabiki tekrar muayene ol iyice sor soruştur öğren.Umarım tez zamanda iyileşirsin.Sakın ihmal etme evet üzücü ama çocuklarının her yönden sağlam bi anneye ihtiyacı var bunuda unutma.Sakın strese girme olurmu

bende 2011 şubat annesi adayıyım,inşallah o günü sorunsuz görüp yaşarız. yaş 26,sat 10 mayıs,kg 56,tahmini doğum zamanım 14 şubat.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar...
Yeni gelen bir arkadaşımız olmuş hoşgeldin aramıza.Seninde burcu gibi minişler beraber büyüyecek hayırlı olsun canım.Seninde deneyimlerinden yararlanırız artık.Çünkü biz burcuya çok soru sormaya başladık artık :))

Mapuci hoşgeldin canım aramıza.Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş.Kaç haftalık oldu bebişin

eheheheh tamam canım zor günler beni bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…