mrhb güzel anneler ve minişleri.herkes iyidir inşallah.
4 gündür giremedim sohbetler uzamışta uzamış.oku oku bitiremedim yaa.
bizimde dün kontrolümüz vardı. 2.defa kalp atışını duydum bebişimin.sata göre 7+0 olmalıyken 7+4 çıktı ultrasonda bebiş maşallah.ilk gittiğimde 1 hafta gerideydi.şimdi büyümüş geçmiş bile.şimdi kalbinin durmasından korkuyorum.ilk bebğimin 8+4 te durmuştu.Rabbim inşallah bu evladımı sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.şu ilk 3 ayı bi atlasak Rabbimin izniyle.
nasılsınız kızlar?bizimde mesai bitti bugün.eylüle kadar tatil ama pek sevinemiyorum ya.hiç değilse okulda vakit geçiyodu.bizim memleketler çoook uzak. memlekete gidebilecek miyiz bakalım!
Canım boşver uzat ayaklarını koltukta keyfini sür hamişliğin... Bol bol dinlen,uyu sonra bu günleri mumla arayacağız :)) Sıpalar uyutmayacaklar önce tekmeleriyle sonra ınga ınga ağlamalarıyla
kızlar selam ben 2009 nisan annesiydim aslında 15 aylık bir oğluşum var şimdi bir de 2011 şubat annesi olacağımı öğrendim korunmamıza rağmen hamile kaldım. minik sürprizimi bekliyoruz şimdi.
kızlar selam ben 2009 nisan annesiydim aslında 15 aylık bir oğluşum var şimdi bir de 2011 şubat annesi olacağımı öğrendim korunmamıza rağmen hamile kaldım. minik sürprizimi bekliyoruz şimdi.
Kızlar iyi haberlerle gelmedim,
Canım sıkkın, bugün gözden randevum vardı 3te, neyse babam götürdü, gözümde enfeksiyon vardı bi kaç zamandır, dr biraz ilerlemiş dedi, hamile olduğum için ilaçta veremedi, 1 hafta boyunca ılık kaynamış suyla pansuman yap haftaya gel dedi, eğer ilerlerse bebeği aldırıp tedaviye başlamak zorunda kalabiliriz dedi çünkü gözü kaybetme riski oluyormuş, canım çok sıkkın geldiğimden beri ağladım, kimseninde haberi yok Hamileliğimden bişi diyemedim...
Günaydın arkadaşlar...
Yeni gelen bir arkadaşımız olmuş hoşgeldin aramıza.Seninde burcu gibi minişler beraber büyüyecek hayırlı olsun canım.Seninde deneyimlerinden yararlanırız artık.Çünkü biz burcuya çok soru sormaya başladık artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?