2011 Şubat Anneleri

kızlar gitmişsiniz...
bişey sormak istiyorum size,ben bugün 6+4 üm,cuma randevum var kalp atışları için inş.,ama hemşirem cuma yokmuş,bugün alalımmı dedi ne dersiniz erken mi sizce,ama hem hemşirem hemde doktorum yanımda olsun istiyorum,çok kararsızım neyapsam nolur bi akıl verin banaeyvahedigeldismile

Kızlar selama.s., bu dönemde kokulara karşı hassaslık normal,ikinci trimestre doğru geçiyor merak etmeyin, ben ikibuçuk aylıktım ve mutfaktaki davlumbazdan komşumdan gelen kızartma kokukunu duyup kusuyordum... Biraz artacak yani, Uyku hali bendede var kızlar yoğun şekilde hemde hiç uykumu alamıyormuş gibi hissediyorum...

Sena cnm margarinleri ayırt etmeye başladın demek belki yağı fazla konmuşta olabilir genelde kurabiyelere tam paket marg. ekleniyorya ve bu senin duyarlı zamanına geldiği için dahada yoğun farketmiş olabilirsin.. bu dönemde birisinin yardımına ihtiyaç duyuluyor gerçekten eşleri yadım eden hatunlar çok şanslısınız,Sena cnm hayırlısı ile git gel inş güzel haberlerle dönersin

Nesli dışardan yemekte bir alternatif tabi cnm ama dışarıda yapılan yemeklerin yağının kötü yağ kullandıkları için daha bir farkediyor ve ağzıma bile süremiyordum ben geçenseferde, hep patates haşlama tuzlu salatalık yoğurt ve ekmek gibi apertiflerden yemek zorunda kalıyordum

Mucize cnm, eğer dr kalp atışlarını duyabiliriz derse problem yok,

Nisandahazan cnm sen kaç haftalıksın tickerin yok,

Çağlayan cnm anneciğinin ellerine sağlık, tshirtini güle güle kullan cnm
miden gaz ypmıştır cnm biraz hazımsızlık bendede var, hayır olsun cnm bebişini hayırlısı ile kucağına alacağına işaret bence

Minikmucizem cnm niye ilaçlarını içmek için erken kalkıyorsunki kalkınca iç cnm
uykuna yazık valla, drun normal dediyse normaldir cnm herkesin ağrı eşiği farklı olabilir belkide biraz fazla hissediyorsundur

Kızlar bu akşam yazlığa gidebiliriz, bugün int. için vınn almaya çalışıcam ama alamazsam yazamayabilirim merak etmeyin, öpta.s.

sağol canım cevabın için,giricem artık akşam,güzel haberlerle dönerim inşallah...iyi tatiller sanada...

ben 6+2 deyken duymuştum canım kalp atışını.Bugün git bence sende bir anca duy minişinin kalp atışını :))

Mrb canım.Teşekkür ederim canım,bir kere özendim aldım işte ilk heyecan merak ediyor insan.Senin gibi tecrübeli bir anneyle burda paylaşımda bulunmak bizim için çok büyük avanttaj canım.mucizem bizim gibi acemi annelerin zamanına geldiği için çok şanslıyız :))

Kızlar bu akşam yazlığa gidebiliriz, bugün int. için vınn almaya çalışıcam ama alamazsam yazamayabilirim merak etmeyin, öpta.s.

Tatilde kendine ve minişine iyi bak canım.Gelebildiğin zamanlarda gelip bizide yoklarsın artık iyi eğlenceler şimdiden :))

teşk. cnm, komşu çağırıyormuş oraya gidicez birazdan, midemde bulanıyor, grşrz öpt

Minikmucizem cnm niye ilaçlarını içmek için erken kalkıyorsunki kalkınca iç cnm
uykuna yazık valla, drun normal dediyse normaldir cnm herkesin ağrı eşiği farklı olabilir belkide biraz fazla hissediyorsundur

ilaçlarımı tam 8 saatte almam gerekiyor canım 8:00-16:00-00:00 da alıyorum dr öyle söyledi ağrı eşiğimde yüksektir aslında beni korkutanda bu hissedebildiğime göre baya ağrım var demekki neyse umarım geçer

yazlıkta bol bol dinlen kendine ve bebişlere iyi bak arada yazmaya çalış bize

çağlayançiçek güle güle giy canım benimde en çok heves ettiğim şeydi hamile t-shirt leri ama şimdi karnım belli değil karnım belli olunca da kış gelmiş olucak giyemem üşürüm diye üzülüyorum ama sonbaharda falan giymek için en kısa zamanda bende alıcam bir tane

Burcu görüşürüz canım.kendine ve minişe iyi bak :))

minikmucizem tatlım bendede göbiş yok ama ne yapıyım heves işte kışa kadar zaten bu yazlıkları giyemem göbişimde hemen çıkmaz o zaman uzun kollu alrım ama azıcık merakımı alıyım dedim :))

Hmm anladm cnm, ne ilacı bunlar, ben vitamın folik asit yada kan ilacı fln sanmıştım ondan kalkınca al yazdım, ahh dinlenmemmmiiiiii denize giricem bi daha çıkmıcam :))) hem yüzmek hamişler için çok iyi kızlar sizde yüzün bu yaz

Cnm gene lafa daldım çıkamadım valla :))) görüşürüzopuyorumnanaktan

progestan kullanıyorum canım malum bizimki tüp bebek ilk üç ay kullanıcakmışız dr amcamızın isteği

benim yerime de yüz canım biz bütün tatil planlarını iptal ettik bebiş gelince yolculuk yasak değil ama ben korkuyorum ya bişey olursa vicdan azabı duyarım diye bu yazı burada geçiricem bebiş sağlıkla gelsin de zaten tatilin büyük kısmı kayınvalidelerle geçecekti çok da üzülmüyorum yani gidemediğim için

aman cnm sağlıklı olsunda bu yaz tatili ertelersiniz, tabi düşük ilacı old. için düzenli almak gerekiyor ben öncekinde nidilat kullanmıştım 4 saatte 1 di, kaynanandaysa boşver cnm hiççç değmez üzülmene kötükedihüso bide iş fln yaptırırlar hepten tahlike olur Allah korusun...
Sen bize bakarsan hiç gidemezsin canım...Hadi bekletme komşunu yoksa çıkamayacaksın bak :))

:tomato::tomato:kaçtım kaçtım :)) hade yazmaya çalışırm yine

Bu yaz evinde geçirde canım seneye inş.Bebişinizle beraber gidersiniz tatile,bende çıkmak istiyorum ama eşimin işleri yoğun bir türlü çıkamıyoruz denizi çok özledim yüzmeyi özledim en önemliside iş stresinden uzaklaşmayı çok ama çok istiyorum.

burcuuu sana birşey sormak istiyorum, sen muğlalısın,ben annemleri bu sene Datça Öğretmen evine gönderiyorum tatile,bilgin varmı güzel mi?memnun kalırlar mı dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…