2011 Şubat Anneleri

günaydın güzel anneler...ben de çlışmaya başladım,iştekilere iyi açlışmalar evdekilere de iyi dinlenmeler diliyorum,günümüz güzel geçsin inşallah...

Günaydın,İyi çalışmalar canım,sağlıklı bir gün geçiririz inş.İşteki çalışan anneler olarak :))

ah ne güzel keşke benimde her sabah gidecek bir işim olsaydı

kızlar bir şey soracağım
adet günüm yaklaştığı için sanırım karnımda adet ağrısına benzer ağrılar var
sizde de oluyor mu dr um normal demişti ama yine de korkuyorum

Bence şu anda evde olmanın tadını çıkar canım,inan çok zor oluyor sabah kalkıp gelmek hele bu günlerde işe gelmeyi hiç istemiyorum.
Ben bu ağrılardan dr.söyledim normal dedi.Vucut kendini adet olacakmış gibi hazırlıyor ama olmadığı içinde o ağrıları hissetmeye devam ediyorsun demişti.

huuuu hanımlar nasılsınız? bızım topıc bomboş bebeler ızın vermıyor heralde delikafadulden
bende subat annesıyım bebısler 5 aylarını bıtırıyolar. seneye sıznde bu zamanlar bebıslerınız kucaklarınızda olacak...
nasılsınız bakalım hamişlik dönemi nasıl geçiyor opuyorumnanaktan

ahh zaten çalışmam artık bebek doğana kadar 6 yıl bekledim ben onu hayatımdaki birçok şeyi onun için erteledim çalışmakta bunlardan biri biraz daha bekleriz ne yapalım

çağlayan benimde karnım ağrıyor korkuyorum

hoşgeldin
iyi olmaya çalışıyoruz gördüğün gibi
bebeğine maşallah çok güzel
bizimkilerde sağlıkla gelsinlerde biz de yazışamayalım

kızlar o karın ağrısı ben de de vardı dün.. içtiğim demir ilacı yapıyormuş, bu sabah içmedim çok rahatım hamdolsun.
birde 10 yıl çalışmış birisi olarak çalışan annelere kolay gelsin diyorum, ben bekarken çekemezdim işi bir de şu halimle hiç düşünemiyorum.. :)

evet zor oluyor ama allahtan iş ortamının rahat ayaklarımı uzatıp kucağımda klavyeyle çalışabiliyorum

hoşgeldin
iyi olmaya çalışıyoruz gördüğün gibi
bebeğine maşallah çok güzel
bizimkilerde sağlıkla gelsinlerde biz de yazışamayalım

tesekkurlerrr opuyorumnanaktan
olur olur zaman su gıbı gecıyor. kendınıze dıkkat edın yeter.
bı sey olursa bız hep buralardayız topıgımıze beklerız
sevgılerrr yerimseniben

Merhaba canım.Sizin bebişler çok yaramaz galiba bizimkiler çok uslu bak biz buralardayız :))
Şaka bir yana allah yardımcınız olsun canım.Sağlıkla büyüsünler

Onlar herşeyden önemli zaten canım olsun bekliyelim eşlerimiz bize en iyi şekilde bakar zaten her şartta.
Korkma canım.Normal bunlar zamanla düzelecek ama tedirgin oluyoruz işte

Ben demir hapıda almıyorum canım ama.Hafta hafta gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum gün gün hatta saat saat ya sizinde oluyor mu bir saatiniz bir saatinizi tutmadığı benim çok oluyor bu aralar.
Kendi işim olsa çok rahat çalışırımda el işinde olunca çok fazla ayrıcalık tanımıyorlar canım.Bu güzel günlerin tadını çıkarın

ınş.dün akşam annem canımın istediklerini yapmış ikisindende birer çatal aldım hevesim geçti.Ama kimseye birşey diyemedim zorlada olsa yedim gene.Birde kaç gündür bu yiyeceklerin hayalini kurdum ben.Eşimde diyor huyların gitgide değişiyor diyor.ıyimi kötümü diyorum bazen iyi oluyor bazende uykusuzken huzursuz oluyorsun diyor.Ben hala uykuyu çok seviyorum akşam eve gidince yemekten sonra hemen uyuyorum :))

ben evde ne yemek yapabiliyorum ne de iş dün akşam artık kocama acıdımda bişeyler hazırlayayım dedim hazıradım ama bide bana sorun soluğu lavobada aldım midemde ne varsa hepsi gitti kokulara karşı inanılmaz hasssasım

4 gündür filan eşim hazırlıyordu, dün beraber girdik mutfağa imece usulu yaptık yemeğimizi çok şükür.
ben de parfüm kokusuna karşı midem bulandığını hissettim bir kaç gündür.

o koku hassasiyeti bendede var canım.Eşim yapıyor yemekleri bizde artık.Ben giremiyorum dr.onun yanında söyledi eşinizin kokulara karşı hassasiyeti olacak o zaman yemekleri siz yapın yardımcı olun onada dedi.Ben hazırlarsam yemek olarak.Karpuz ,peynir ve domates yiyebiliyoruz ancak :))

eşim yemek konusunda anlayışlı ama girip yapmıyo bizde genelde dışarda yiyoruz ya annemler yapıp gönderiyo idare ediyoruz iştee

Dışarda ben nedense pek yiyemiyorum bu aralar canım,Bana çok kasvetli geliyor,geçen hafta kız arkadaşlarımla yemeğe gittik daral geldi,sanki böyle üstüme üstüme geliyor heryer :))
Annem olmasa zaten bizde kesin aç kalırız.O yapıyor çağırıyor bizi eşim biraz kızıyor anneme yük oluyoruz diye ama annem ısrar edince gidiyoruz gene.Şu anda çok hassas dönemlerdeyiz.2.döneme bir geçiş yapsak eminim herşey daha güzel olur.

yarın doktora gidicem.Bebeğimizin kalp atışlarını ilk kez duyacağız.Çok heyecanlıyım.ınşallah aksi bişi yoktur.

Kızlar sizde yemeklerin içinde her tadı ayrı ayrı alıyormusunuz.Sinir oluyorum kurabiyenin içindeki margarin tadını almakta ne ola ki :)

Olumlu düşün canım.Herşey yolunda merak etme,bebişinide üzme :))

Ben yemeklere bunun tadı bozuk yiyemem,bozulmuş galiba bile diyorum.Kaç kere öyle aç kaldım halbuki eşimde annemde çok güzel yemek yaparlar :))

Kızlar ben kendime lcw'dan hamile tişörtü aldım çok şeker ya...bugün giydim üzerime yumurtanın içinden bebiş çıkıyor lütfen bekleyin yükleniyor yazıyor ing.çok tatlı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…