merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu doktora yaın gitcem inşallah doğum tarihi hesaplayıcıları 28 şubat gösteriyo bende sizin aranızdayım galiba...[/QUOT
mrb hosgeldin hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagına alırsın bebişini:Saruboceq:.aramızda 2 gün war benimde 26 subat gösteriyor dogum tarihini.bizim diger arkadaslara göre daha küçük bebişlerimiz.inş bizde onlar gibi kalp atıslarını bir an önce duyarız
mrb canım benden daha küçüğü yok heralde diye düşünmeye başladımsenin değerin kaç çıktı benim 86,89 sat 24 mayıs yarın ilk kontrolüm var bakalım napcaz inşallah değerim artmıştır 1 yılda ancak hamile kalabildim şimdide başak sorular dönüyo beynimde değer attımı ki kese ne zaman gözükecek bebeğimi görecekmiyim falan filanneyse rabbim sabrını versin bizlerin yüzünü güldürsün......
kızlar merabalar
nette sorun vardı gıremıyodum uzun zamandır.ben dr vee mınıgımın kalp atıslarını duydum o kadar heyecanladımkı anlatamam yanı ...sanırım bebegının dogumu subatın ılk gunlerıne gelen arkadasların cogu gormustur.gecmısı okumadıgım ıcın bılmıyorum kımlerın gordugunu ama ınsan kendını o kadar degısık duygulara bırakıyokı kendımden gectım ya çok çok güzel bir duygu :)))) buraya ne zaman gırsem kımsecıkler olmuyo ne zaman kendıne gelıcek bu topıc yoksa banamı denk gelmıyo herkesın oldugu zamanlar..anlamadım
inşallah hayatım
bizde buğün gördük 7+5 günlük benimkide
canım nasılsın dr sizi baya korkutmuşfisfisfis
banada acilde düştü düşecek eve git dinlen dediler
bak bebişim düşmedi
onların öyle demelerine bakma sen yaalsanaalsanasmile
içini ferah tut zaten herşey olacağına varıryerimseniben
mrb arkadaşlar ya bişi sorcam benim bugün iki damla falan normal akıntı gibi ama rengi biraz koyu akıntım oldu...bu normal mi?lütfen cvp....
kızlar benimde ağrılarım oluyo şimdi arttı hatta adet olacakmışım gibi geliyo çok korkuyorum 3 gündür kasığıma bıçak saplanır gibi oluyodu çok sürmeden geçiyodu ama şimdi ise adet olcak gibiyim sizlerdede oluyomu....
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.umarım burda güzel paylaşımlarla sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz.
kızlar merabalar
nette sorun vardı gıremıyodum uzun zamandır.ben dr vee mınıgımın kalp atıslarını duydum o kadar heyecanladımkı anlatamam yanı ...sanırım bebegının dogumu subatın ılk gunlerıne gelen arkadasların cogu gormustur.gecmısı okumadıgım ıcın bılmıyorum kımlerın gordugunu ama ınsan kendını o kadar degısık duygulara bırakıyokı kendımden gectım ya çok çok güzel bir duygu :)))) buraya ne zaman gırsem kımsecıkler olmuyo ne zaman kendıne gelıcek bu topıc yoksa banamı denk gelmıyo herkesın oldugu zamanlar..anlamadım
mrb canım benden daha küçüğü yok heralde diye düşünmeye başladımsenin değerin kaç çıktı benim 86,89 sat 24 mayıs yarın ilk kontrolüm var bakalım napcaz inşallah değerim artmıştır 1 yılda ancak hamile kalabildim şimdide başak sorular dönüyo beynimde değer attımı ki kese ne zaman gözükecek bebeğimi görecekmiyim falan filanneyse rabbim sabrını versin bizlerin yüzünü güldürsün......
benim sat 22 mayıs ama 25 günde bir adet oldugum için 16 sından sonra günüm geçmişti.ben adet günüm geçmeden test yaptırmıstım degerim 83 cıkmıstı .dün tekrar yaptırdım 2400 cıktı keseyide gördü cok şükür doktor 2 hafta sonra tekrar gidicem bende.kalp atışlarını duyarız inşallah.benimde karın agrım cok oluyor doktor normal oldugunu söyledi.inşallah seninde bir sorun cıkmaz
arkadaşlar son 4-5 aydır adet düzensizliğim vardı ortalama 35-38 günde adet oluyordum..sat 16 mayıs ama bebek nezaman dünyaya gelecek tam bilemiyorum.çünkü adet düzensizliğim olduğu için gebelik nezaman oluştu bilmiyorum..2 net sitede hesapldım birinde 22 şubat birinde 2 mart çıktı bilemiyorum artık..adetim 6 gün geçince hamile olduğumu öğrendim.betam 357di 4gün önce normal mi bilmiyorum dr. pazartesi gel dedi ilk muayene için..erken mi geçmi onuda bilmiyorum..çok telaşlıyım...inşallah keseyi görürüz.ilk gebeliğim 8ay önce dış gebelikti...ondan dolayı tedirginim...bu arada şubatta olucak olursa şubata ekleyin beni..çizelge uzun süredir yenelenmedi galiba yada ben göremedim...
çok teşekkür ederim canım...bu hafta ultrasona girermiyim acaba...Benimde adet duzensizligim vardi ve benim hesapladigim gun 5 gun once cikti. Doktora ilk gittiginde ultrasonda sana bebegin kac hafta oldugunu soyleyecek. Ancak o zman kesin tarihi ogrenebilirsin. Bence randevu tarihin gec degil canim. Cok telas yapma bence. Hep guzel dusun. Bu kez bebegini kollarina aldigini hayal et hep. Allah yardimcin olsun.
Bugun benim dogum gunum kizlar:))) En guzel hediyemi dun aldim bebegimin saglikli oldugunu ogrenerek. Insallah butun annler bebeklerine sagliklica kavusur. Allah onlari hayirlisiyla ve sagliklica bize bagislasin. Amin.
Bugun benim dogum gunum kizlar:))) En guzel hediyemi dun aldim bebegimin saglikli oldugunu ogrenerek. Insallah butun annler bebeklerine sagliklica kavusur. Allah onlari hayirlisiyla ve sagliklica bize bagislasin. Amin.
selam kızlar! Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim
gözün aydın canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
bende kalp atışını duydum çok şükür benimkide 9.3 mm 7 .hafta bitti.
1 ay sonra kontrole çağırdı senin kontrolün ne zaman?
Herkese merhaba. Bugun aklima bir soru takildi sormadan edemicem. Bebeklerimizin bedeni gelisiyor su anda peki ruhlari ne zaman gelismeye basliyor. Bu konuda bilgisi olan varmi. Ben bir yerde 120.gunde bebege ruh uflendigini okudum. Yani 5. ayin ortalarina dogru. Sizce nekadar dogru? Yani su anda bebeklerimizin ruhu yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?