2011 Şubat Anneleri

Cnm başlanıç için biraz hızlı olmuş ama çokta önemli değil, ben 1. de hiç dikkat etmedim normal sınırlar içerisinde kaldım, bebiş sağlıklı olsun yeter boşver, eğer hızlı gidersen dr uyarır zatenyerimseniben
merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu doktora yaın gitcem inşallah doğum tarihi hesaplayıcıları 28 şubat gösteriyo bende sizin aranızdayım galiba...

Hoşgeldin cnm, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş., bende şubat annelerinde yeniyim, normalde mayıs annelerine yazıyordum

Hay Allahım al benden bi tane daha :))) Cnm benim ya bebeğin falan mı var?? bizim bebişte sürpriz oldu, hayırlısı aldırmak istemedim nasıl kıyarım, sağlıkla gelsinler kucağımıza inş.

Hoşbulduk cnm, tuzlu kraker, yoğurt haşlanmış patates tuzlanmış salatalık bulantılarını hafifletir, sormak istediğin bişey olursa yardımcı olabilirim

Cnm ilk hamilelikte benimkide öyleydi, hatta gece 11 dedimiydi bir bulantı başlıyordu sonrasında ise öğürmeler derken uykuya dalana kadar devam ediyordu, bakalım bunda nasıl olacak...
Rüyalardan bahsetmişsin, gelip geçici şeyler oğlumda çok ağlayarak uyandığımı hatırlıyorum ama bak kucağımda şimdi... bunun için kendini üzme
:1hug:

Kızlar selama.s.

Bugün kan ve idrar tahlillerimi vermeye gittim, sonuçları yarın alıcam inş. çok yorgunummm..
Oğluşta kahvaltısını etmiş uyumuş cnm benim ya... uyansın yemek yediricem onada,
Sol tarfımda ufak ağrılar hissediyorum, ama tamamen normal 1. gebeliğimdede olmuştu, erkek oldu, budamı erkek ne, kız istiyorum ama bakalım, sağlıklı olsunda...
Öpüldünüz
opuyorumnanaktan

mrhb kızlar.yeni gelen arkadaşlara hayırlı hamişlilkler ve bebişler dilerim.bgn bizde kalp atışımızı gördük .ama sata göre bir hafta küçük bebişim dr geç döllenme sanırım dedi.haftaya tekrar gidicem hayırlısı bakalım.midem de arada çok kötü bulanıyo bazende hiç bişey yok.

aramıza hoşgeldin Burcu.güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni diliyorum...

Cok tesekkur ederim. Insallah hersey yolunda. Senin nasil gidiyor? Umarim hersey yolundadir.

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.Bendede şuan herşey yolunda görünüyor gibi.yarın ilk dr kontrolümüze gideceğiz.heyecan dorukta :)hihoyyyt

hoşgeldin burcucum satlarımız aynı.benimde arada sol kasığımda batmalr oluyo.ay yoksa benimkidemi erkek.şaka bi yana yeterki sağlıklı olsun kız yada erkek hiç farketmez.hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri göstersin Rabbim inşallah.

Canım benim hakkında hayırlısı olsun.Onu kucagına aldığın anları düşün.bebişin herşeyden etkileniyor unutma bunu.Kaç tane çocuğun vardı bu arada ?yanındayız :)

hoşbulduk canım.benim bir arkadaşıma %100 faydalı olmuştu bulantıları için : AYVA
normalde ilk gebeliğinde bulantılardan dolayı hastanede yatan bir bayandı bu arkadaşım ama 2. de sürekli ayva yedi.Şimdi bulabilirmisin bilmiyorum ama denemekte fayda var :)

bende ilk kızıma hamileyken her hafta baska bir dr a gitmiştim sırf ultrasonda görebilmek için :))

merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu doktora yaın gitcem inşallah doğum tarihi hesaplayıcıları 28 şubat gösteriyo bende sizin aranızdayım galiba...

Aramıza hoşgeldin canım.hayırlı ve kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah...

kızlarr bende gördüm bebişimi kalp atışlarınıda aldık çok şükürrr
ilk fotomuzuda albume ekledimm bakarsanız :)

sendemi henüz duyamadın inşallah duyarsınız canımmm

inş arkadaşım o günü nasıl bekliyoruz bir bilsen...normalde doktorumuz 8.haftada gelin demişti ama biz 7+5te falan gitcez galiba çünkü yola çıkcaz aklımız rahat olsun istioz inş duyabilirz hayırlısıyla duaile.....

Hoşbulduk cnm, gözün aydın artık o pıt pıt atan kalp hep seninle :))) Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.
aramıza hoşgeldin Burcu.güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni diliyorum...

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.Bendede şuan herşey yolunda görünüyor gibi.yarın ilk dr kontrolümüze gideceğiz.heyecan dorukta :)hihoyyyt

Hoşbulduk cnm güzel haberlerle dön inş. yarın

Hoşbulduk cnm, bende öyle olmuştu cnm hayırlısı, benim bir oğlum var diye kız olsun istiyorum , amiiiiiiiiiiiiin inş
Kızlar ben sağda olursa erkek solda olursa kız diye biliyordum ???

Bilmemki cnm bende böyle olmuştu yaşadıklarım benzer geliyor :))) amaaaa bir farkla, öncekinde hepp limonata isterdim ekşi ekşi tatlıyı görmekten bile tiksinirdim şimdi kutu kutu muzlu çilekli süt içiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlarr bende gördüm bebişimi kalp atışlarınıda aldık çok şükürrr
ilk fotomuzuda albume ekledimm bakarsanız :)

Hadi gözün aydın cnm Rabbim kucağınada almaı nasip etsin inş.

Kızlar ben çıkıyorum uğrarım yine görüşmek üzereopuyorumnanaktan

inşallah hayatım
bizde buğün gördük 7+5 günlük benimkide

canım nasılsın dr sizi baya korkutmuşfisfisfis
banada acilde düştü düşecek eve git dinlen dediler
bak bebişim düşmedi
onların öyle demelerine bakma sen yaalsanaalsanasmile
içini ferah tut zaten herşey olacağına varıryerimseniben

selam kızlar dün giremedim foruma..baya bi çğalmışız....2011 şubatta nüfus patlaması mı olacak ne :))))
şaka bi tarafa allah sağlıkla kucağımaza almayı nasip etsin inşallah...hayırlı birer evlat olsunlar...bene zor sabrediyorum..yarın randevum var kalp atışlarını duyucam inşallah..hamile olduğumu öğrendiğimden beri sağ kasığımda kasılmalar kramplar oluyor çok korkuyorum..bebeğim de sağ tarafta zaten...

merhaba kızlar bende 5+6 dayim. bizim randemuzda 1 temmuz da.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

mrb arkadaşlar ya bişi sorcam benim bugün iki damla falan normal akıntı gibi ama rengi biraz koyu akıntım oldu...bu normal mi?lütfen cvp....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…