ya Allaha şükür benim mide bulantım yok denecek kadar az oluryor çok çok nadir yani.ve hemen karnım acıkıyooo dayanamıyorum.sabah tartıldım 61 çıktımm 1 kilo almışım bundan sonra dikkat etmeye çalışacağımm.7+3 doktorun dediğine göree.
merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu doktora yaın gitcem inşallah doğum tarihi hesaplayıcıları 28 şubat gösteriyo bende sizin aranızdayım galiba...
keşke benim yerime bebek hasreti çeken birisi olsaydı şu an burada allah onalarada nasip etsin inşallah istemeden hamie kaldım 15 mayıs son adetim allahtan hakkımızda hayırlısını dilyorum ...beni accık heveslendirin kızlarr...
Günaydın arkadaşlar dün yoğunluktan giremedim birde bitmeyen bulantılar çok zorluyor beni artık.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza hoşgeldiniz hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inş.
Benim gibi mide bulantıları bu kadar kötü olan başkaları varmı kızlar bazılarınız yazmışsınız ama çözüm olarak ne yapıcaz biz bu işe.Yemek yesem sorun yemesem ayrı bir sorun((
günaydın
bende bulantılardan muzdaribim ama bende bir tuhaflık var benim bulantılar akşam yemeği ile başlıyor ve gece yatana kadar beni mahvediyor
birde bu gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm ağlayarak uyandım çok kötüyüm
eve ultrason almaya niyetlendim resmen her dakika mercimeği görmek istiyorum
offf zaman geçmiyor sanki
Arkadaşlar merhabaa.s.,adım burcu, son adet tarihim 11 mayıs , kısmetse 2011 subat ayında ikinci bebeğimi dünyaya getiricem, 13 buçuk aylık kağan adında bir oğlum var onun peşinden koşturup duruyorum, hepimizin hamileliği güzel geçsin inş. , güzel paylaşımlar olması temennisiyle :)olumunekankayizsmile
Cok tesekkur ederim. Insallah hersey yolunda. Senin nasil gidiyor? Umarim hersey yolundadir.
keşke benim yerime bebek hasreti çeken birisi olsaydı şu an burada allah onalarada nasip etsin inşallah istemeden hamie kaldım 15 mayıs son adetim allahtan hakkımızda hayırlısını dilyorum ...beni accık heveslendirin kızlarr...
Günaydın arkadaşlar dün yoğunluktan giremedim birde bitmeyen bulantılar çok zorluyor beni artık.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza hoşgeldiniz hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inş.
Benim gibi mide bulantıları bu kadar kötü olan başkaları varmı kızlar bazılarınız yazmışsınız ama çözüm olarak ne yapıcaz biz bu işe.Yemek yesem sorun yemesem ayrı bir sorun((
günaydın
bende bulantılardan muzdaribim ama bende bir tuhaflık var benim bulantılar akşam yemeği ile başlıyor ve gece yatana kadar beni mahvediyor
birde bu gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm ağlayarak uyandım çok kötüyüm
eve ultrason almaya niyetlendim resmen her dakika mercimeği görmek istiyorum
offf zaman geçmiyor sanki
merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu doktora yaın gitcem inşallah doğum tarihi hesaplayıcıları 28 şubat gösteriyo bende sizin aranızdayım galiba...
sendemi henüz duyamadın inşallah duyarsınız canımmm
Hoşbulduk cnm, gözün aydın artık o pıt pıt atan kalp hep seninle :))) Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.mrhb kızlar.yeni gelen arkadaşlara hayırlı hamişlilkler ve bebişler dilerim.bgn bizde kalp atışımızı gördük .ama sata göre bir hafta küçük bebişim dr geç döllenme sanırım dedi.haftaya tekrar gidicem hayırlısı bakalım.midem de arada çok kötü bulanıyo bazende hiç bişey yok.
aramıza hoşgeldin Burcu.güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni diliyorum...
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.Bendede şuan herşey yolunda görünüyor gibi.yarın ilk dr kontrolümüze gideceğiz.heyecan dorukta :)hihoyyyt
hoşgeldin burcucum satlarımız aynı.benimde arada sol kasığımda batmalr oluyo.ay yoksa benimkidemi erkek.şaka bi yana yeterki sağlıklı olsun kız yada erkek hiç farketmez.hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri göstersin Rabbim inşallah.
Kızlar ben sağda olursa erkek solda olursa kız diye biliyordum ???
kızlarr bende gördüm bebişimi kalp atışlarınıda aldık çok şükürrr
ilk fotomuzuda albume ekledimm bakarsanız :)
inş arkadaşım o günü nasıl bekliyoruz bir bilsen...normalde doktorumuz 8.haftada gelin demişti ama biz 7+5te falan gitcez galiba çünkü yola çıkcaz aklımız rahat olsun istioz inş duyabilirz hayırlısıyla duaile.....
inşallah hayatım
bizde buğün gördük 7+5 günlük benimkide
merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu doktora yaın gitcem inşallah doğum tarihi hesaplayıcıları 28 şubat gösteriyo bende sizin aranızdayım galiba...[/QUOT
mrb hosgeldin hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagına alırsın bebişini:Saruboceq:.aramızda 2 gün war benimde 26 subat gösteriyor dogum tarihini.bizim diger arkadaslara göre daha küçük bebişlerimiz.inş bizde onlar gibi kalp atıslarını bir an önce duyarız
maşşallah...gözünüz aydın darısı başımıza olsun inş...
kızlar günaydın ben geldim ama gidiyorum doktorumuz hiç iyi şeyler söylemedi yine raporluyum yatıcam rahmin kalp şeklindeymiş ve düşük riskim çok fazlaymış düşebilir dedi ama bu şekilde doğum yapanda var dedi ama erken doğum riskimde varmış bilmiyorum kafam çok karışık kızlar dua edin bana şu mubarek gecede allah hepimizin duasını kabul etsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?