buyuk ihtimalle icinde folik asitte vardir. Arkasina bak 400mcg yada 1mg degerinde folic asit iceriyor mu? Bu donemde mide bulantisindan dolayi fazla beslenemeyen anneler icin onemli.
günaydın... uyuyor herjes heralde ben sabaha kadar uyuyamadım dişim ağrıyor işteyim şimdide nasıl aksam olacaksa artıkk...
hamilelikte diş sağlığı çok önemli daha önceden diş problemin varsa biraz zorluk çekersin dişler çok etkileniyo
bende iple çekiyorum ya bırdahaki kontrolu benımkıde ses verır artık inşallah:Saruboceq:
ben yarın duyucam sesini inş.
inşallah ya önce kalbının sesını sonrada saglıklı sıhhatlı kucagımıza aldıgımız gunlerıde goruruz ınşallah
günaydın kızlar...Allah çalışan arkadaşlara kolaylık versin hamile hamile çok zor oluyodur eminim...birden aklıma geldi yaziiim dedim:bbo:
şimdilik cok zorlanmıyorum okulda oturuyoruz zaten 2hafta sonrada bıtıyor işimiz ama son dönemlerde baya zorlanırım gıbı gelıyor banada allah sabahtan akşama kadar çalışanlara kolaylık versın
selam kizlar burayi gordugume cok sevdim benim de muhtemel dogum tarihim 13 subat 2011 herkese merhaba a.s.
inşallah ya önce kalbının sesını sonrada saglıklı sıhhatlı kucagımıza aldıgımız gunlerıde goruruz ınşallah
hosbuldum sat 10 mayis canimm kaydirigubbakcemile3
gülme yaa işte biraz daha ilerle anlarsn insan biraz bunak oluo hamile olunca unutkan oluo:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?