2011 Şubat Anneleri

buyuk ihtimalle icinde folik asitte vardir. Arkasina bak 400mcg yada 1mg degerinde folic asit iceriyor mu? Bu donemde mide bulantisindan dolayi fazla beslenemeyen anneler icin onemli.

günaydın hekese zemuszemusiçinde var 0.8mg ama benım bulantım falan yok şu anda gayet ıyı yıyorum herhalde şimdilk yeterlı gordu doktor b

günaydın... uyuyor herjes heralde ben sabaha kadar uyuyamadım dişim ağrıyor işteyim şimdide nasıl aksam olacaksa artıkk...

hamilelikte diş sağlığı çok önemli daha önceden diş problemin varsa biraz zorluk çekersin dişler çok etkileniyo

ciddi bi problemim yoktu aslında ama çok fena şu anda doktora gittim bi antibiyotik bi ağrıkesici bide gargara verdi merak etme dedi hiç bi problem olmaz kullan gel müdahale edelim dedi bakalım dayanamıycam kadar cok ağrıyor zate...

günaydın arkadaşlar biz iyiyiz çok şükür şimdilik:) bi sorunumuz yok ama varya acaip gerinme isteği duyuyorum rahat rahat gerinemiorm neyse napalm sağlık olsun dün akşam bende bi paket krakerle durdm midem kazınıo ama sanki bişi yemek istemiorum bulantı değil ama ne bilim çok garip ben c.tesi kontrole gidince 6+4 olcam o zaman duyarım sanrm bebişimn kalp sesini anne anne die:)

bende iple çekiyorum ya bırdahaki kontrolu benımkıde ses verır artık inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar...Allah çalışan arkadaşlara kolaylık versin hamile hamile çok zor oluyodur eminim...birden aklıma geldi yaziiim dedim:bbo:

günaydın kızlar...Allah çalışan arkadaşlara kolaylık versin hamile hamile çok zor oluyodur eminim...birden aklıma geldi yaziiim dedim:bbo:

şimdilik cok zorlanmıyorum okulda oturuyoruz zaten 2hafta sonrada bıtıyor işimiz ama son dönemlerde baya zorlanırım gıbı gelıyor banada allah sabahtan akşama kadar çalışanlara kolaylık versın

şimdilik cok zorlanmıyorum okulda oturuyoruz zaten 2hafta sonrada bıtıyor işimiz ama son dönemlerde baya zorlanırım gıbı gelıyor banada allah sabahtan akşama kadar çalışanlara kolaylık versın

şimdilik bende de bi sıkıntı yok masa başı ama sonra ne olur bilemem gönül ister son 2 haftama kadar çalışayım :)rabbim yardım etsin cümlesine

mrhb kızlar umarım herkes iyidir.biz de iyiyiz çok şükür.folik asit almayan arkadaşlar vakit kaybetmeden hemen alsınlar.çünkü ilk 3 ay için çok önemli.hatta hamile kalmadan önce 3 ay öncesi başlamak gerekiyor aslında.bebekteki organ gelişimi açısından çok önemli.ben 3.5 aydır hergün bir tane alıyorum.dr.um söylemişti.kontrolüne dha zaman olan arkadaşlar bence eczaneden hemen 1 kutu folbiol alın.1.5 lira falan zaten .zaman kaybetmeden başlayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…