gel c.tesi gel:) kontrole kiminle gittiniz kızlar nasıl ilk muayene:???
Geçmiş olsun canım,yerleşme kanaması mı olmuş,iyisindir inş.şimdi 2 gün şimdi senin için geçmek bilmez çok heyecanlı bir bekleyiş bende cumartesi bekliyorum inş.o zaman gidince duyabilirim.
arkadaşlar bebişi ne zaman görürüz ultrasonda doktora ne zaman gitmeliyim
şimdi daha iyiyim doktor progesteron içeren bir jel verdi vajinadan uyguluyorsun hapını bıraktırdı şu an daha iyiyim evet düşünmemeye çalışıyorum yoksa geçmez zaman
arkadaşlar bebişi ne zaman görürüz ultrasonda doktora ne zaman gitmeliyim
kızlar benide ekleyin sat.25 nisan dogum 1 şubat kilo 58 yaş 24 emegi gecenlere teşekkürler
Ben 5 haftalıkken gitmiştim canım o zaman gördük senin kaçınca haftan
kızlar eşlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu nasıl tepki verdiler
canım bu hafta işe başladım artık oyalanacak çok şeyim varrr
hesaplayıcıya göre 4+6 ama daha doktora gitmedim
Slm kızlar benimde hiç bir belirtim yok sadece arabayla gezerken midem bulanıyor oda sürekli sarsılmaktan sanırım.Birde sol kasığımda hafif hafif kasılmalar oluyor sizce normal mi.Bendeki tek kötü yan sürekli uyuyorum sizdede uyku yaptımı
bizim ilk denemeydi olmaz die düşünüodum regli günümde test yaptım çıktı sonra akşam iş çıkışı kan testi yaptım onda da çıkınca gittm bebek patiği aldm büyük poşete koydrdm eşim pantolon istiodu akşam eve giderken dedm sana pantolon aldm eve gdnce denersn dedm sonra eve gittik elime test kağıdını aldm dedm bak sana mahkeme celbi gelmiş dedm:) eşim şaşırdı hadi canım dedi evet dedm aç bak aldı bi baktı benm adım yazıo dedi ee senn adın var bunda dedm ben anlamam bak sonra baktı sonuç pozitif yazıo o aradada poşeti uzattm bak buda pantolon dedm nasıl yani ama dedi gözlerime baktı gözleri ışıl ışıldı evet dedim şaka değil dimi dedi yok aşkım dedm poşetten ayakkabıları çıkardm bağırmaya başladı sarıldık ben ağladm 15 dk öyle kaldık çok mutlu olmştuk:)
Slm arkadaşlar ben daha dr. gitmedim kısmetse cuma gününe randevü aldım belki kalbide duyulur o esnada daha doğrusu alttan baktırmak istemediğim için bekliyorum. Benim ilk hamileliğim değil 5. hamileliğim diğerlerinde talihsizlikler yaşadığım için bu sefer hiç acele etmiyorum. Dr. daha görünmüyor, kalbi atmıyor, birkaçgün sonra yine gel demelerinden sıkıldım artık kendimi de iyi hissediyorum herhangibir sıkıntım yok çok şükür bu sefer. Biz zaten eşimle 2 senedir korunmuyoruzçok süpriz olmadı, olmasını beklediğimiz için ayrıca benim sol tüpüm yok o yüzden şansım yarı yarıya bile değil çünkü çoğunlukla tüpümün olmadığı taraftan yumurtlarım. Çalışan biri olduğum için bebeğe kayınvalidem bakıcak. Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?