2011 Şubat Anneleri

gel c.tesi gel:) kontrole kiminle gittiniz kızlar nasıl ilk muayene:???

Eşim ben ve annemle gittik biz canım.Ama eşim içeri girmedi annem vardiye.Dr.karnıma bir jel sürdü ondan sonra gezindi biraz karnımda aaa bir baktım bebişim orda annem hiç inanmadı şaka sandı dr.gerçektende var ve ben görüyorum onu dedi sonra bana ultrason kağıdını verdi bende çıkınca hastane ortasında eşime sesleniyorum elimde kağıt aşkımmm baba oluyorsun bak bebişimize diye ilk gün çok komiktim ne yapacağımı şaşırdım onu orada minicik görünce çok güzel bir duygu.Bu hafta sonu eşimle yalnız gidicez kalp atışlarını duyarız diye beraber gitmek istiyor ilk olunca daha bir başka oluyor sanki :kedi:

Geçmiş olsun canım,yerleşme kanaması mı olmuş,iyisindir inş.şimdi 2 gün şimdi senin için geçmek bilmez çok heyecanlı bir bekleyiş bende cumartesi bekliyorum inş.o zaman gidince duyabilirim.

şimdi daha iyiyim doktor progesteron içeren bir jel verdi vajinadan uyguluyorsun hapını bıraktırdı şu an daha iyiyim evet düşünmemeye çalışıyorum yoksa geçmez zaman

şimdi daha iyiyim doktor progesteron içeren bir jel verdi vajinadan uyguluyorsun hapını bıraktırdı şu an daha iyiyim evet düşünmemeye çalışıyorum yoksa geçmez zaman

Tekrardan geçmiş olsun canım.Kendine ve minişe iyi bak...Kendini meşgul edicek şeyler bulmalısın canım kitap oku mesela yatıyorsanda en iyi o gider.Ben geçen hafta yatarken bebeklerle ilgili dergiler almıştım 1 hafta onları okudum :)))

arkadaşlar bebişi ne zaman görürüz ultrasonda doktora ne zaman gitmeliyim

Ben 5 haftalıkken gitmiştim canım o zaman gördük senin kaçınca haftan

Grip olduğum için sesim kısıldı eşime seslenirken tek tepkim yerimde zıplamak oldu ,oda ne olduğunu anlayamadı yazık çok duygulandı ve gözleri doldu birbirimize sarıldık oturduk ama o akşam hep bir şaşkınlık ifadesi ile gezdi dr.gidene kadarda pek inanamadı açıkçası :))

kızlar eşlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu nasıl tepki verdiler

ben adetten 3 gün önce dayanmayıp evde yalnızken yaptım pozitif çıkınca o şokla eşimi aradım işteydi.Bişey söylücem sana dedim ben dayanamadım test yaptım dedim.Oda hemen "ya aşkım niye yaptın hemen çıkmaz tabi daha" filan dedi. Ama çıktı diyince ben nası yani dedi bende pozitif dedim.Oda HADİ BE dedi.Gördüğünüz gibi biz çok romantik bi çiftiz kaydirigubbakcemile3

bende iş yerinde yaptım pozitif çıktı ve bir kaç gün önce eşimin doğum günüydü beğenip hediye alamamıştım ve o akşam küçük bir patik ve içine testi koydum hediye paketi yaptım güzel bi masa hazırladım oturdu yemek yerken ben hediyeyi getirdim sana dedim hediye alamamıştım felan dedim oda hiç gerek yoktu dedi bende var dedim açıp baktı şok oldu çünkü bizim hiç olmayacak bi ayda oldu çok sevindi durup durup patiklere baktı ayy canım benim yaaaa

Kızlar bebişiniz size orada olduğunu hissettiriyormu benim sol kasığımda dün geceden beri bir sertlik var sanki ara arada ağrı yapıyor sizede böyle şeyler oluyormu.Sanki orada yerleşmeye çalışıyor :))

yaa ben eşimle gidemicem şehir dışına çıkıo iş için oda çok üzgün napalım kısmet bidahakine artık

Slm arkadaşlar ben daha dr. gitmedim kısmetse cuma gününe randevü aldım belki kalbide duyulur o esnada daha doğrusu alttan baktırmak istemediğim için bekliyorum. Benim ilk hamileliğim değil 5. hamileliğim diğerlerinde talihsizlikler yaşadığım için bu sefer hiç acele etmiyorum. Dr. daha görünmüyor, kalbi atmıyor, birkaçgün sonra yine gel demelerinden sıkıldım artık kendimi de iyi hissediyorum herhangibir sıkıntım yok çok şükür bu sefer. Biz zaten eşimle 2 senedir korunmuyoruzçok süpriz olmadı, olmasını beklediğimiz için ayrıca benim sol tüpüm yok o yüzden şansım yarı yarıya bile değil çünkü çoğunlukla tüpümün olmadığı taraftan yumurtlarım. Çalışan biri olduğum için bebeğe kayınvalidem bakıcak. Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın.

bizim ilk denemeydi olmaz die düşünüodum regli günümde test yaptım çıktı sonra akşam iş çıkışı kan testi yaptım onda da çıkınca gittm bebek patiği aldm büyük poşete koydrdm eşim pantolon istiodu akşam eve giderken dedm sana pantolon aldm eve gdnce denersn dedm sonra eve gittik elime test kağıdını aldm dedm bak sana mahkeme celbi gelmiş dedm:) eşim şaşırdı hadi canım dedi evet dedm aç bak aldı bi baktı benm adım yazıo dedi ee senn adın var bunda dedm ben anlamam bak sonra baktı sonuç pozitif yazıo o aradada poşeti uzattm bak buda pantolon dedm nasıl yani ama dedi gözlerime baktı gözleri ışıl ışıldı evet dedim şaka değil dimi dedi yok aşkım dedm poşetten ayakkabıları çıkardm bağırmaya başladı sarıldık ben ağladm 15 dk öyle kaldık çok mutlu olmştuk:)

Kasilmalar normal canim. Uyku egilimide ilk uc ay cok normal. Bende surekli uyuyorum. Hatta kocamin cok hosuna gidiyor surekli uyuklamam. Anlamadim niye:)))

Ayy cok tatli. Tebrikler. Iki arkadasimda senin gibi ilk denemede hamile kaldi. Allah kucagina almayi nasip etsin. Aramiza hos geldin:)

Bu bir mucize. Allah yardimcin olsun canim. Bizde esimle iki sene korunmadik ve Simdi Allah a cok sukur 7 haftalik hamileyim. Tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…