2011 Şubat Anneleri

merhaba hamişler benide ekleyinn hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum son adet 26 nisan tahmini doğum 5 şubat 23 yaşındayım 58 kiloyla hamile kaldımm dr 6 hafta 2 günlük olduğumuzu söledii bilgisyardaki hesaplayıcılarda 7 haftalık çıkıyorum ..

Hoşgeldiniz kızlar benimde satım 2mayıs ama 6 şubat'a denk geliyor dr.doğumla ilgili bana birşey söylemedi.hafta sonu gidince bende bir sorıyım bakıyım ne zaman gelirmiş yaramaz :))

adetin ilk gününden hesaplanıyor en son ultrasona girdiğimdede dr söledi çarşamba gitmiştim ogün 5+4günlüktü...sen nasıl hesapladınkii acaba ?

evet arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz toipğimizi canlandırmaya çalışıyoruz bizde listedeki herkes burayı sık sık ziyaret etsin tanışalım kaynaşalım.Yeni gelen arkadaşlar bilgilerinizi ekledim.40. sayfada görebilirsiniz.

hamilelik güzel allaha şükür bi sorunumuz yok ara sıra kasık ağrısı dışında yeni katıldım aranıza tek tek okuyamadım şu alttaki linki merak ettim hoşgeldin bebeğim yazan nasıl yapabilirimm onu ??

Tickerfactory.com ya da lilypie.com dan yapabilirsin tickerını sende...

ya bendede kasık ağrısı oluyoo normal bu dönemlerde ama benim midemde bulanmaya başladı yavaştan erken değil mi yaa dahaaa

23 yaşındayım canım sen kaç haftalıksın? mide bulantıları 6.haftadan 12 haftaya kadar olabilirmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…