günaydın kızlar bir haftalık yokluğumda burası baya canlanmış geçen hafta sadece sürmeliyle ben vardık girmeyeli baya bebiş gelmiş hepinize hayırlı olsun inş. kolay hamilelik geçirirsiniz ben bir haftadır yatıyordum bu gün işe başladım bu arada benim tahmini doğum tarihim yanlış yazılmış 2 şubat olarak değiştirirmisiniz
günaydınlar arkadaşlarr
nasılsınız??
arkadaşlar,çalışan anne adayları için doğum parası hakkından yararlanma ile ilgili şartlar konusunda bilgisi olan var mdır acaba?
Günaydın,benim çok uykum var,hiç uyumamış gibiyim arkadaşım sen nasılsın
doğum iznin doğum öncesinde 8 hafta doğum sonrasında 8 hatfa olmak üzere toplam 16 hafta eğer çalışmanda her hangi bir sorun yaratmıyacaksa hamileliğinin 32. haftasında doktorundan alıcagın 5 hafta çalışabilir raporunu alırsan 5 haftalık izin süreni doğum sonrasına aktarabiliyorsun ama 3 hafta kala izne ayrılıyorsun doktor 32. haftanda sana 37. hatfana kadar çalışabileceğine dair rapor verirse eğer ama çalışamazsan normal rapor alıyorsun onlarıda muhasebene gönderiyorsun doğum yaptıktan 1-2 ay sonrada paranı alabiliyormuşsun arkadaşım.Muhasebeci ablam var benim bu konularda uzman ona sordum bak o söyledi bunları inş.işine yarar
evet ceygul bak listede hamişkilon eksik hadi hemen ekleyelim
ay kılomu soylesemmı acaba:hulya::umursamaz:55 canım daha şimdiden bı göbegım var bakalm sonum nolcakakannehir
sağolasın arkadaşım iyiyim. benim hamileliğim nazar değmesin ama hiç hamileymişim gibi geçmiyor maşşallahh..
verdiğin bilgiler içinde çok teşekür ederim..işime tabiiki yaradı..
günaydın kızlar bugun bebişimi görmeye gıtcem cok heyecanlyım kaydirigubbakcemile3
ay kılomu soylesemmı acaba:hulya::umursamaz:55 canım daha şimdiden bı göbegım var bakalm sonum nolcakakannehir
hepinize günaydın...ceygulcüm hadi gitte gör kuzucuğunu senin ne kadarlık oldu cnm?
hepinize günaydın...ceygulcüm hadi gitte gör kuzucuğunu senin ne kadarlık oldu cnm?
internette hesapladım sata gore 5.haftada ama bence hamle kaldıgım zamana gore 4 haftalık:uhm:
benim tahmini dogum tarıhımde 2 şubat
eklersen sevinirim havvaesenciğim
caglayancicek hosgeldın canım
ben bugün 4te ılk kontralıme gıtcem bakalım inşallah bı sorun yoktur
Bende yarın sabah 2. kontrolüme gideceğim hayırlısıyla..
bu hafta 8. haftam olması lazım benimde
kızlar bilgilerinizi güncelledim.Güncel listeyi sayfa 40 ta bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?