2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar bir haftalık yokluğumda burası baya canlanmış geçen hafta sadece sürmeliyle ben vardık girmeyeli baya bebiş gelmiş hepinize hayırlı olsun inş. kolay hamilelik geçirirsiniz ben bir haftadır yatıyordum bu gün işe başladım bu arada benim tahmini doğum tarihim yanlış yazılmış 2 şubat olarak değiştirirmisiniz

Günaydın arkadaşım çok geçmiş olsun bende geçen hafta grip oldum tamda o zaman öğrendim bebişim olduğunu 5haftalıktı o zaman 1 hafta rapor alıp işe gelemedim dr.bol bol yatıp dinlen demişti.raporum bitince bugünde işe gelmiş oldum.Bu haftalar çok dikkat etmemiz gerekiyormuş dr.bol bol ıhlamur ve c vitamini al ki dinç hisset kendini dedi bana

arkadaşlar,çalışan anne adayları için doğum parası hakkından yararlanma ile ilgili şartlar konusunda bilgisi olan var mdır acaba?

günaydınlar arkadaşlarr
nasılsınız??

Günaydın,benim çok uykum var,hiç uyumamış gibiyim arkadaşım sen nasılsın

arkadaşlar,çalışan anne adayları için doğum parası hakkından yararlanma ile ilgili şartlar konusunda bilgisi olan var mdır acaba?

doğum iznin doğum öncesinde 8 hafta doğum sonrasında 8 hatfa olmak üzere toplam 16 hafta eğer çalışmanda her hangi bir sorun yaratmıyacaksa hamileliğinin 32. haftasında doktorundan alıcagın 5 hafta çalışabilir raporunu alırsan 5 haftalık izin süreni doğum sonrasına aktarabiliyorsun ama 3 hafta kala izne ayrılıyorsun doktor 32. haftanda sana 37. hatfana kadar çalışabileceğine dair rapor verirse eğer ama çalışamazsan normal rapor alıyorsun onlarıda muhasebene gönderiyorsun doğum yaptıktan 1-2 ay sonrada paranı alabiliyormuşsun arkadaşım.Muhasebeci ablam var benim bu konularda uzman ona sordum bak o söyledi bunları inş.işine yarar

sağolasın arkadaşım iyiyim. benim hamileliğim nazar değmesin ama hiç hamileymişim gibi geçmiyor maşşallahh..
verdiğin bilgiler içinde çok teşekür ederim..işime tabiiki yaradı..

sağolasın arkadaşım iyiyim. benim hamileliğim nazar değmesin ama hiç hamileymişim gibi geçmiyor maşşallahh..
verdiğin bilgiler içinde çok teşekür ederim..işime tabiiki yaradı..

allah korusun canım.hepimiz güzel ve sağlıklı bir şekilde geçiririz inş.

günaydın kızlar bugun bebişimi görmeye gıtcem cok heyecanlyım kaydirigubbakcemile3

Günaydın.Benimde cumartesi günü kontrolüm var ama şimdiden çok heyecanlıyım.Senin kaç haftalık canım bebişin.ben daha yeniyimde kim ne kadarlık daha bilmiyorum.

ay kılomu soylesemmı acaba:hulya::umursamaz:55 canım daha şimdiden bı göbegım var bakalm sonum nolcakakannehir

55 çok iyiymiş ben 70 rakamlarda geziyorum :kedi:

hepinize günaydın...ceygulcüm hadi gitte gör kuzucuğunu senin ne kadarlık oldu cnm?

Günaydın arkadaşım.Senin bebişin kaç haftalık benimki 6+1 olduk bugün :CüvCüv:

Hepimiz o zaman çok yeniyiz benim sat 2mayıs bugün hesapladım 6+1'e denk geliyor,
ilk dr.kontrolünüze gittiniz mi peki kızlar ben hafta sonu 2.gideceğim

benim tahmini dogum tarıhımde 2 şubat
eklersen sevinirim havvaesenciğim
caglayancicek hosgeldın canım

benim tahmini dogum tarıhımde 2 şubat
eklersen sevinirim havvaesenciğim
caglayancicek hosgeldın canım

Hoşbulduk canım.Benimde 6 şubat tahmini ama belli de olmaz erken mi gelir geçmi gelirler :))

ben bugün 4te ılk kontralıme gıtcem bakalım inşallah bı sorun yoktur

İnş.canım her zaman güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun.

Bende yarın sabah 2. kontrolüme gideceğim hayırlısıyla..
bu hafta 8. haftam olması lazım benimde

hayırlısı olsun canım inş.bu gidişinde kalp atışlarını duyarsın ve bebişin sağlıklıdır inş.

kızlar bilgilerinizi güncelledim.Güncel listeyi sayfa 40 ta bulabilirsiniz.

tşk.ederim benide eklediğin için arkadaşım yaşım 25 hamiş kaldığım kilo77

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…