2011 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım canlandırmaya çalışıyorum topiği güzel listemiz bize şans ve yeni hamişler getirsin :lepi:

yok daha sadece keseyi gördüm 6mm iki hafta sonra duyucam kalp atışlarını nasipse

anladım cnm hayrlısıyla duyarz inş pıt pıtlarını...benim gittiğim dr. çok sinirliydi o gün hiç bişi soramadım hamileyim die döwcekti nerdeysee bişeye kızmıştı sanırım hiç bişi soramadm ultrasyn kğıdında yazıomu kesenn ne kadar olduğu?pk cahilim yahuuCADIARZU

evet işaretlediyse yazar aman ne önemi varki boyunun boşver hamilesin bunun tadını çıkar. Atalarımız ne demişşşşş SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR. Herşey süper olucak kızlar relax relax sositososito

evet işaretlediyse yazar aman ne önemi varki boyunun boşver hamilesin bunun tadını çıkar. Atalarımız ne demişşşşş SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR. Herşey süper olucak kızlar relax relax sositososito

dimi ölee walla 8 aydır bu haberi bekledim:lepi:midemde bulansaa kasıklarımda ağrısa herşeye değerrrr minişlerimiz...sositososito

dimi ölee walla 8 aydır bu haberi bekledim:lepi:midemde bulansaa kasıklarımda ağrısa herşeye değerrrr minişlerimiz...sositososito

bendede belirti namına daha tık yıok arasıra bi midem bulanır gibi oluyor ama çok hafif inş böyle sürer bazen unutuyorum bile hamile olduğumu misal 8. sınıfların veda partisinde attım göbecikleri delikafadulden

ne güzel inş. hp öle devam eder bnmde bulantılarım öle çok ağır değil ama içten içten sabahlarıı halledio benii...ohh at göbecikleri göbeğini tutup öle atsaydn kız nolur nolmaz aa aaaa

ne güzel inş. hp öle devam eder bnmde bulantılarım öle çok ağır değil ama içten içten sabahlarıı halledio benii...ohh at göbecikleri göbeğini tutup öle atsaydn kız nolur nolmaz aa aaaa

sen benden eski üyesin bilirsin sanırım bu nikimizin altında değişen çiçek isimler ne.Önceden papatya yazıyodu şimdi başka anlamı varmıdır?

sen benden eski üyesin bilirsin sanırım bu nikimizin altında değişen çiçek isimler ne.Önceden papatya yazıyodu şimdi başka anlamı varmıdır?

mesaj sayısına göre değişiyo ne kadar aktif olursan ordakii çiçek ismi değişiyoo yani öyle diye biliyorumsositososito

mesaj sayısına göre değişiyo ne kadar aktif olursan ordakii çiçek ismi değişiyoo yani öyle diye biliyorumsositososito

teşekkür ederim canım ben çıkayım artık yarın okul var uykumda geldi kendine iyi bak teşekkürler arkadaşlığın için :1hug:

vay ilk sırayı ben kapmışım
selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor hamılelık

Günaydın kızlar bende nihayet hamileyim.ve 2011 şubat annesi olacağım inş.şu anda 6 haftanın içindeyiz son sat 2mayıs

ınş.9 ay boyunca güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirir ve paylaşırız hep beraber

Burası hep böyle sessiz mi kızlar kimse yok mu 17 tane anne adayı gördüm ama bu sabah daha kimse gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…