rahatlıkla deneyebilirsin anne sütü sonuçta yararı var zararı yok
selam kızlar nasılsınız doğurmayanlar azaldı iyicee sitede pek sakinledi bu arada ben bişey sorucam başına gelen varmı acaba şimdi emir çok gaz sancısı çekiyordu sab damla kullanmaya başladık gazını rahatlattı ama 1 haftadır geç kaka yapıyor normalde günde 2 kere yapıyordu şimdi 2 gün tık yok fitil atıyoruz mecburen öyle çıkarıyor bugünn merdivenleri temizleyen bayan gaz damlalrı kabızlık yapıyor dedi doktoru öyle demiiş ve o 2 çocuğundada kullanmamış sizlerde böyle bişey yaşayan varmı banada kadın söyleyince dank etti damladan sonra kakası böyle oldu yoksa düzenliş yapıyordu
kızlarr yaa bugün benimde sorunum büyük kızımı emziriyorum emzirdikten sonra kusuyorr sizinde böyle bir sorununz vrmı ya az kussa iyi cok kusuyorr arkasından uyuyorr emziremiyorumm canım cok sıkkın.
kızlarr yaa bugün benimde sorunum büyük kızımı emziriyorum emzirdikten sonra kusuyorr sizinde böyle bir sorununz vrmı ya az kussa iyi cok kusuyorr arkasından uyuyorr emziremiyorumm canım cok sıkkın.
cnm ben de sap kullanıyorum günde 3 kere 15 er damla. Aynen benimde bebeğim sap tan sonra kaka yapamamaya başladı. Fitille bende yaptırıyorum eğer çok fazla sıkınırsa ama sıkıntısı yoksa bırakıyorum kendi yapsın.. Tabi her daim sıkıntıda olduğu için benim minik en son aşamada fitili veriyorum.
canım büyük ihtimalle emzirip kısa sürede yatağına yatırıyorsundur. Gazını çıkarıp göğsünde bi sürü beklet bebeğini. Peynirimsi we 2 çorba kaşığından az kusuyorsa sorun yok demektir.
kıslarrr..
ben burda depresyona gircem sayenizde..herkes bebişinden bahsediyo..ne güzel yaaa..ben de istiyorumm..sabırsızlıkla bekliyorumm..uf ufff
azcık belim ağırsa yada karnım kasılsa mutlu oluyorumm ohh ohh geliyo diye ama yokkk..tık yok benim sıpada..
al bendende o kadar...kıskanıyommu ne:26: ama az kaldı inş bende kızımdan bahsetcem inş..yarında geçecek....yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkınca kızııım gelceeek.....inşallah inşallaaah...çok istiyom kızımı kollarıma almayı....
kızlar ben galiba doğum sonrası bunalıma girdim hep yüzüm asık bide annem ewine döndü artık ondanmı bimiyorum ama canım hiçbirşey yapmak istemiyorum hep ağlamak istiyorum benim gibi olan varmı eşimde sürekli neyin var diyip duruyor ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum ne yapıcam ben yaa
doğum yapan arkadaşlarbişi sorcam süt içiyomusunuzzzz
ben içiyorum canım, gece yarısı emzirmeye kalkınca miden kazınmış oluyor, bir bardak ılık süt içip öyle yatıyorum 3-4 gibi.
cnm bende bazen öyle oluyorum şimdi ev kalabalık çok değil o halim ama eminim annemler gidince daha çok olcak öyle durup durup dalıyorum gözlerşm birden doluyo yaşları tutamıyorum uffff hemşiremde dedi lütfen dikkat et doğum sonrası depresyonuna girmeni istemiyorum dedi işte dikkat etmye çalışıyorumlohusalık döneminiatlatsak geçicek inş cnm
rabbim yardmcımız olsun şu yarı kırkımız olsun bi gezicez
hmm buarada vnm bizim göbeği hala düşmedi yaa çok üzülüyorum ben
kızlar kabızlık sadece sezeryanda diil normal doğumda da problem onun için bol bol kayısı yiyin ben ööle bi sorun yaşamadım çok şükür ama yinede acıyodu dikişlerim
buarada kızımın bi gözü sulanıyo sürekli 2 gündür bugun ailehekimine götürdüm hem de göbüşe bi de o baksın die bişi yok olur dedi ama netten başka şeyler okudum sulanan çaaklanan var mı varsa napıyosunuz? su ve pamukla silyom şimdilik
canım sütü gaz yapar diye yasakladı doktor bize laktozsuzda dahilll siz içince gaz olmuyormu yaa:44:
migrosta vardı canımSelam kızlarLohusa olarak bir garip hallerdeyim. Sanırım herkeste var.
Ayy evt bende içemiyorum süt. Laktozsuz marketlerde var mı? Geçen eşim bulamadı da Carrefoura falan mı baksak Migrosta da olabilir.
ben gaz için hiç birşey kullanamıyorum benim oğlumda iki haftadan beri 3 günde bir yapıyor kakasını. 5 güne kadar normalmiş anne sütünü çok iyi kullanıyormuş tombiş olacaklar yaniselam kızlar nasılsınız doğurmayanlar azaldı iyicee sitede pek sakinledi bu arada ben bişey sorucam başına gelen varmı acaba şimdi emir çok gaz sancısı çekiyordu sab damla kullanmaya başladık gazını rahatlattı ama 1 haftadır geç kaka yapıyor normalde günde 2 kere yapıyordu şimdi 2 gün tık yok fitil atıyoruz mecburen öyle çıkarıyor bugünn merdivenleri temizleyen bayan gaz damlalrı kabızlık yapıyor dedi doktoru öyle demiiş ve o 2 çocuğundada kullanmamış sizlerde böyle bişey yaşayan varmı banada kadın söyleyince dank etti damladan sonra kakası böyle oldu yoksa düzenliş yapıyordu
allah analı babalı büyütsün canımuzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaa...
12.02.2011 saat 09.26 da CERENimi aldım kucağıma,yok böyle bir tad,koku aşkkk....çok sıkıntılı günler geçirdim o yüzden geç yazabiliyorum epidural sezeryan oldum,ve 2.gün şiddetli baş ağrısı başladı,düne kadar kızımı bile kucağıma alamamıştım,sütümde yoktu mama verdik hep ama dünden itibaren emziriyorum çok şükürr,,sizler neyaptınız hepinnizi çok özledim ve merak ediyorum...
hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alacaksın yavrunu rabbim yar ve yardımcın olsun inş.arkadaşlar merhabaa
yarın sabah 22.02.2011de 7.30da spinal epidural kombine sezeryan ile kızımız doğacak hayırlısıyla innşallahh..
hiç bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim iki ayağım bir pabuca girdi birden
hayırlısı innşalah böyledir
çok ama çok heyecanlıyım
lütfen dualarınızı esirgemeyin
şimdiden hepinize çokk teşekkür ederimm:)
benim oğlumda kusuyor emme kapasitesi fazla olduğu içinmiş mide doluyor fazlasını kusuyor kilo alımı iyiyse sorun yok dedilerkızlarr yaa bugün benimde sorunum büyük kızımı emziriyorum emzirdikten sonra kusuyorr sizinde böyle bir sorununz vrmı ya az kussa iyi cok kusuyorr arkasından uyuyorr emziremiyorumm canım cok sıkkın.
ben gaz için hiç birşey kullanamıyorum benim oğlumda iki haftadan beri 3 günde bir yapıyor kakasını. 5 güne kadar normalmiş anne sütünü çok iyi kullanıyormuş tombiş olacaklar yani
allah analı babalı büyütsün canım
hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alacaksın yavrunu rabbim yar ve yardımcın olsun inş.
benim oğlumda kusuyor emme kapasitesi fazla olduğu içinmiş mide doluyor fazlasını kusuyor kilo alımı iyiyse sorun yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?