2011 Şubat Anneleri

kıslarrr..

ben burda depresyona gircem sayenizde..herkes bebişinden bahsediyo..ne güzel yaaa..ben de istiyorumm..sabırsızlıkla bekliyorumm..uf ufff

azcık belim ağırsa yada karnım kasılsa mutlu oluyorumm ohh ohh geliyo diye ama yokkk..tık yok benim sıpada..

kızlarr yaa bugün benimde sorunum büyük kızımı emziriyorum emzirdikten sonra kusuyorr sizinde böyle bir sorununz vrmı ya az kussa iyi cok kusuyorr arkasından uyuyorr emziremiyorumm canım cok sıkkın.

rahatlıkla deneyebilirsin anne sütü sonuçta yararı var zararı yok

ben katılmıyorum arkadaşlar benim kzımımda öyle oldu bide süt sık dediler 1 damla sıktım sildim sonra 2 gün gözünü açamadı yavrucum aile hekimimz damla veri şimdi damla kulanınca iyi ama bırakınca gene çapaklanıyo göz dr götürücem tam gelişim aşamasında gözleri bu evrede zarar görsün istemem

cnm ben de sap kullanıyorum günde 3 kere 15 er damla. Aynen benimde bebeğim sap tan sonra kaka yapamamaya başladı. Fitille bende yaptırıyorum eğer çok fazla sıkınırsa ama sıkıntısı yoksa bırakıyorum kendi yapsın.. Tabi her daim sıkıntıda olduğu için benim minik en son aşamada fitili veriyorum.

kızlarr yaa bugün benimde sorunum büyük kızımı emziriyorum emzirdikten sonra kusuyorr sizinde böyle bir sorununz vrmı ya az kussa iyi cok kusuyorr arkasından uyuyorr emziremiyorumm canım cok sıkkın.

canım büyük ihtimalle emzirip kısa sürede yatağına yatırıyorsundur. Gazını çıkarıp göğsünde bi sürü beklet bebeğini. Peynirimsi we 2 çorba kaşığından az kusuyorsa sorun yok demektir.

canım bizde de var aynı sorun çok falza kusuyo ama mide normalden genişmiş biraz dr ondan olabilr dedi kilo alışı iyiyse kusmasında bi sorun yok dedi şimdi kilo takibi yapcaz.

canım 15er damla çok değilmi ya bize 8 damla dediler gerçi ben sadece geceleri veriyorum ama bu kaka olayı canımı sıktı gazdan daha beter yaptı kuzumu zaten kendi başına çok güzel gazını çıkarmaya başladı bu geceden itibaren damlayı kesicem bakalım yapabilecekmi kakasını fitili doktorumuz çok önermedi alışır anüs kakasını kendi yapamaz diye

al bendende o kadar...kıskanıyommu ne:26: ama az kaldı inş bende kızımdan bahsetcem inş..yarında geçecek....yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkınca kızııım gelceeek.....inşallah inşallaaah...çok istiyom kızımı kollarıma almayı....

ben kesinlikle kıskanıyorum:)))az kaldııııı...

bendede başladı galiba eşime ağlayıp duruyorum

kızlar annemi almayaa gidiyoruz şimdi...
artık oğlumun gelmemek için bir bahanesi yok..evde yanlız olmuycam..anneanne de geldi..hadi oğlum sende gel tam olsunnn:)))

kızlar merak ettiyseniz doğurmadım ben daha ev kalabalık giremiyorum o yüzden.1-2 güne gelir demişti doktor ama hafta sonuda bitti daha gelmedi. ama 3-4 gündür çok sancılanıyorum gündüzleri iyiyim geceleri kötü iki uyuyorsam iki sancılanıp kalkıyorum. daha kötüsü midemi üşütmüşüm zaten ülserim vardı ölüyom mide ağrısından iki gündür birşey yiyemedim ne yesem çok afedersiniz azıma geliyo,ekşiyo, ağrı sırtıma vuruyo canım sıkkın yani. az önce lavaboda çok koyu beyaz bir akıntı geldi ama pembe falan değil nişan mı acaba bu arada oğlumda çok hareketli kasıklarımda çok ağrıyo sancı giriyo arada bir ama söyliyeyim bunca sıkıntıya ben doğuramam daha

sedada doğum yapmış 1 gün önce gelmiş metehan bebiş maşallahhh acaba normalmi doğum yaptı onunla sat larımız aynıydı bizim beni yalnız bıraktı görüyormusun. alocum sende yarın doğum yapıyormuşsun Allahım sağlıkla hayırla kavuştursun yavruna canım iyi haberlerini bekliyoruz...

Selam kızlar Lohusa olarak bir garip hallerdeyim. Sanırım herkeste var.

Ayy evet bende içemiyorum süt. Laktozsuz marketlerde var mı? Geçen eşim bulamadı da Carrefoura falan mı baksak Migrosta da olabilir.

bizim 12.gün düşmüştü canım, 20 güne kadar uzayan oluyormuş meraklanma

bize damla vermişti dr. onu kullandık geçmek üzere şimdi gözü

canım sütü gaz yapar diye yasakladı doktor bize laktozsuzda dahilll siz içince gaz olmuyormu yaa:44:

yok olmuyor canım özellikle ılıtıp içiyorum, tabi bünyeye göre değişir. ben başta korkarak içtim ama bişey olmayınca devammmm)

Selam kızlar Lohusa olarak bir garip hallerdeyim. Sanırım herkeste var.

Ayy evt bende içemiyorum süt. Laktozsuz marketlerde var mı? Geçen eşim bulamadı da Carrefoura falan mı baksak Migrosta da olabilir.
migrosta vardı canım

bugün tam 1 aylık olduk oğlumla artık tepkileri farklı bana gülüyor özellikle emzirince benimle resmen oyun oynuyor ve gülüyor önce sana gülmez daha dedi herkes ama bugün görenler inandı bana yaptığına onun dışında kokuma çok alışmış eşimde bile sakinlemiyor kucağıma alınca kafasını direk boynuma dayıyor eşim yapınca kesinlikle kaçırıyor kafasını ama bana gelince kedi gibi siniyor boynuma derin bi nefes alıp sakinliyor hemen allah isteyen bekleyen herkese yaşatsın anneliği evlat sevgisini çok bekledim ona kavuşmak için ama bütün zorluklara hatta daha fazasına bile değermiş meleğim şimdi olsa kat be kat fazlasını yaparım yine bazen çok zorlanıyorum bakamıyacam ben bu çocuğa diyorum oturulp ağlıyorum ama sonra daha bi hırsla sarılıyorum kuzuma ona herşeyin en iiyisini yapmaya daha fazla mutlu etmeye çabalıyorum şuan uyuyorr emziğinin sesi odayı inletiyor cokkk cokkk aynı sesi beni emerkende yapıyor onu beslerken daha bi değerli hissediyorum kendimi doyurabilişyorum meleğiimi doyunca oyunlarını seyredebiliyorum çok şükür allahıma çokkkkkk şükür

ay oyle sey mi olurmus ya cok sacma gobekte gec dussun nolcakki
bizimde gobegimiz daha dusmedi hemsirsi hergun temizliyo

selam bu arada herkesciklereee

ben gaz için hiç birşey kullanamıyorum benim oğlumda iki haftadan beri 3 günde bir yapıyor kakasını. 5 güne kadar normalmiş anne sütünü çok iyi kullanıyormuş tombiş olacaklar yani

allah analı babalı büyütsün canım
hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alacaksın yavrunu rabbim yar ve yardımcın olsun inş.
benim oğlumda kusuyor emme kapasitesi fazla olduğu içinmiş mide doluyor fazlasını kusuyor kilo alımı iyiyse sorun yok dediler

bizim oğlanlar aynı galiba oda çok kusuyor doktor aynı şeyi bizede söyledi çok güçlü emme refleksi var bizimkininde maşallah yani yanağımı filan kazara yakalarsa kızartıyor emerken peki bişey daha sorucam seninkide kakasını yapmayınca deli gibi ıkınıyormu bizimki ıkınıp sıkılmaktan bi hal oluyor ağlamaktan mahvediyor kendini gaz sancısı değil çünkü patır patır çıkarıyor gazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…