2011 Şubat Anneleri

slmm kızlarrr benn geldimm kızımızın göbeği düştü şükürr nasıl mutlu oldumm anlatamam ay diyorum göbeği düşünce bukadar mutlu olduysam ilk adımında ilk konusmasında anne demesinde naparım bilmiyorumm yaa

canım dr u göbeği büyük bağlamışlar dedi bilmiyom nası oluyosa kurumuş bugun düşer dedi ama 3gün geçti hala düşmedi zaten 3.günde kurudu göbeği ama hala ayrılamdı minigimden bugun yıkıcaz artık streçfilme sararak hergun ılık suyla siliyorum baştan ayaga onda bile nası rahatlıyo mışıl mışıl uyuyo yavrucum banyo yapsa kimbilir nası keyiflenir

bizimkinin gözü de sulanıyor ve çapaklanıyor doktoru da hemsre de bişey demedi ama bende nette hiç güzel şeyler öğrenmedim az önce canım sıkıldı. Ben de ıslak tülbentle siliyorum gazlı bezle siliyordum sert olur dedi hemsiremiz.

valla arkadaşlar biz eve gelir gelmez yıkadık sonrasında gün aşırı devam ettik göbeği 6. günde düştü doktora birşey sormadım açıkçası yoksa yıkamayın falan derdi kesin...ne bileyim büyükler bebek yıkana yıkana büyür derler ya hep katılıyorum açıkçası sadece göbeğini iyice kuruluyorduk hepsi o kadar

aynı sorun bizdede var ben sütümle sildim hep pamuk eşliğinde tabi yoksa tahriş oluyor ardından aynı şekilde çay ile pansumana başladım kesinlikle azalma oldu

aynı sorun bizdede var ben sütümle sildim hep pamuk eşliğinde tabi yoksa tahriş oluyor ardından aynı şekilde çay ile pansumana başladım kesinlikle azalma oldu

yaa annem de ööle dedi hatta bugun dr a da sordu o da hiç duymadım öyle bişi dedi kaynamış suyu soğutup pamukla silin dedi sütü deneyim ozaman bişi yapmaz heralde

yaa annem de ööle dedi hatta bugun dr a da sordu o da hiç duymadım öyle bişi dedi kaynamış suyu soğutup pamukla silin dedi sütü deneyim ozaman bişi yapmaz heralde

rahatlıkla deneyebilirsin anne sütü sonuçta yararı var zararı yok

selam kızlar nasılsınız doğurmayanlar azaldı iyicee sitede pek sakinledi bu arada ben bişey sorucam başına gelen varmı acaba şimdi emir çok gaz sancısı çekiyordu sab damla kullanmaya başladık gazını rahatlattı ama 1 haftadır geç kaka yapıyor normalde günde 2 kere yapıyordu şimdi 2 gün tık yok fitil atıyoruz mecburen öyle çıkarıyor bugünn merdivenleri temizleyen bayan gaz damlalrı kabızlık yapıyor dedi doktoru öyle demiiş ve o 2 çocuğundada kullanmamış sizlerde böyle bişey yaşayan varmı banada kadın söyleyince dank etti damladan sonra kakası böyle oldu yoksa düzenliş yapıyordu

selam kızlar nasılsınız doğurmayanlar azaldı iyicee sitede pek sakinledi bu arada ben bişey sorucam başına gelen varmı acaba şimdi emir çok gaz sancısı çekiyordu sab damla kullanmaya başladık gazını rahatlattı ama 1 haftadır geç kaka yapıyor normalde günde 2 kere yapıyordu şimdi 2 gün tık yok fitil atıyoruz mecburen öyle çıkarıyor bugünn merdivenleri temizleyen bayan gaz damlalrı kabızlık yapıyor dedi doktoru öyle demiiş ve o 2 çocuğundada kullanmamış sizlerde böyle bişey yaşayan varmı banada kadın söyleyince dank etti damladan sonra kakası böyle oldu yoksa düzenliş yapıyordu

uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaa...

12.02.2011 saat 09.26 da CERENimi aldım kucağıma,yok böyle bir tad,koku aşkkk....çok sıkıntılı günler geçirdim o yüzden geç yazabiliyorum epidural sezeryan oldum,ve 2.gün şiddetli baş ağrısı başladı,düne kadar kızımı bile kucağıma alamamıştım,sütümde yoktu mama verdik hep ama dünden itibaren emziriyorum çok şükürr,,sizler neyaptınız hepinnizi çok özledim ve merak ediyorum...

bizde sab simplex kullaniyoruz ve gayet memnunuz ben cok kullanmadim 4 defa vermisimdir son 2 haftada benim kiz kakasini yapiyodu bi sorun yasamadik

hoşgreldin cnm çok şükür almışsın kızını kucağna gereçkten öyle anlatılmaz bi aşk o yaa
buarda çok geçmiş olsun ben genelanestezi istedim iikide öle olmuş
neyse sende atlatmışsın emzir bol bol inşş cnm emmesi çok güzel Rabbim hepsini korusun gerçekten onlar mucize

cnm bi düşse bende heralde dünyanın en mutlu isanı olucam kaçıncı gün düştü sizin bizim bugün 11.gün artık ve hala duruyo iice kurudu ama kopmadı hala ya

arkadaşlar merhabaa
yarın sabah 22.02.2011de 7.30da spinal epidural kombine sezeryan ile kızımız doğacak hayırlısıyla innşallahh..
hiç bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim iki ayağım bir pabuca girdi birden
hayırlısı innşalah böyledir
çok ama çok heyecanlıyım
lütfen dualarınızı esirgemeyin
şimdiden hepinize çokk teşekkür ederimm:)

Allah kolaylık versin cnm sağlıkla al kucağına kuzunu

aminnn sağolasınnnn
çok heyecanlıyım yaaa
göbeğim bile kıymete bindi
şimdi son gecem mi bu göbekle yani diyorum
insanoğlu işte ne yapsan yaranamazsınn :))

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin sen de çok iyi ol inşallah.Ben de meleğimin karnımda olduğu günleri özellikle son haftalarımızı çok çok çok özledim. Hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim.

gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün.bende aynı şeyleri yaşadım,elektrikli pompa ile hala 2 saatte bir sağıyorum.anne sütü alsında ben sağmaya razıyım

allah yardımcın olsun.sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah

hoşgelmiş minik ceren

gaz damlasıyla kabızlığın alakası varmı bilmiyorum ama biz mamasına yada sütüne 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı damlatıp veriyoruz işe yarıyor.birde gazı için tatlı elma yağını göbeğine ve popo deliğine 2-3 damla sürüyoruz gazını hemencecik çıkarıyor.umarım işine yarar

canım kolay değil bir çok değişikliği aynı günlerde yşıyoruz..birde annen gitmişşş..deprosyana girdim neden toparlanamıyorum iye dahada stres yapma bence...kuzunu izle bol bol bence..o seni rahatlatır:)

kizlarr deyim deyim diyorum unutuyorum
turkiyede bebegi neden gobegi dusene kadar yikamiyorlar
benim minigim 5 kez cib cib yapti:44:

canım bebişine geçmiş olsunn..
benim bebem doğmadı hala ama kim ne derse desin ben hemen yıkamayı düşünüyorumm...enfeksiyon riskinden korkuluyo sanırım..ama dikkat edip doğumundan iibaren hergün yıkıycammm..

canım hayırlı olsunnnnnnnnnn...

ama olmaz kiiiiiiiiiiii...sen de mi brütüssss:))ben de istiyom bebeme kavuşmak yaaaaaaaaaaaa
sağ salim kucağına al inşallah..sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruzzzz
dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…