evet canım doktora gittim keseyi gördük 6 mm idi.2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidicem.Yalnız doktor karından net göremedi vajinal ultrason ile gördük bide fotosunu verdi kesenin ona bakıp duruyorum. Evet gerçektende sürecimiz aynı olmuş bizim kaydirigubbakcemile3
ay ne güzel ya böyle güzel şeylerı okudukça heyecanlanıyorum ınş kolylıkla gorunur benım bebışımde hala ınanamıyorum cunku gecen gun bı arkadaş aramıştı yenı düşük yaptı kalp atışlarını gorene kadar cok kaptırma kendını dedıkötükedihüso cok canım sıkıldı moralım bozuldu bi sorun cıkcak dıye ödüm kopuyorAllahım inşallah sorunsuz kucaklarımıza verır bebişlerimzi
evet bende kalp atışlarını bekliyorum ancak bizim ailede pek düşük olmuyor o yüzden de karamsar değilim ama herşeyin hayırlısı sonuçta.Sağlıksız doğacağına düşük olmasını yeğlerim tabiki
mrhb hanımlar hepinize sağlıklı ve hayırlı bebişler diliyorum.inşallah bende aranıza katılırım.çok istiyorum.aslında haziran annesiydim.bugünlerde bebişimi kucağıma alacaktım ama kısmet işte kalbi durdu bebişimin ve alındı.şimdi inşallah meleğimin kardeşini vermiştir bize Rabbim.adetim 3 gün geçti yrn test alıp yapıcam .normalde hiç gecikmez 1 gün önce yada aynı gün gelirdi.ama ara sıra karnımda adet olucakmışım gibi ağrı oluyo geçiyor..sizde de oluyormuydu.ilk hamileliğimde hiç karın ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum.dokununca göğüslerimde acıyor ama neyse kendimi kaptırmak istemiyorum.herşeyin hayırlısı.test yapmadan ümitlenmek istemiyorum fazla
kimse yok mu?huu huuuuu
ben varııııımmm nasılsınız?
ay inanmıyorum en kilolu benim galibaa neseee olsun artık bebek warya sorun yok:1shok:
manikk sen mi takip etcen listeyi burdan söliim o zamn tahmini doğum tarihi 15 şubat hamiş kaldığım kiloyu sölemesem70 kilo canım ahh ahhh....
evet artık hamileyiz ve kilolarımız tamamen hamilelikten kaynaklanıyor :kedi: 9 ay bunun tadını çıkar canım kiloları doğumdan sonra veririz. Size zorla spor yaptırcam kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?