mrb arkadaşlar..uzun süredir yazamadım... yarın çoğunuz doğum yapacakmış..Allah yardımcınız olsun..İnşallah bebişlerinize hayırlısıyla kavuşur ve doya doya öpersiniz onları:)))))))))))))
yarın doğum yapmayıp bekleyenler kimler..benle birlikte tabi..kaç kişi kaldık acaba????
oyyyyyyyyyyyyyy bende doğurmak istiyorum yaaaaaa....kızımın gelmeye hiiiiiiç niyeti yok:))))
selam kızlar...bizde sevgililer gününü yanlız geçiriyoruz yarın...eşim göreve gitti..hemde evlilik yıldönümümüzdü...ama biz ne yaptık...dünden kutladık...sabahtan kızımızı görmeye gittik nstye girdik...3100gr hala kızım..pazartesiden bu yana kilo almamış...hiç anasına çekmiycek pek bi fit olcak benim kuzum... neyse sonra hava çk güzeldi bi gezdik bi gezdik....allah herkese nasip etsin çok mutluydum...karnımda kızım yanımda kocam... bebek şekerlerimizi sipariş ettik.haftayada alcaz...ordan yine gezdik gezdik...akşama kadar..ordan akşam oldu yemek, tatlı ve canlı müziğe gittik..bebiş doğunca yapamayız diye evsizler gibi gece12ye kadar gezdik tozduk. kızımda pek bi hareketliydi...sürekli bende burdayım deyip mutlu etti bizi...ya ben çok sevdim hamileliği...sezeryanı boş verip biraz daha mı dursaki kızım acaba:26: çok sevdim ben çook
bende merak ediyorum canım bugün yazmıştım bende ama bilen yok herhalde kimseden ses çıkmadı...emel muhammed arkadaşımızı merak ediyorum sanırım o da doğum yaptı
ben varım ben doğuramayıp bekleyenlerden yarından sonra kimse kalmayacak burada ihmal etmeyelim buraları olurmumrb arkadaşlar..uzun süredir yazamadım... yarın çoğunuz doğum yapacakmış..Allah yardımcınız olsun..İnşallah bebişlerinize hayırlısıyla kavuşur ve doya doya öpersiniz onları:)))))))))))))
yarın doğum yapmayıp bekleyenler kimler..benle birlikte tabi..kaç kişi kaldık acaba????
oyyyyyyyyyyyyyy bende doğurmak istiyorum yaaaaaa....kızımın gelmeye hiiiiiiç niyeti yok:))))
dudakları şişen büyüyen varmı ? benimkiler angelina jolinin duduşları gibi oldu
Kizlar suan oturdum oje sürüyorumbiraz sonra uyumayi deniyecegim
Günaydın Kızlar..
Dün Doktora Gitmedim Bugün de Kesildi Kanamam Zaten Eğer Tekrar Başlarsa O Zaman Giderim..
Canım Çok Sıkkın Eşimle Aramız Nanemolla Hem de Sevgililer Gününde Hem de Kandil Kandil Hem de Hamile Hamile..
Beni Anlamasını Beklemiyorum Bi Hamileyi Ancak Hamilelik Yaşamış Biri Anlar Ama Neyse Canınızı Sıkmıyım..
Dün Artık Şundan Aldım Lazım Olcak Bana Göğüs Ucum Yok Çünkü Fiyatı da Uygunmuş Jokerden 14,50Tlye Aldım..
Lansinoh Latch Göğüs Ucu Çıkarıcı - EczaOnline
Göğüs Kalkanı Almadım Alsamıydım Acaba Lazım Olurmu ki?
Yarın Temizlik Yapılcak Tüller Perdeler Halılar Herşeyler Artık Oğlumuzun Gelişi İçin Hazırlancak..
Ben Bugün Zor Gelirim Kendime.. Gidiyim Biişiler Yiyim Gelirim Tekrar
bende dün sen (yani limoni) gibiydim resmen ağladım vcde görmesin diye.sonra baktım hadi yemeğe gidelim dedi seevgililer gününü yarın kontrol var belki doğum olur kutlayamayız bugünden kutlayalım dedi sonra çok güzel bi gün geçirdik yani aslında ben kendimin alıngan olduğumu anladım onda hiçbbi terslik yok ben yapıyorum sonrada ben ağlıyorum bu aralar biraz alınganız ve alttan alınmak alınmak istiyoruz galiba
Valla Yalan Yok O da Var.. Biz de Bazen Kendi Kendimize Yapıyoruz Ama Bakalım Bu Akşam Nasıl Geçecek :}
Bu Arada
Kandiliniz Mübarek Olsun Kaderdaşlarım ;}
heyecanlı bi bekleyiş içindesin:))seninde kandilin mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?