2011 Şubat Anneleri

ben ne evliyim ne de hamileyim,ama forum takip'ten bu konu denk geldi..Allahım hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah..Sağlıklı,ailesine bağlı,hayırlı evlatlar olsun inşallah bebişleriniz..benim kuzenimde şubat sonu gibi doğum yapacak..hislerinizi uzaktanda olsa anlayabiliyorum yani

bende bekleyenlerdenim yarın kontrolum var gerçi hadi alıverelim dermiki:)))

selam kızlar...bizde sevgililer gününü yanlız geçiriyoruz yarın... eşim göreve gitti..hemde evlilik yıldönümümüzdü...ama biz ne yaptık...dünden kutladık...sabahtan kızımızı görmeye gittik nstye girdik...3100gr hala kızım..pazartesiden bu yana kilo almamış...hiç anasına çekmiycek pek bi fit olcak benim kuzum... neyse sonra hava çk güzeldi bi gezdik bi gezdik....allah herkese nasip etsin çok mutluydum...karnımda kızım yanımda kocam... bebek şekerlerimizi sipariş ettik.haftayada alcaz...ordan yine gezdik gezdik...akşama kadar..ordan akşam oldu yemek, tatlı ve canlı müziğe gittik..bebiş doğunca yapamayız diye evsizler gibi gece12ye kadar gezdik tozduk. kızımda pek bi hareketliydi...sürekli bende burdayım deyip mutlu etti bizi...ya ben çok sevdim hamileliği...sezeryanı boş verip biraz daha mı dursaki kızım acaba:26: çok sevdim ben çook

Kizlar suan oturdum oje sürüyorum biraz sonra uyumayi deniyecegim

bizde kontrolde doğuma alır diye bugünden kutladık yemek yedik ve hediyemi verdim kravatb takım almıştım oda bana internetteki yeni yol arkadaşımı almış yani notebook çok sevinçliyim yarında oğlum doğarsa herşey tam istediğim gibi olurr:)))

emel muhammed arkadaşımızı merak ediyorum sanırım o da doğum yaptı
bende merak ediyorum canım bugün yazmıştım bende ama bilen yok herhalde kimseden ses çıkmadı...
ben varım ben doğuramayıp bekleyenlerden yarından sonra kimse kalmayacak burada ihmal etmeyelim buraları olurmu
dudakları şişen büyüyen varmı ? benimkiler angelina jolinin duduşları gibi oldu

sorma canım dudaklarım burnum kocaman oldu gerçi ellerim ayaklarımda davul gibi hep öğünüyordum ben şişmedim diye bir hafta içinde duba oldum halbuki hep meyve yiyom çok su içiyom bide tuzlu hiç yemiyom ama bunlarla alakası yok anladığım kadarıyla..:26:

iyi geceler kızlar siteyi okadar gec buldum ki kacgündür kendime cokk kızıyorm... keske 9 ay bayunca aranızda olabilseydim...sizlerden cok sey öğrenebilirdim paylasırdım sohbetlerinizde cok güsell bende 38+3 günlük hamileyyim sabırsızlıkla oglusumu bekliyrm ... normal dogum olacagı için heran sabırsızlıkla bekliyrm yarın dogum yapacak annelerin allah yardımcısı olsun...saglıklı sekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız insallah...

slm kızlar

öncelikle yarın dogum yapacak olan arkadaşlara Allah kolaylık versin inşallah.normal yapacaklar pırt diye sezeryan olacaklar da kazasız belasız kurtulsun inşallah...

biz de bugün kontroldeydik.uzatmalara oynuyoruz kızımla 3.700 olmuş kızım ama gelmeye niyeti yok hala.doktor da daha fazla kilo almasını istemeyiz,zaten 9 ayı doldurdunuz,1 gün daha bekleyelim,yarın da olmazsa salı günü yatışını yapalım dedi.doğum şekline gelince... rahimden bi fitil verecek.rahim ağzını açıp doğumu başlatıyomuş bu fitil. yani işte fitilden sonra sancıları bekliycem.bi arkadaşım da bu yöntemle yaptı doğumunu.tek korkum çok fazla beklemek :18: inş hemen açılır... aslında ben kızım kilolu oldugu için korkuyorum ama doktorum "doğurursun,doğurursun" dedi. eğer zora girersek sezeryana alıcak.inş sezeryana gerek kalmaz da onca sancıyı çekmişken normal olur doğumum.ama tabi en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah...

herkese kolay doğumlar diliyorum...

Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıkla kavuşalım meleklerimize

iyi gecelerrr uykusuz gecelerden birindeyizz yineeee oğlum saolsun uyumaya niyetli değil bugün nazar değdirdiler paşama bugün mevlüdü vardı herkes ne uslu maşallah sesini duymadık falan filan dedi herkes gitti oğlumda hala ayakta ve çoookkuysuzzz yarın bi çok arkadaşta meleklerini alıyor kollarına sağlıcakla kavuşurla innş ayakta uyuyorum bi hata yaptım cenebesini çekiyorum anason ve rezene içtim hem çocuk sakinlesin hemde sütteki gazı atsın diye gece yatarken içtim gözüm açılmıyor dizlerim tutmuyor halbuki gündğz içmem lazımdıeşim 2 saat baktı kestirdim ama nafile mahfoldum gözüm kapanıyor yüzümü filan yıkadım ama cıkssss bugünüde saabah etseydikkk hayırlısıyla

Günaydın Kızlar..

Dün Doktora Gitmedim Bugün de Kesildi Kanamam Zaten Eğer Tekrar Başlarsa O Zaman Giderim..

Canım Çok Sıkkın Eşimle Aramız Nanemolla Hem de Sevgililer Gününde Hem de Kandil Kandil Hem de Hamile Hamile..

Beni Anlamasını Beklemiyorum Bi Hamileyi Ancak Hamilelik Yaşamış Biri Anlar Ama Neyse Canınızı Sıkmıyım..

Dün Artık Şundan Aldım Lazım Olcak Bana Göğüs Ucum Yok Çünkü Fiyatı da Uygunmuş Jokerden 14,50Tlye Aldım..
Lansinoh Latch Göğüs Ucu Çıkarıcı - EczaOnline

Göğüs Kalkanı Almadım Alsamıydım Acaba Lazım Olurmu ki?

Yarın Temizlik Yapılcak Tüller Perdeler Halılar Herşeyler Artık Oğlumuzun Gelişi İçin Hazırlancak..

Ben Bugün Zor Gelirim Kendime.. Gidiyim Biişiler Yiyim Gelirim Tekrar

bende dün sen (yani limoni) gibiydim resmen ağladım vcde görmesin diye.sonra baktım hadi yemeğe gidelim dedi seevgililer gününü yarın kontrol var belki doğum olur kutlayamayız bugünden kutlayalım dedi sonra çok güzel bi gün geçirdik yani aslında ben kendimin alıngan olduğumu anladım onda hiçbbi terslik yok ben yapıyorum sonrada ben ağlıyorum bu aralar biraz alınganız ve alttan alınmak alınmak istiyoruz galiba

Valla Yalan Yok O da Var.. Biz de Bazen Kendi Kendimize Yapıyoruz Ama Bakalım Bu Akşam Nasıl Geçecek :}

Bu Arada

Kandiliniz Mübarek Olsun Kaderdaşlarım ;}

kandiliniz kutlu olsun
bugün doğum yapacak olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum-sağlıcakla kavuşun bebişlerinize darısı başımıza....

günaydın kızlar herkezin kandili mübarek olsun öncelikle perşembe günü sezeryanla kızımı dünyaya geldi sağlığı yerinde 2960 kilo doğdu boyu 49 cm o kadar çok korkmama rağmen sezeryandan çok rahat oldu sezeryan olucak arkadaşlara kormamalarını söleye bilirim ben genel anesteziyle oldum saat 13:15 de girdim ameliyathaneye saat 14.15 de kızım kucağımdaydı sezeryanın tek zorluğu sütün az olması biraz mama takviyesi yapıyoruz günde 30 cc kadar oda yetiyo zaten hem sarılıktandan koruyomuş doğum yapıcak arkadaşlara allahtan kolaylık diliyorum herşey gönnünüzce olsun

of çok canım sıkkın bugun dr gidicem çatı muaynesine ve doğum şekline karar verilcek yaw ben planlı sezeryan istiom diğerinden korkuyorum ya normal doğurursun derse ay napcam bebeğimin kova burcu olmasınıda istiodum daha 38.haftamı yeni bitirdim üff püff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…