gidip biraz kitap okuyam bariiiiii
ne kitabı güzelim ya yat uyu.. valla abartmıyorum son zamanların kıymetini bil. bütün gece toplasan 2-3saat uyumuşumdur o da kulağm bebişte. mık dese fırlıyorum yataktan dikişleri unutup.
bu arada herkese günaydın kızlar;
bebişimi emzirip yatırdım şimdi sıra kendimde. acayip acıkıyorum süt verdikçe, hep açımmmmm
bebişini kucağına almaya gün sayan arkadaşlar doğumdan önce gögüs ucu çıkarıcı ve silikon meme ucu edinin mutlaka. ben kendiminkini iri sanırdım ama bebiş 1 hafta içinde ödemini falan da attıktan sonra 2 kiloya indi şimdi,çok minnik zor kavrıyor. bunlar benim kurtarıcım oldu.
tosuncuk doğuran anneler pek şanslısınız yani kıymetini bilin. gerçi sağlığımız yerinde çok şükür, maşallahönemili olan da o.
oğlan uyanmadan kestireyim ben de biraz, 10dk.yı bile kar sayar olduk artık)
kendinize & minişlere iyi bakın kızlar
maşallah ne güzel arkadaşların var sedacım ben hamile kaldığımdan beri bir Allahın kulu ne işimi gördü ne yardımıma koştu ne anlayış gösterdi nede hazıra kondum. özeniyom ki nasılllbugün çarşıda bile gıcık oldum insanlara bırak sıra vermeyi yardım etmeyi birde hak yiyorlar :84: markette biz sıra beklerken adamın teki geldi geçti önümüze birde ağırdan ağırdan siparişini verdi (kuruyemiş sırasındaydık) ayaklarımın üzerine zor basıyom zaten en az 5 dakka oyalandı sonrada pişmiş pişmiş bakarak geçti gitti koçişte akıllım bizim önümüzde sanmış adamı seslenmedi bende birşey diyemedim sinir oldum.sonra asansör beklerken ben öndeyim insanlar benim önüme geçip binmeye çalışıyorlar arkada olsam siz geçin hamilesiniz diyeceklerine..ayyy sinir krizi geçirdim tüm gün zati aileden arkadaşlardan kimse yok yardım edip bir işin varmı ucundan tutalım diyen geçen kocam temizledi evimizi mis gibi yaptı bende oturup ağladım sanamı kaldı bu işler, işlerine geldimi ev dolar taşar sormadan müsaitmisiniz demeden gelir giderler otel gibi kullanırlar, şimdi çıkarları yok ya arayıp sormazlar gelip gitmezler kimsesizmişiz biz aslında diye
sağolsunlar valla ne diyim insanlık ölmemiş en azından bir kaç kişi çıkmış senin karşına bende oda yokbenim asıl zoruma giden eşimin ailesi benim annemler zaten başka şehirdeler gelip gidemiyorlar ama eşimin ailesi özellikle kayınvalidem onu bahane eder bunu bahane eder iki haftada bir gelir iki üçgün kalır birsürü sıkıntı eder giderlerdi şimdi gelse bir işin ucundan tutması gerekecekya aramıyo bile yaaa ama insan böyle zamanlarda anlıyo iyiyi kötüyü amannn dertlendim yine düştü çenem
hakkınızda hayırlısı olsun canım sağ sağlim kavuş inşallah bebişine...cnm karar vermişsn hayırlısı olsn,önemli olan sağlığınız sonuçta,tarihiniz de belli olmu,az kalmış,allah sağ salim kavuştrsn yavrunla inşallah
teşekkür ederim kızlar inşallahhh..
Darsı tüm bekleyenlerin başınaaa..
ayy ben de anlamadım kızım tutturdu gelecem diye:))
sorma en sona kalacam tek başıma burda kalıcam sanıyordum kızım erkenci sayılmaz içeride gelişimini tamamlamışta sıkılıp gelmiş :))
iyi bari afirim kızına gözünü açık tutmuş beslemiş kendini demek.. kilosıu nasıl canım?
ne kitabı güzelim ya yat uyu.. valla abartmıyorum son zamanların kıymetini bil. bütün gece toplasan 2-3saat uyumuşumdur o da kulağm bebişte. mık dese fırlıyorum yataktan dikişleri unutup.
bu arada herkese günaydın kızlar;
bebişimi emzirip yatırdım şimdi sıra kendimde. acayip acıkıyorum süt verdikçe, hep açımmmmm
bebişini kucağına almaya gün sayan arkadaşlar doğumdan önce gögüs ucu çıkarıcı ve silikon meme ucu edinin mutlaka. ben kendiminkini iri sanırdım ama bebiş 1 hafta içinde ödemini falan da attıktan sonra 2 kiloya indi şimdi,çok minnik zor kavrıyor. bunlar benim kurtarıcım oldu.
tosuncuk doğuran anneler pek şanslısınız yani kıymetini bilin. gerçi sağlığımız yerinde çok şükür, maşallahönemili olan da o.
oğlan uyanmadan kestireyim ben de biraz, 10dk.yı bile kar sayar olduk artık)
kendinize & minişlere iyi bakın kızlar
şenaycım benim göğüs ucum yok yaaa ve bunu çok sıkıntı ediorum haliyle slikon meme ucu gerçekten işe yarıo mu alıp hastane çantama koysam mı yoksa lazım olursa mı alayım..
bende geziyorum ama eşimle ev gezmeleri daha çok.kendim dışarı çıkmıyorum yaaa giderken bi güzel gidiyorum ama dönüşte pil bitiyo nolur nolmaz işime gelmiyo bide yoruluyorum
ben çantayı hazırlladım hazır nazır bekliyorum valla gerçi durdukça arada bişiler daha sokuşturuyorum amaayy artık gözüm görmüyo çanta falan kurcaladıkça bişiler çıkıyo
slm kızlarr nasılsınız? ben çok sabırsızlanıyorum artık bebğim gelsin yaa( bugün doğum yapan varmı ki?artık pek takılamıyorum...aaa bi de unutmadan bana dua edermisiniz ....salı gününa kadar eş durumu atamalarımız var,inş. artık diyarbakırdan izmire gelebilirim eşimin yanına...
bizde de telaş başladı yarına.... kayınvalidem sabahtan beri mutfakta hazırlık yapıyor eşim son kontrolleri yaptı ,annemler yolda manisadan geliyor kız kardeşim de istanbuldan..bense şimdilik olayın keyfini tek başıma çıkarmaya çalışıyorum yarın kızımla devam edecek umarım
selam kızlar,
nasılsınız ?
yarın saat 07:00 de doğuma gidiyorum
Çoooook heyecanlıyım dua edin bana ne olur
cnm allah sabır versin dipdibe öyle... cidden allah yardmcn olsnsıkmaq canını benım kaynanam ust katımda sormaz hayatta nasılsın bı işin gücün varmı afedersınız kalkmaya takatı yok çekemıyolar bızı oyuzden oyle yapıyolar...benım annemde uzakta çağır gelırım dıyo ama çağırmaya kıyamıyorum kuçuk kardeşlerım var okullarda açıldı ...şansım olsaydı anneme yakın olurdum ama nerde düştük kaynana elıne elımden gelse doğuma gıttığımde çağırmak bıle ıstemıyorum...ben bırını tutucam zaten yardımcı olsun bana yoksa mahvolurum bılıyorum...
dualarımız senle cnm,allah sağ salim kavuştrsn miniğinleselam kızlar,
nasılsınız ?
yarın saat 07:00 de doğuma gidiyorum
Çoooook heyecanlıyım dua edin bana ne olur
gözn aydn cnm şimdiden,heyecan doruktabizde de telaş başladı yarına kayınvalidem sabahtan beri mutfakta hazırlık yapıyor eşim son kontrolleri yaptı ,annemler yolda manisadan geliyor kız kardeşim de istanbuldan..bense şimdilik olayın keyfini tek başıma çıkarmaya çalışıyorum yarın kızımla devam edecek umarım
sağol canım ...heğecandan çok sabırsızım aslında bir a önce olsa diyorum...sağolasınAy kızlar heyeanınızı anlayabiliyorum benimde planlı olsaydı müthiş panik yapardım herhalde hepiniz için bol bol dua ediyorum merak etmeyin.
günaydn kızlar nasılsnz?
ben sinirliyim yine,ama anlatmym noldunu siz de sinir olmayın..
cnm allah sabır versin dipdibe öyle... cidden allah yardmcn olsn
dualarımız senle cnm,allah sağ salim kavuştrsn miniğinle
gözn aydn cnm şimdiden,heyecan dorukta
sağ salim kavuşun inşallah bebişinle
sağol canım ...heğecandan çok sabırsızım aslında bir a önce olsa diyorum...sağolasın
burcu sağol ama anlat ki paylaş içindeki azalsın anlattıkça rahatlıyor insan
Selam hanımlar... hazır nete girmişken uğrayıp heyecan durumlarına bir bakayım dedim...
Bir sürü 14 Şubat annemiz olacak yarın inşallah... Hepinize sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum.
Ayrıca herkesin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum...
slm kızlar nasılsınız
benim dikişler açılmış ondan pek oturamıyorum siz siz olun 1 hafta kalkmayınben kıyamadım anneme yardım edim sıkılmasın die hep yanında durdum oturdum felan ama fena acısı çıktı annem demişti kalkma die ama ben iim die diklendim :26:
ee ne var ne yok?
burcu kız sen daha doğurmadın mı?
melocum sen de yarın kavuşuyosun dimi bebişine?
tşkkr ederiz cnm seninde sevgililer gnün ve kandlin kutlu olsn.Selam hanımlar... hazır nete girmişken uğrayıp heyecan durumlarına bir bakayım dedim...
Bir sürü 14 Şubat annemiz olacak yarın inşallah... Hepinize sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum.
Ayrıca herkesin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum...
bence bişi olmaz cnm sancn yoksa eğer,yarını bekleyebilirsn yani başka bi işaret yoksa.Selam Güzel Anneler,
Dün Muayenemiz Vardı Akşam Üstü Gittik Nst de Sancım Çıktı Dr Açılma Varmı Bakalım Dedi Çatı Muayenesi Yaptı Açılma Yok Ama Rahmin Yumuşamış Bebek İnmiş Aşağı Dedi, Muayeneden Kalkarken Kanamam Olduğunu Farkettim Dr Normaldir Dedi Ama Devam Ederse Veya Suyun Gelirse Gelirsin Dedi..
Dün Akşam Çok Az Oldu Kanamam Ama Hala Az Az Kahverengi Olarak Kanamam Devam Ediyor.. Hastaneyi Aradım Doktorum Bugün Çalışmıyormuş Ne Yapsam Sizce Başka Doktora Gitsem mi, Beklesem mi Öyle Sancım Falan da yok.. Çatı Muayenesi Doğumu Tetikler Diye Biliyorum Yakın mı Acaba Doğum Off NE Yapcamı Bilemiyorum..
İlk Duyduğumdan Beri Sevmemiştim Bu Çatı Muayenesini Zaten :}
arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?