2011 Şubat Anneleri

gidip biraz kitap okuyam bariiiiii

ne kitabı güzelim ya yat uyu.. valla abartmıyorum son zamanların kıymetini bil. bütün gece toplasan 2-3saat uyumuşumdur o da kulağm bebişte. mık dese fırlıyorum yataktan dikişleri unutup.

bu arada herkese günaydın kızlar;

bebişimi emzirip yatırdım şimdi sıra kendimde. acayip acıkıyorum süt verdikçe, hep açımmmmm
bebişini kucağına almaya gün sayan arkadaşlar doğumdan önce gögüs ucu çıkarıcı ve silikon meme ucu edinin mutlaka. ben kendiminkini iri sanırdım ama bebiş 1 hafta içinde ödemini falan da attıktan sonra 2 kiloya indi şimdi,çok minnik zor kavrıyor. bunlar benim kurtarıcım oldu.
tosuncuk doğuran anneler pek şanslısınız yani kıymetini bilin. gerçi sağlığımız yerinde çok şükür, maşallah önemili olan da o.
oğlan uyanmadan kestireyim ben de biraz, 10dk.yı bile kar sayar olduk artık)
kendinize & minişlere iyi bakın kızlar

valla canım bızde sancılardan dolayı yatamıyoruz sol tarafımda yatmaktan yoruldum.aslında bunların bıle kıymetını bılmek lazım bebek doğduktan sonra çok arıycaz bugunlerı...sende bebişin kılosu ıçın uzulme emzırdıkçe ıyı olucak bebeüin inşallah....

sıkmaq canını benım kaynanam ust katımda sormaz hayatta nasılsın bı işin gücün varmı afedersınız kalkmaya takatı yok çekemıyolar bızı oyuzden oyle yapıyolar...benım annemde uzakta çağır gelırım dıyo ama çağırmaya kıyamıyorum kuçuk kardeşlerım var okullarda açıldı ...şansım olsaydı anneme yakın olurdum ama nerde düştük kaynana elıne elımden gelse doğuma gıttığımde çağırmak bıle ıstemıyorum...ben bırını tutucam zaten yardımcı olsun bana yoksa mahvolurum bılıyorum...

Son düzenleme:

bende kendim çıkaıyorum canım anca eşimle. çantayı karıştırdıkça çıkkıyo gerçekten aman olduğuı kadar

bizde de telaş başladı yarına.... kayınvalidem sabahtan beri mutfakta hazırlık yapıyor eşim son kontrolleri yaptı ,annemler yolda manisadan geliyor kız kardeşim de istanbuldan..bense şimdilik olayın keyfini tek başıma çıkarmaya çalışıyorum yarın kızımla devam edecek umarım

Son düzenleme:

Canım inş ataman olur zor durumlar biliyorum doğumun içinde hepimiz birbirimize duacıyız yüreğini ferah tut.İnş tüm kalan tüm hamişlerimizde sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına...

selam kızlar,
nasılsınız ?

yarın saat 07:00 de doğuma gidiyorum
Çoooook heyecanlıyım dua edin bana ne olur

Ay kızlar heyeanınızı anlayabiliyorum benimde planlı olsaydı müthiş panik yapardım herhalde hepiniz için bol bol dua ediyorum merak etmeyin.

günaydn kızlar nasılsnz?
ben sinirliyim yine,ama anlatmym noldunu siz de sinir olmayın..
cnm allah sabır versin dipdibe öyle... cidden allah yardmcn olsn
selam kızlar,
nasılsınız ?

yarın saat 07:00 de doğuma gidiyorum
Çoooook heyecanlıyım dua edin bana ne olur
dualarımız senle cnm,allah sağ salim kavuştrsn miniğinle

gözn aydn cnm şimdiden,heyecan dorukta
sağ salim kavuşun inşallah bebişinle

Ay kızlar heyeanınızı anlayabiliyorum benimde planlı olsaydı müthiş panik yapardım herhalde hepiniz için bol bol dua ediyorum merak etmeyin.
sağol canım ...heğecandan çok sabırsızım aslında bir a önce olsa diyorum...sağolasın

burcu sağol ama anlat ki paylaş içindeki azalsın anlattıkça rahatlıyor insan

sağol canım ...heğecandan çok sabırsızım aslında bir a önce olsa diyorum...sağolasın

burcu sağol ama anlat ki paylaş içindeki azalsın anlattıkça rahatlıyor insan

ay cnm eşim ve ailesi işte yine,milleti de baymak istemiorum artk passo şikayet edip:26:
ya bunlar afyona düğüne gtcklermiş de kocam da arabyı veriyo,evde doğum bekleyen kadın varmış,hastaneye gtmmemiz gerekirmiş kimsenin düşündüğü umursadığı yok,ama ben koocama en ufak bişeyi sorsam ona saygısızlık yapıo oluorum vs vs...
beni düşünen eden yok.
kaldı ki adam doğru dürüst araba kullanamıo,kaza maza yapsa napıcaz bizzz..
ay çok sinir oldm ya kendi ailesi olnca napcanı şaşıo benm ailem olnca kuruşun hesabını yapıo,beni bebeği düşünmüo o da cabası

Selam hanımlar... hazır nete girmişken uğrayıp heyecan durumlarına bir bakayım dedim...
Bir sürü 14 Şubat annemiz olacak yarın inşallah... Hepinize sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum.

Ayrıca herkesin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum...

slm kızlar nasılsınız
benim dikişler açılmış ondan pek oturamıyorum siz siz olun 1 hafta kalkmayın ben kıyamadım anneme yardım edim sıkılmasın die hep yanında durdum oturdum felan ama fena acısı çıktı annem demişti kalkma die ama ben iim die diklendim :26:
ee ne var ne yok?
burcu kız sen daha doğurmadın mı?
melocum sen de yarın kavuşuyosun dimi bebişine?

gayecim nasılsın canım konuşamadık bida? kızımız nasıl bakıım ii emiyo mu?

doğuramadım cnm yaa,benm oğlan çıkmıo ordan,normali bekleyince işte azcık sıkılıo insan:S
anacım bze de allah seninki gbi şans verse de bi an önce gidip pırt die çıkarıp geliversek,maşallah walla size
geçmiş olsn bu arada cnm ya dikkat et kendne,bundan snra sen sağlam dur ki bebik de ii olsun

tşkkr ederiz cnm seninde sevgililer gnün ve kandlin kutlu olsn.
been de 14 şubat annelerini şimdiden toptan kutluyorum

Selam Güzel Anneler,

Dün Muayenemiz Vardı Akşam Üstü Gittik Nst de Sancım Çıktı Dr Açılma Varmı Bakalım Dedi Çatı Muayenesi Yaptı Açılma Yok Ama Rahmin Yumuşamış Bebek İnmiş Aşağı Dedi, Muayeneden Kalkarken Kanamam Olduğunu Farkettim Dr Normaldir Dedi Ama Devam Ederse Veya Suyun Gelirse Gelirsin Dedi..

Dün Akşam Çok Az Oldu Kanamam Ama Hala Az Az Kahverengi Olarak Kanamam Devam Ediyor.. Hastaneyi Aradım Doktorum Bugün Çalışmıyormuş Ne Yapsam Sizce Başka Doktora Gitsem mi, Beklesem mi Öyle Sancım Falan da yok.. Çatı Muayenesi Doğumu Tetikler Diye Biliyorum Yakın mı Acaba Doğum Off NE Yapcamı Bilemiyorum..

İlk Duyduğumdan Beri Sevmemiştim Bu Çatı Muayenesini Zaten :}

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..

bence bişi olmaz cnm sancn yoksa eğer,yarını bekleyebilirsn yani başka bi işaret yoksa.
ama sen bilirsn yine,garanti olsn diosan görün başka dr.a.
önemli olan senin rahat etmen sonuçta başka bişi düşünme

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..

ben de daha olmadım cnm dr.un tutumuna göre değişiyo.
ama bu hafta yapıcak sanırım,açılmam fln varmı bakıcak işte..
bakmayabilio yani dr normal..
bazzıları doğum başlayana kdr hiç bakmıo dediğim gbi tutum meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…